Eşimin dokunulmaz kuzeni yüzünden kavga ettik yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşa göre mi harçlık veriliyor anlamadım 45 yaşındayım hala abilerim her istediğimi alır tatillerde yanlarına giderim hiç para falan ödemem biletime kadar alırlar noluyor yaşım büyük olunca kardeşlikten mi düşüyorum saçma sapan muhabbetler herkesin ilişkileri bir olmuyor o yüzden şaşırıyorsunuz he evet sülaledeki o kiymetli benim kusura bakmayın 🤣
Ooo koca kadınsın hala sana bir şeyler mi yapıyorlar olacak iş değil?

Şimdi yengeler seni 45 yaşında, sarı, çıtır diye kıskanır😅

Ooo koca kadınsın hala sana bir şeyler mi yapıyorlar olacak iş değil?

Şimdi yengeler seni 45 yaşında, sarı, çıtır diye kıskanır😅
Tek yengem.var oda slovak çok severiz birbirimizi tatillerde bana hediye alacak diye ölüyor kadın 🤣 neyse daha fazla yazmim nazar değicek 🤣

Eşinin böyle aşırı tepkiler vermesine takıldım konu sahibi ne söylüyor ki bu kadar tepkiler alıyor ?
Dayısı teyzesi varken kuzeninin alması ayrı bir tuhaf geldi bana neyse
İnanın buraya yazdığımdan başka bir konuşma geçmedi aramızda. İçine kapanık bir yapım var zaten. Kavga edemem. Konuşurken bile bogazim dugumlenir konuşamam mesaj yazarım. Yatağını ayırmasıni anlayamadım. Az önce aradım neden orada yattın dedim. Uykum geldi oraya yattım olayı başka bir boyuta taşıma dedi. Ama tamamen manipülasyon yapıyor bence. 10 yillik evliyiz kavgamız da oldu kuslugumuz de oldu bu zamana kadar asla yatağından başka bir yerde yattığını görmedim.

Yaşa göre mi harçlık veriliyor anlamadım 45 yaşındayım hala abilerim her istediğimi alır tatillerde yanlarına giderim hiç para falan ödemem biletime kadar alırlar noluyor yaşım büyük olunca kardeşlikten mi düşüyorum saçma sapan muhabbetler herkesin ilişkileri bir olmuyor o yüzden şaşırıyorsunuz he evet sülaledeki o kiymetli benim kusura bakmayın 🤣
Millette ne güzel abiler akrabalar var. Benimkiler de bana borç takıyor :D maşallah diyeyim.

Konu sahibesi bence kuzene yardım olayından bağımsız kocan tam bir hanzo. Çocuğu bırak sen nereye gidersen git diyen adamdan hayır gelmez bana göre.

İnanın buraya yazdığımdan başka bir konuşma geçmedi aramızda. İçine kapanık bir yapım var zaten. Kavga edemem. Konuşurken bile bogazim dugumlenir konuşamam mesaj yazarım. Yatağını ayırmasıni anlayamadım. Az önce aradım neden orada yattın dedim. Uykum geldi oraya yattım olayı başka bir boyuta taşıma dedi. Ama tamamen manipülasyon yapıyor bence. 10 yillik evliyiz kavgamız da oldu kuslugumuz de oldu bu zamana kadar asla yatağından başka bir yerde yattığını görmedim.
Arayip sormasaniz iyi olurdu erkekler tuhaf varlıklar kendini birşey zannedebilir kıskanıyor diye havalara girebilir vs .

