Bir kız sözlü/nişanlı olduğunun bilindiği halde neden göz hapsine alınır ?

Teşekkür ederim babama söylemem zaten babamla sözlüm duysa olay hiç hoş olmaz en iyisi anneme söyliyim bakalım o ne diyecek .
sizin yerinize bir büyüğünüzün, kendisi yerine ustası ile konuşması en makul olanı. artık ailede bu konuyu en sakin konuşup çözüm sağlayabilecek olan kimse ondan yardım isteyin.

bence hiç dillendirmeyin böyle bi mevzuyu.
sonuçta bu insanla bi muhabbetiniz yok,alış veriş ediyorsunuz artık onu da yapmayın bence.
birisi konuştugunda 'ne alaka,bakmıyorum.' 'ona demedik,üstüne alınmış' vs vs bi sürü şey diyebilir.
Allah korusun insanlar çok fena.ortada somut bi durum yokken olay büyüebilir.
uzak durun bence

Selam kızlar, gerçekten artık canımı sıkan bir durum var sizinle paylaşmayı istiyorum .

Bizim evin yakınında bir kasap var alışverişimizi oradan yapıyoruz , orada çalışan bir çocuk var 25 yaşlarında falandır beni bıktırdı , 1 senedir falan orada çalışıyor galiba ve bu 1 yıldır devamlı bakışları üzerimde .Arada yolda falan da karşılaşıyoruz , hep bana bakıyor , bıktım .

Şimdi bir şey desem suçlu konuma düşerim malum erkekler çok sever ya kıvırmayı haklıyken haksız duruma düşmeyi istemem ,

ben sözlüyüm ve parmağımda yüzük var bunu görmemesi imkansız artı sözlümle zaten defalarca beni gördü hatta ben gördü mü diye çaktırmadan bakarken o sırada bizi izliyordu,kasaba da kaç kez sözlümle gittim yani biliyor hayatımda biri olduğunu ve görüyor yüzüğümü .

Diyebilirsiniz ki sen bakmasan görmezsin sende bakıyorsun ,yani gözlerim kapalı dolaşmıyorum ve illa ister istemez görüyorum mesela yolda yürürken kafamı rastgele çevirsem sağa sola görüyorum hemen kafamı çeviriyorum tabi ve sinirli bir yüz ifadesi takınıyorum . Bir de kendisi hacıymış ben ne güzel kurtuldum derken meğer hacdaymış , konuşurlarken duydum , kızlar ben bundan nasıl kurtulabilirim , şimdi desem buna böyle böyle lafı kıvırır sen yanlış anladın falan der, bir şey deme diyeceksiniz belki sana öyle geliyor diyebilirsiniz ama ben kasabın önünden geçerken kasaptan biri o kişinin ismini söyleyip xxx inki geçiyor dedi ,demek ki beni milletle konuşuyor ve mahallemizin kasabı , mahallede dedikodu olacak hakkımda ,ben sonuçta yakın bir zamanda evlenicem ve yine şimdi ki oturduğum mahallede oturucaz ,dedikodu edilsin istemem hakkımda .Başka yakın kasap yok çarşıya inmem lazım en yakın çarşıda , zaten orda görmesem illa dışarda görüyorum . Fikir verebilir misiniz bana ?
Sen ona bakıyor mu diye bakıyorsun ya o da senin ona baktığını sanıyor. Bu erkeklerim kafası öyle çalışıyor.

Başka var da çok uzak çarşıya gitmem lazım en yakın orada hadi bakmasını geçtim ama elalemle beni konuşuyor belli ki ben geçerken xxx inki geçiyor dedi ordan biri.

xx inki geciyor dediler sana akrsi oylemi?
buna birsey diyebilirdin heralde, bilemedim...

bence hiç dillendirmeyin böyle bi mevzuyu.
sonuçta bu insanla bi muhabbetiniz yok,alış veriş ediyorsunuz artık onu da yapmayın bence.
birisi konuştugunda 'ne alaka,bakmıyorum.' 'ona demedik,üstüne alınmış' vs vs bi sürü şey diyebilir.
Allah korusun insanlar çok fena.ortada somut bi durum yokken olay büyüebilir.
uzak durun bence
Bende bir şey demiyorsam bu yüzden demiyorum , olay benim aleyhime dönüşmesin diye, dediğin gibi artık insanların ne yapacağı belli olmuyor kendisini temize çıkarabilmek için ben suçlu duruma düşerim falan , o kasap baya büyük bir kasap ve oradan et alıyoruz oranın güzel oluyor babam hep oradan alır aldırır zaten başka yakında yok ki çarşıda var en yakını ,ayrıca kasap evimizle aynı caddede evimizden gözüküyor ve bir yere giderken illa önünden geçiyorum o kişiyi orda görmesem bile dışarıda da görüyorum .

bende istemedigimi bellirtigim halde böyle sürekli yazan biri vardi dayima acikladim durumu gitti konustu cocukla ondan sonrada zaten özür diledi ve rahatsiz etmedi.

Sen ona bakıyor mu diye bakıyorsun ya o da senin ona baktığını sanıyor. Bu erkeklerim kafası öyle çalışıyor.
Ben o bakıyor mu diye bakmıyorum tamamen denk geliyor sadece sözlüm yanımdayken baktım görüyor mu bizi diye yoksa biliyorum erkekler hemen olayı farklı anlıyor .

Iste böyle pisliklerden nefretttt ediyorum nefrett.
Biz yurtdisinda yasiyoruz burada türkler birbirini tanir ayni ilcede. Bir adam vardi hep bakardi hep bakardi öyle tiksinirdimki birde adam evli karisi hamileydi karisida cok güzel bir bayan benden güzel (bence).
O adam hala bakiyor karisi yaninda olsa bile bakiyor. Bir gün babamla pide almaya gitdik o adam da orada calisiyordu megersem babam o herifi taniyormus. Ve konusdular iki dakika felan benimle ilgili degil tabi o günden sonra birdaha o adamin bakislarina maruz kalmadim Allaha sükür.

Ben yerinde olsam sözlüme söylerdim. Bide sözlün o herif kötü gözle bakiyorsa sözlün farketmesi lazim.

Bana da bakıyolar. Ben de kocama söylüyorum o da gidiyo dövüyo hepsini.. deermişim:KK53:

Aman bakarsa baksın. Sen kasaba gitme. Uzak olan kasaba git. Aylık et alırsın.

Cocuk bakmaktan oteye gitmemis ki. Belki safca seviyor seni? Kendini engelleyemiyor da? Takilmaya gerek yok bu kadar. Evleneceginizi de soylemissiniz evlenince umudunu tamamen kaybeder nasilsa. Gerekiyorsa da diger arkadaslarin da soyledigi gibi gitmeyiverin kasaba olsun bitsin

Ben küçüktüm bizim yan tarafta bakkal vardı.gelene geçene bakardi birde evliydi birgun evli bir bayana laf atmış kadında işten eve gidiyormus aradan yarım saat geçmeden kadının kocası bütün akrabaları toplamış adamı bir güzel dövdüler

Back
X