- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
- Konu Sahibi kokohantes
-
Evet Laale'cim 8.sınıf
Kıza kimseye söylemeyeceğime şimdilik söz verdim.
Köy okulunda öğretmenim, rehber öğretmenimiz yok.O olsaydı daha çok yardımcı olabilirdi belki.
İlk olarak babaanneyle konuşmayı düşündüm ama faydası olmaz.
Kız bana anlattığının pek bilinmesini istemiyor gibi.
Okuldaki hocalara biraz bahsettim üstünde durmadılar.Herkesin derdini bu kadar dert edersen çok üzülürsün falan dediler.
Ama duramıyorum.
İlk aşamada kızın annesine ulaşamasam bile ablasına ulaşmaya çalışıcam.
Kız okursa çok iyi yerlere gelebilir buna inanıyorum.
Evet Laale'cim 8.sınıf
Kıza kimseye söylemeyeceğime şimdilik söz verdim.
Köy okulunda öğretmenim, rehber öğretmenimiz yok.O olsaydı daha çok yardımcı olabilirdi belki.
İlk olarak babaanneyle konuşmayı düşündüm ama faydası olmaz.
Kız bana anlattığının pek bilinmesini istemiyor gibi.
Okuldaki hocalara biraz bahsettim üstünde durmadılar.Herkesin derdini bu kadar dert edersen çok üzülürsün falan dediler.
Ama duramıyorum.
İlk aşamada kızın annesine ulaşamasam bile ablasına ulaşmaya çalışıcam.
Kız okursa çok iyi yerlere gelebilir buna inanıyorum.
bence annesi zaten babaannesine bırakmış ne kadar önemsediği ortada ve annesine giderse okuması yönünde çok da fazla bir destek göreceğini sanmıyorum. Oraya yeni okuluna arkadaşlarına alışma evresi, yabancı bir adamla aynı evde yaşamaya alışma evresi sıkıntılar doğuracaktır.Ayrıca gittiği yerdeki öğretmeni acaba sizin kadar duyarlı olacaklar mı yoksa öğretmen arkadaşlarınız gibi önemsemeyecekler mi? Bence sizi bulması bir şans. Yanınızdan uzaklaşmamalı bence. Babaannesi evlendiremez kanunen yasak bu.
bence annesi zaten babaannesine bırakmış ne kadar önemsediği ortada ve annesine giderse okuması yönünde çok da fazla bir destek göreceğini sanmıyorum. Oraya yeni okuluna arkadaşlarına alışma evresi, yabancı bir adamla aynı evde yaşamaya alışma evresi sıkıntılar doğuracaktır.Ayrıca gittiği yerdeki öğretmeni acaba sizin kadar duyarlı olacaklar mı yoksa öğretmen arkadaşlarınız gibi önemsemeyecekler mi? Bence sizi bulması bir şans. Yanınızdan uzaklaşmamalı bence. Babaannesi evlendiremez kanunen yasak bu.
canım yatılı bir okula yönlendirseniz lisede filan zaten belki anadolu lisesini filan kazanırsa orada yatılı okuyabilir benimde bu tarz bir tanıdığım var annesi babası ayrıldı babası evlendi başkasıyla ve başka bir şehire gitti anneside aynı ikinci evliliğini yaptı ve o başka bir ülkeye gitti kız kalakaldı yapayalnız maaşallah çokda zeki çalışkan anadolu lisesini kazandı ve yatılı okuyor ama haftasonları bile gidecek bir yeri yok doğru dürüst allah yardımcıları olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?