Eşinizle nasıl tanışıp evlendiniz genel olarak bu kuzenden vs bağımsız size tavrı nasıl evine çocuğuna vs çünkü aşırı şekilde tepki veren biri evden kovmasi yatak ayırması vs

Merhaba arkadaşlar, eşimin kuzeni var (halasının kızı) ve eşimin tüm ailesi anlamayadigim bir şekilde bu kızın üzerine titriyor. Bir erkek kardeşi var, ondan bir kaç yaş küçük. Onu da çok seviyorlar ama kıza ayrı bir duskunlukleri var. Bu arada eşimin halası 5-6 yıl önce vefat etti. Babalarıyla başka bir şehirde yaşıyorlar, ama bu düşkünlük vefattan önce de vardı, bununla ilgisi yok. Bu arada kız dediğim küçük değil, 30 yaşında, tıp okuyor son sınıfta (ben 36, eşim 38 yaşında). Yıllar önce eşim benden habersiz harçlık verdiği için kavga etmiştik. Konu kesinlikle para değil, sadece benden habersiz yapılmış olması. Kavga çok büyüdü ve oglum o zamanlar 1 yaşında bile değildi, çok bunaldım ve dışarı çıkmak istedim, eşim oğluma bakamaz diye onu da hazırladım ve tam çıkmak üzereyken eşim oglumu aldı, "çocuğu bırak sen nereye gidiyorsan git" dedi ☹️☹️ bu lafına o kadar üzüldüm ki, günüm gelmemiş olmasına rağmen o gün adet oldum. Eşimin savunması daha can yakiciydi. "çok sinirliydin, arabayla kaza yaparsan diye çocuğu almak istedim" dedi. Yani bana bisey olursa sorun yok, çocuğa olmasın yeter ki. Neyse, bu 5-6 yıl önceydi. Kız arada yaz tatiline gelip gidiyor 2-3 günlüğüne biz de görüşüyoruz aramızda bir sorun yok, ama bu kavgamız nedeniyle ben istemsizce soğuyorum sanırım kızdan. Eşimin ona benden çok değer veriyor düşüncesi var hep aklımda. Neyse dün akşam kayinvalidem eşimi aradı, Saime gelecek biletini alir mısın dedi. Eşimden hiç ikiletmedi hemen aldı. Benim de moralim bozuldu yine kavga ettik. Biletini almak neden sana düşüyor dedim. Çünkü öğrenci dedi. Babası var ama dedim. Sonra konuşmamız orada bitti ve akşamdan beri konuşmuyoruz. Gece icerde yattı, yatağa gelmedi.. Defalarca kavga edip küsmüşuzdur ama ilk defa yatağını ayırdı. Ben iyice sinirlendim. Bu kızın bu kadar değerli olması neden? Yatağını ayıracak kadar değerli mi. Sabah neden burada yatmadın dedim, rahat et diye dedi sonra işe gitti. Şu an küsüz ve kafayı yicem, ben mi abartıyorum kızlar söyleyin? Tekrar söylüyorum, olay kesinlikle para değil. Sadece kimsenin benim rizami istememesi ve bu kızın dokunulmaz
Merhaba arkadaşlar, eşimin kuzeni var (halasının kızı) ve eşimin tüm ailesi anlamayadigim bir şekilde bu kızın üzerine titriyor. Bir erkek kardeşi var, ondan bir kaç yaş küçük. Onu da çok seviyorlar ama kıza ayrı bir duskunlukleri var. Bu arada eşimin halası 5-6 yıl önce vefat etti. Babalarıyla başka bir şehirde yaşıyorlar, ama bu düşkünlük vefattan önce de vardı, bununla ilgisi yok. Bu arada kız dediğim küçük değil, 30 yaşında, tıp okuyor son sınıfta (ben 36, eşim 38 yaşında). Yıllar önce eşim benden habersiz harçlık verdiği için kavga etmiştik. Konu kesinlikle para değil, sadece benden habersiz yapılmış olması. Kavga çok büyüdü ve oglum o zamanlar 1 yaşında bile değildi, çok bunaldım ve dışarı çıkmak istedim, eşim oğluma bakamaz diye onu da hazırladım ve tam çıkmak üzereyken eşim oglumu aldı, "çocuğu bırak sen nereye gidiyorsan git" dedi ☹️☹️ bu lafına o kadar üzüldüm ki, günüm gelmemiş olmasına rağmen o gün adet oldum. Eşimin savunması daha can yakiciydi. "çok sinirliydin, arabayla kaza yaparsan diye çocuğu almak