Bir kızın eve geliş saati kaç olmalı!!!

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
Merhaba kızlar

malumunuz çoğumuzun sevgilisi var ve onlarla buluşuyoruz.Benim babamda biliyor erkek arkadaşımı çıkmama gezmeme izin veriyor ama belli saat aralığında sevgilimin hiç izin günü yok primle çalışıyor kendi iş yerleri bizde akşam çıkıyoruz dısarı.Erkek arkadaşım 20:00 çıkıyor buluşuyoruz babamda 22:30 gibi evde ol diyor hem cocugu tanımıyorum hemde mahalle küçük adın çıkmasın diye.erkek arkadaşımda bu duruma sitemli 1 saat bile oturamıyoruz konuşamıyoruz diye sizce ne yapmalıyım ailemden daha fazla mı izin istemeliyim yoksa kurallarıma göre mi hareket etmeliyim.

sizde durumlar nasıl acaba eve kaçta gelirsiniz merak ediyorum :) saygılar hepinize...

bence ailen hakli canim.. sözlerinden cikmamalisin.. sevdiceginde biraz anlayisli olmali bu konu hakkinda.. :)

ben yurtta kalıyorum, bizim bile girişimiz 23.00
kaç yaşındasın? lisedeysen normal bir saat ama sen de çalışıyorsan yada ünideysen 23.30 olabilir bence eve gitme saatin.

bence sevgilin cılkını çıkartmasın. babanın izin verdiğine dua etsin.
o kadar izin veriyor işte, ne yapabılırsın?
ayrıca bazıları akşam dışarı bile çıkamıyor, sevgilin abartmasın bence.

lisedeyken pek umursamıyorlardı ama ünivli zamanlarımda pek sıkıydılar akşam ezanı okunmadan önce evde olma şartım vardı.. ister sevgilimle ister arkadaşlarımla hiç farketmez ezandan önce evde olmalıydım..

şanslısınız yani..

erkek arkadaşınız bencillik yapmasın... kaş yapayım derken göz çıkaracak yoksa bu gidişle..

ki benim babam yada ailem sadece evleneceğime yakın sevgilinle tanıştırmıştım o zaman bile kıyameti kopartmışlardı..

babanızında kıymetini bilin..

babana tebrikler oncelikle . yazin sokaklar daha kalabalik, insanlar disarida daha cok gezmek istiyor . yaz saati uygulamasina gecsin 23.30 yapsin

yaz kış fark etmez annem hep saat 5 olmadan evde olacaksın 5 i 1 dk bile geçmicek derdi

çok sıkardı beni:26::26::26:

ben yurtta kalıyorum, bizim bile girişimiz 23.00
kaç yaşındasın? lisedeysen normal bir saat ama sen de çalışıyorsan yada ünideysen 23.30 olabilir bence eve gitme saatin.

23 yaşındayım gıda mühendisiyim ailem açık fikirlidir ancak babam kıskanç babalar kızlarını hiç bir erkekle paylaşamaz...

benim rahmetli babamın olayı '' sevgilin varsa söyle gelsin istesin veririm evlenin gezdiğini duymayacağım '' tarzındaydı :))senin baban anlayışlıymış bile. şimdi düşünüyorum benim de bir kızım bir oğlum var ne yalan söyleyim vakitlice gelsinler isterim eve büyüdüklerinde. bence babanın sınırlarını zorlamana gerek yok

babacım canımdır benimde aramızda hep saygı ve sevgi var yüzünü önüne eğmedim hiç:)

23 yaşındayım gıda mühendisiyim ailem açık fikirlidir ancak babam kıskanç babalar kızlarını hiç bir erkekle paylaşamaz...

benim babam da çok kıskançtır, evdeyken dışarı çıkamam mesela geç saatlere kadar.
ama zorlayınca izin vereceğini düşünmüyorsan sen erken gidip iş yerinden alabilirsin erkek arkadaşını mesela.

benim ailem de biliyor tanıştılar da fakat gece saati ben de çıkamıyorum en geç 11. Kızsın sen. Baban doğru birşey yapıyor.

Benimki de 23:30 gibi evde olmamı ister, en geç o da..
Genelde mahalle baskısından tabiki bizimkide, aman laf gelir mantığından..
Hak da vermiyor değilim..

Valla benim ailem bu konuda bir şey demedi çünkü benim kendi prensibim geç olmadan evde olmak isterim hatta saat biraz geçsin tedirginliklerim başlar böyle ...Kışın en geç 7 de olurum yazın 8 falan-9 falan ama genelde gündüz buluştğm için akşam zaten evde olurum..

arkadaşlarda söylemişler hep siz şanslısınız babanız bukadarına izin verdigi için ben yazın 1 kadar falan dışarda duruyordum ama oda siteden dışarıya çıkmama hatta havuz başında oturmak şartıyla...ama kışın dersim bittikten sonra en fazla 1 saat dışarda oyalanma hakkım vardı göbegim çatlıyordu sevgilimle buluşcam diye (allahtan aynı sitede oturuyordukta evden her dışarıya çıktıgımda hemen aşkımın evıne gidiyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…