bir koca neden kiskanmazki??

Adam sana mesaj atmış
Sen cevap bile yazmamışsın ki
Direkt ona açıp göstermişsin hatta güven verici bir şekilde

Kıskanması için sebep yok

Bırak hayatını zindan etmesin işte rahatına bak :)

Aov yorumlara bak

Kendine ne yapması gerektiğininin söylenmesini seven ne çok kadın varmış

Ben çıldırıyorum biri bana emredince

kızlar benim eşimde kıskanmazdı, çok nadirdi ama şimdi kilo almaya başladım ve adam sürekli simnirimi bozuyo yok beline yok göğsüne dikkat et diyor .zor bir durum önceden çok zayıftım hiç umursamazdı ve kafam çok rahattı bence konu sahibi arkadaş kıymetini bilmeli gerçekten kıskançlık kötü birşey uğraşmak daha kötü

Adami uykusundan uyandirip bunu gostermenizde bi hayli ilginçmis. Sanki buyuk bişey gibi. Biri sizi begenmis ne var ki bunda. Esiniz napsin ki. Kavga ediyo olmaliydik diye soylenmişsniz. Niye kavga edeceksiniz?? biri sizi begendi diyemi?
Benim eşim de öyledir. Ve ben aksi olsa yapamazdim. Hatta normal bi erkegin karisini baskalari begeniyosa bu onun hoşuna gider. Esiniz de bi anormallik yok. Rahat olun. Ayrica o gereksiz kıskançlık tripleriyle karisini kisitlayan ve kavga cikaran erkeklerdir asıl sevmeyen..

benım kocamda aynen oyledır. gydıgıme , gezdıgıme hıc karısmaz. hbr vermem yeterlıdır..
aama dedıgınız gbı bırolay yaşamış olsak , o adamı arar , gerekli cümleleri kurar devam ederrr gider..

Benim beklentimde buydu millet ucmus asmaktan kesmekten oldurmekten bahsediyo ben kiskanmanin anlamini yanlış biliyorum demkki neyse hersey yolundaymis enazindan sorun yokmus kendi kuruntum insan bazen danismak istiyo burasida oyuzden var zatn diimi amaa

Valla arkadaşım sizin eşinizde benim eşimin bi benzeri,ben kıskanmayan erkek sevmiyordur lafına inanmıyorum artık,benim başına böyle bişey gelse aynı tepkiyi alırdım eşimden önemli olan senin verdiğin cevap der

Seven erkek eşine zulmetmez,kısıtlamaz,şiddet uygulamaz sözlü yada fiziksel

Ben istediğim her yere giderim gezerim tozarım dicem ama iki çocukla çok zor

Rahmetli annem derdi ki,erkeğe herşey anatılmaz.Kadının tepkileriyle erkeğin tepkileri farklıdır.Bir tane Allah ın boş insanının sana tangodan mesaj atmış olması kıskanılmaya sebep mi? Bunu eşine göstermekte ki maksadın ne.Gerçekten adam kalkıp seni mi dövsün,Allah ın belki de ergenimi sapığımı psikoaptımı kim olduğu belli olmayan adamını mı bulsun başına dert alsın.
Umursanmaktan bahsediyorsun da,sen uyuyan bir insanın uykusunun bölünmesini umursmayaıp,uyku sersemi kavgaya davetiye çıkarır gibi bir harekette bulunuyorsun.Sonra o beni umursamıyor diyorsun.Demek milletin kocası ortalığı yıkar (cahil ezik kadın döven erkeklerdir sanırım bunlar) bir meziyetmiş gibi anlatıp,kocan ortalığı yıkmadı diye mi hayıflanıyorsun.

çok sanslısın eşinizin kıskanmiyor rahatına bak benim eşim çok kıskançtir. nereye gittiğimi ne yaptığımı sorar öledir benim eşim. hatta işyerinde adamlarla bir konuşturmaz muhabbet yapma işine bak der... erkeklerden daha çok kıskanir beni korur sahiplenir benim eşim...

size bişey söleyim...
bir kadin kocasindan habersiz bir iş yaparsa yada habersiz bir yere giderse Melekler eve dönene kadar lanet edermiş. kocasindan bişey saklamak da iyi degildir. saklarsa soradan çikinca güveni sarsar.... Erkek karisina sahiplencek kıskancak hatta hayvanlar bile eşini kıskaniyor.

Allah size sabir versin. Zaten vermis ki bu yasadiklariniza ragmen hayatinizi birlestirmeyi secmissiniz. Ben yapamazdim. Şimdi mutluysaniz problem yok ama..

5 senedir evlisiniz, 1 sene önce tango açmışsınız. kıskanmalı bence de

Esinizin icine domuz kacmis tabi kiskanmaz
Asil cevaba gelirsek siz araniyorsunuz. Yalnis bir mesajda, aramada gelir. Nice kiskanclik cinayetleri islenirken. Esinizden sizi kiskanmasini beklemek dogru degil. En iyisini yapmis uyumus

Peki bir koca karisindan habersiz bi şey yaparsa melekler o kocaya ne yaparmis?

niye bi erkek karısını sahiplensin ya kadının aklı gücü yok mu?bir erkek karısını sevsin saygı duysun yeter gersi gelir zaten.

Aman sizde ne güzel eşiniz kaale almamış işte önemsizmiş ki önemsememiş.Sizin eşinize aaa bak biri beni beğenmiş tanışmak istemiş demeniz kadar tuhaf olmuş eşinizin tepkiside.Sanki sizin verdiğiniz tepki normalmiş gibi eşinizin tepkisini garipsemişsiniz...

Sonrada akşam haberlerinde cinnet cinayet... Kadın cinayetleri dursun 3. sayfa haberleri bitsin deriz...Tezatlıklar ülkesi.Eşimiz kıskansa bu defada konu açarız buraya bana güvenmiyor çok sıkıyor nefes aldırımıyor diye ....Kendimi de dahil ederek söylemeliyimki biz kadınlara yaranılmaz

sana güveniyor ve senden çok emin senin tarafından sevildiğini biliyor benim eşimde öyledir bende üzülüyordum kıskanmıyor diye birgün bişey oldu aslında içten içe ne kadar kıskandığını beni korumaya çalıştığını anladım ve bir daha hiç uzatmadım bu konuyu emin olun gözünün önünde size asılmaya kalkan birinin ağzını burnunu kırar öyle bakıp kalmaz yane takmayın bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…