istedim" dedi. Yani bana bisey olursa sorun yok, çocuğa olmasın yeter ki. Neyse, bu 5-6 yıl önceydi. Kız arada yaz tatiline gelip gidiyor 2-3 günlüğüne biz de görüşüyoruz aramızda bir sorun yok, ama bu kavgamız nedeniyle ben istemsizce soğuyorum sanırım kızdan. Eşimin ona benden çok değer veriyor düşüncesi var hep aklımda. Neyse dün akşam kayinvalidem eşimi aradı, Saime gelecek biletini alir mısın dedi. Eşimden hiç ikiletmedi hemen aldı. Benim de moralim bozuldu yine kavga ettik. Biletini almak neden sana düşüyor dedim. Çünkü öğrenci dedi. Babası var ama dedim. Sonra konuşmamız orada bitti ve akşamdan beri konuşmuyoruz. Gece icerde yattı, yatağa gelmedi.. Defalarca kavga edip küsmüşuzdur ama ilk defa yatağını ayırdı. Ben iyice sinirlendim. Bu kızın bu kadar değerli olması neden? Yatağını ayıracak kadar değerli mi. Sabah neden burada yatmadın dedim, rahat et diye dedi sonra işe gitti. Şu an küsüz ve kafayı yicem, ben mi abartıyorum kızlar söyleyin? Tekrar söylüyorum, olay kesinlikle para değil. Sadece kimsenin benim rizami istememesi ve bu kızın dokunulmaz olması. Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
bi öğren
Merhaba arkadaşlar, eşimin kuzeni var (halasının kızı) ve eşimin tüm ailesi anlamayadigim bir şekilde bu kızın üzerine titriyor. Bir erkek kardeşi var, ondan bir kaç yaş küçük. Onu da çok seviyorlar ama kıza ayrı bir duskunlukleri var. Bu arada eşimin halası 5-6 yıl önce vefat etti. Babalarıyla başka bir şehirde yaşıyorlar, ama bu düşkünlük vefattan önce de vardı, bununla ilgisi yok. Bu arada kız dediğim küçük değil, 30 yaşında, tıp okuyor son sınıfta (ben 36, eşim 38 yaşında). Yıllar önce eşim benden habersiz harçlık verdiği için kavga etmiştik. Konu kesinlikle para değil, sadece benden habersiz yapılmış olması. Kavga çok büyüdü ve oglum o zamanlar 1 yaşında bile değildi, çok bunaldım ve dışarı çıkmak istedim, eşim oğluma bakamaz diye onu da hazırladım ve tam çıkmak üzereyken eşim oglumu aldı, "çocuğu bırak sen nereye gidiyorsan git" dedi ☹️☹️ bu lafına o kadar üzüldüm ki, günüm gelmemiş olmasına rağmen o gün adet oldum. Eşimin savunması daha can yakiciydi. "çok sinirliydin, arabayla kaza yaparsan diye çocuğu almak istedim" dedi. Yani bana bisey olursa sorun yok, çocuğa olmasın yeter ki. Neyse, bu 5-6 yıl önceydi. Kız arada yaz tatiline gelip gidiyor 2-3 günlüğüne biz de görüşüyoruz aramızda bir sorun yok, ama bu kavgamız nedeniyle ben istemsizce soğuyorum sanırım kızdan. Eşimin ona benden çok değer veriyor düşüncesi var hep aklımda. Neyse dün akşam kayinvalidem eşimi aradı, Saime gelecek biletini alir mısın dedi. Eşimden hiç ikiletmedi hemen aldı. Benim de moralim bozuldu yine kavga ettik. Biletini almak neden sana düşüyor dedim. Çünkü öğrenci dedi. Babası var ama dedim. Sonra konuşmamız orada bitti ve akşamdan beri konuşmuyoruz. Gece icerde yattı, yatağa gelmedi.. Defalarca kavga edip küsmüşuzdur ama ilk defa yatağını ayırdı. Ben iyice sinirlendim. Bu kızın bu kadar değerli olması neden? Yatağını ayıracak kadar değerli mi. Sabah neden burada yatmadın dedim, rahat et diye dedi sonra işe gitti. Şu an küsüz ve kafayı yicem, ben mi abartıyorum kızlar söyleyin? Tekrar söylüyorum, olay kesinlikle para değil. Sadece kimsenin benim rizami istememesi ve bu kızın dokunulmaz olması. Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.

