bir kız çocuğu anlatıyor

Mlle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
56
1
36
Ankara
Ben 13 yaşında bir kız çocoğuyum. Amansız bir hastalığa yakalandım. Doktorlar bira çare bulamadılar. Göz Yaşlarımla şehirler şeyhi Hz. Hüseyinin kız kardeşi olan Hz. Zeynep'in türbesini ziyaret ettim. ve orada uykuya daldım. Uykum sıarasında Hz. Zeynep ağzıma su döküyordu. Allah'ın izniyle iyi olacaksın diye müjde veridi ve başımdan geçen bu olayı yazıp halka dağıtmamı istedi. Bende bu isteğini yerine getirdim. Bir tanesini fakirbir kişiye verdim. 13 gün sonra zengin oldu. Bir tanesini zengin bir insana verdim, umursamadı. 13 gün sonra servetini yitirdi. Bir tanesini bir memura verdim. Oda önemsemedi 13 gün sonra hapse girdi. İnananlar mutlu, inanmayanlar perişan oldu. Bu yazı kimin eline geçerse 13 ad. çoğaltsın 13 kişiye dağıtsın. Bu yazıyı yazıp dağıtan kişinin muradı ( Dileği ) 13 gün sonra gerçekleşecek Allah'ın izniyle. Hz. Zeynep'in şefkatiyle 13 gün sonra murada erecektir. Bu yazıyı okumaz, umursamazsanız, ilgilenmezseniz, çoğaltıp dağıtmazsanız 13 gün sonra FELEKATE uğruyabilirisiniz. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinizden hiç eksik olmasın. Acele edin 13 gün sonra dileğiniz Allah'ın izniyle gerçekleşecektir. Lütfen inanın rica ederim..(Bende paylaşmak zorunda kaldım paylaşın sizde)

HADİ BE PUTPEREST..İNANMAYAN FAKİR OLMUŞ DA İNAN ZENGİN OLUP KÖŞEYİ DÖNMÜŞTE KİMİ HAPSE GİRMİŞTE..MİŞMİŞTE MİŞMİŞŞŞ.BU RÜYA BURADA BİTMİİİİŞŞ.
13 YAŞINDAKİ VELETİN YAZDIĞI PALAVRAYA BAKIN.. Amansız bir hastalığa yakalanmışmış da. Doktorlar bir çare bulamamışlarmış mış mış da. Göz Yaşlarıyla şehirler şeyhi Hz. Hüseyinin kız kardeşi olan Hz. Zeynep'in türbesini ziyaret etmişmiş de.bak hele yaşı da 13 .herşeyde 13..SENİ UYANIK SENİİİ.Seni madrabaz seniii.ancak şeytanlığa aklınız çalışır..

Böyle şeyler hala yapılıyor mu, eskiden kısa mesaj falan atardı millet dağıtmak için
Lütfen bana bunlara inanmadığınızı söyleyin

forumda ve şu mubarek gecelerde rica ederim bu tarz şeyler paylaşmayın ,bir kız çocuğu diye başlık olunca merak ettim okudum ve okuduğuma pişman oldum,kafamın karışmasıyla kaldım,sevgiler.

hatılıyorum ben çocukluğumda böyle yazıları kağıtlara yazarlar kimse farketmeden onun bunun kapısına bırakırlardı..çoğaltıp dağıtın derlerdi.inananların muradı olacak inanmayanlar helak olacak diye not düşerlerdi..şimdi internetten yapıyorlar..çok merak ediyorum neden bunu yapıyorlar..bu ne cehaletliktir.bu zamanda bunlara inanan varmış demek ..hala yazın dağıtın diyorlar..

Lütfen bu tarz konular açmayınız, yasaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…