• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kıza göre yaşlıymışım

Adam resmen sapık.! Birde onun sözlerini kaale almışssın! Sakın! Ne yaşlısı? neye göre kime göre? en güzel yaşlardasın. Evlenip çocuk yapmak için zamanın var sen işlerini yoluna sok yeter..Herşeyin en güzeli olsun yeter.O dangalak heriflede muhabbetini kes derim.Ben olsam asla bir daha muhatap olmam.

annesini örnek gösteren adama sormak lazım babanda 16 yaşındaki çocuga mı sulanıyordu..
ama kendi evladına yapılsa dünyayı yakar densiz...
sizde böyle basit insanlarla neden arkadaşlık yaptıgınızj düşünüp bunu kafaya takın...
zira siz yaşça büyük ama o beyin olarak hala büyümemiş

Son düzenleme:
Adam diyemiyorum malesef. Pedofil desek daha iyi sanki. Ne yaşlısı bunu kafana takma bile.

Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .

Arkadaşınız bir çocuk tacizcisi farkındasınız değil mi?
Beni yaşlı buldu diyeceğinize şikayet etsenize polise.
Vay arkadaş
Azgın tekenin biri henüz reşit olmamış kızla sevgili oluyor, sizin derdiniz bana yaşlı dedi demesi öyle mi?
Kızın ailesini haberdar edin. Bu çocuk istismarıdır.

Selam kızlar. Bir arkadaşım (kendisi 26 yaşında) , 16 yaşında bir kızla mesajlaşıyormuş , ben çok şaşırdım ve bunun çok yanlış olduğunu söyledim, o yaşta bir çocuğa nasıl o gözle bakabiliyorsun dedim. O da bana ben o büyüsün diye bekliyorum hem de o bana yazıyor sen sanki onun yaşlarındayken farklı mıydın ki dedi. Bende ben hayatımda kendimden 2 yaş büyük biriyle bile olmadım dedim( ki olabilir bu önemli değil) . O da bana, senden yaşlı kimse yok zaten o yüzden olmamış, 27 yaş bir kıza göre çok yaşlı dedi. Şurada 30a ne kaldı benim annemin o yaşta 2 çocuğu vardı dedi. Ben çok üzüldüm üç gündür kafamdan atamıyorum .
Kızlar çocuğun ağzından laf almaya kızın kim olduğunu öğrenmeye çalıştım , epey üsteledim resmini falan göster dedim. En sonunda öyle birinin olmadığını beni kızdırmak için uydurduğunu söyledi. Umarım doğrudur.

Back
X