olması. Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bir öğrenciye -yaşı farketmez öğrenci olmasa da sorun yok bence- harçlık gönderilince ya da bilet alınca sorun çıkartacak kadar maddi anlamda zor durumda mısınız

Eşinizle nasıl tanışıp evlendiniz genel olarak bu kuzenden vs bağımsız size tavrı nasıl evine çocuğuna vs çünkü aşırı şekilde tepki veren biri evden kovmasi yatak ayırması vs
Eşim yumuşak huylu kavgacı biri değil. İş yerinde tanıştık çok severek evlendik. Aramızda genel anlamda bir sorun yok. Bana değer verdiğini de düşünüyorum annesi vs yanında. Bir çok erkek gibi o da çok ilgili veya ince düşünceli değil. İlgisini veya değer verdiğini çok gösteremez. O yüzden o kız söz konusu olunca neden değer verdiğini bu kadar belli edebiliyor anlamıyorum.

Bir öğrenciye -yaşı farketmez öğrenci olmasa da sorun yok bence- harçlık gönderilince ya da bilet alınca sorun çıkartacak kadar maddi anlamda zor durumda mısınız
Yani kredi kartıyla geçiniyoruz işte. Bir de ev araba borcumuz var.

Benim babam yıllarca eli ailesinin üstünde oldu hala da oluyor. Kardeşleri evlenirken destek oldunYeğenleri okurken destek oldu ne annem ne de biz bir kere bile neden yapıyorsn demedik.

Bazı insanlar cidden çok tuhaf. Aynı şey sizin kardeşinize yapsaydı eminim çok mutlu olurdunuz.

Ya konu neyse ne ister para ister kıskançlık, eşin rahatsız oluyor işte daha ne gözüne gözüne sokuyorsun inadına yapar gibi.

Kadınlar daha büyük meseleleri bile aman eşim üzülmesin aman ona yansıtmayayım diye hasır altı etmiyor mu çoğu şeyi evliliklerde.

Kim olursa olsun üçüncü şahıslar için aile gündemi meşgul edilmez bu kadar, ne bu kuzen deliliği yani aptal mıdır nedir karın üzülüyor işte kör müsün?

Kv aradıysa da geç başka odaya belli etme ne bileyim yani bul bir çözüm yansıtma işte ama yok illa kör göze parmak sokacak, sen kimsin ki bildiğimi yaparım diyor yani.

Yani kredi kartıyla geçiniyoruz işte. Bir de ev araba borcumuz var.
Eşiniz içinde bulunduğu durumun farkında değil mi yada kayinvalideniz oğlunun Maddi durumunu bilmiyormu ki bu parayı talep ediyor kuzeni için?
Eşinizin önceliği borçlarını kapatmak evi çocuğu siz olmalısınız ama o annesi bilet al deyince ikiletmeden alıyor kayinvalideniz çok mu baskın bir karakter eşiniz annesinden çekinir mi

Benim babam yıllarca eli ailesinin üstünde oldu hala da oluyor. Kardeşleri evlenirken destek oldunYeğenleri okurken destek oldu ne annem ne de biz bir kere bile neden yapıyorsn demedik.

Bazı insanlar cidden çok tuhaf. Aynı şey sizin kardeşinize yapsaydı eminim çok mutlu olurdunuz.
Babanız kardeşine yeğenine tabi ki durumu varsa yardım eder etsin ama konu sahibinin eşinin durumu belli üstelik kardeşi veya yeğeni de değil mesele para vs de değil aslında

Benim babamda yıllarca yeğenlerine kardeşlerine yardım etti bizde hiç ses etmedik çünkü bizleri de mağdur etmedi iyi kazanıyordu ama isleri bozulunca tek bir yeğeni kardeşi bile arayıp birşeye ihtiyacın var mı demediler
Tabi ki durumu iyi olan olmayana yardım edecek denge böyle sağlanıyor
Allah bir ailede bir kardeşe zenginlik veriyorsa bunu birazda kardeşleri ile paylaşsin diye veriyor bence ama çoğu kişi hele araya eşler vs girdiyse onlarında etkisi ile ben çalıştım ben kazandım oda çalışsın kazansın kafasında olup selam dahi vermiyor malesef

Eşiniz içinde bulunduğu durumun farkında değil mi yada kayinvalideniz oğlunun Maddi durumunu bilmiyormu ki bu parayı talep ediyor kuzeni için?
Eşinizin önceliği borçlarını kapatmak evi çocuğu siz olmalısınız ama o annesi bilet al deyince ikiletmeden alıyor kayinvalideniz çok mu baskın bir karakter eşiniz annesinden çekinir mi
Eşim bulunduğu durumun farkında ama tek erkek çocuğu sanırım bundan kaynaklı

Eşim bulunduğu durumun farkında ama tek erkek çocuğu sanırım bundan kaynaklı
Evliliğinizde sizi rahatsız eden tek mesele eşinizin kuzenine para vermesi mi ? Yoksa başka sorunlarınizda var mı
Eğer başka bir sorun yoksa eşinizden sevgisinden eminseniz bu kadar takılmayın

yorumları çok okuyamadım ama herkes adama hak vermiş. açıkçası ben de sizin gibi hissederdim ne alaka ? Ayrıca öğrenci sayılmaz tıp son sınıf öğrencileri asgari ücret alıyor

Yorum yaptım 30 yasinda birine harçlık verilmesi ne alaka diye,beğenmeyen arkadaşlar olmuş ben diyorum ki 30 yaşında birinin eli ekmek tutmalı ,30 yaşında okula gidiyorsa bu zamana kadar da ailesi,akrabası birileri destek olmuş zaten, idare edilmiş ,muhtemelen bu yaşına kadar bir yerde çalışıp bir işin ucundan tutmamış.
Kıt kanaat kartla geçinen insanlardan yol parası almayı ben 30 yaşında kendime yakıştıramazdım. O minvalde yaptim yorumumu.
Gencecik çocuklar hem okuyup hem çalışıyor. Yaz tatilinde bile okul harçlığım çıksın diye çalışan öğrenciler var. Ailenin durumunu bilirsin öğrenciysen, yaşında olmuş 30,bir zahmet artik kendi ayaklarının üzerinde dur yani. Kaç sene daha okuyacak bilmiyorum ama ,ilk senesi mi son senesi mi onu da bilmiyorum ama normal bulmuyorum ,istediğiniz kadar beğenmeyin. Bu böyle.
Aile dostumuz vardi kızı senelerce o kurs senin bu kurs benim dedi,kpss hazırlanacağım dedi,girip şurda çalışayım,bir öğrenciye ders vereyim demedi,(yabanci dil öğretmeniydi)40 yaşında öğretmen oldu. Aile evinde bos bos gecen 10 kusur sene(okul sonrasi)bana normal gelmiyor kimse kusura bakmasın. Buradaki kuzen de yıllarca oturmus,sınava hazırlanmış falan yas 30 okuyor ve sağdan soldan gönülsüz verilen harçlıklarla geçiniyor. Hoş mu ?bence değil.
Ha ailenin durumu iyi olsa belki konu sahibinin de gözüne gelmeyecek,helali hoş olsun diyecek ama zorla yardım yapılmaz eşşek kadar insana yani bu nedir? 18 -20 yaslarinda bir genç olsa bakış açım farkli olurdu ama bu yaşta bir insana kendimi zora sokarak okusun diye sponsor olmak istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X