benım kocamda aynen oyledır. gydıgıme , gezdıgıme hıc karısmaz. hbr vermem yeterlıdır..
aama dedıgınız gbı bırolay yaşamış olsak , o adamı arar , gerekli cümleleri kurar devam ederrr gider..
Rahmetli annem derdi ki,erkeğe herşey anatılmaz.Kadının tepkileriyle erkeğin tepkileri farklıdır.Bir tane Allah ın boş insanının sana tangodan mesaj atmış olması kıskanılmaya sebep mi? Bunu eşine göstermekte ki maksadın ne.Gerçekten adam kalkıp seni mi dövsün,Allah ın belki de ergenimi sapığımı psikoaptımı kim olduğu belli olmayan adamını mı bulsun başına dert alsın.Arkadaşlar herkeze Merhaba evet durum boyle kocam beni kiskanmiyo..enson dun yaşadığım olayi anlatiyim size neredeye 1sene önce tango acmistim kendime fakat sevmeyip acmamla kapamam bir olmustu ama hesabim silinmemis dun bi mesaj geldi resminizi orda gördüm cok beğendim gibisinden bende hemen esime gösterdim uyuyodu ozaman mesaja bakti ve uyumaya devam etti bense kendimi cok kotu hissettim milletin kocasi ortaligi yikar benmki umrunda degil.bende agzima geleni saydim normalda kavga ediyo olmamiz lazim senin yaptigina bak nekadar rahatsin dedim oda napiyim senimi doviyim dedi ki asla yapmz ole bisey benm derdimde o degil zaten.ben sana guveniyorum dedi bende bu guven degil baska bisey sen beni umursamiyosun dedim bu arada 10senedir birlikteyiz 5senedir evliyiz 4yasinda oglumuz var.normaldede cok rahatimdir her yere giderim gezerim hic kisitlamAz.sizce bu gercekten guvenmi yoksa benmi araniyorum
Allah size sabir versin. Zaten vermis ki bu yasadiklariniza ragmen hayatinizi birlestirmeyi secmissiniz. Ben yapamazdim. Şimdi mutluysaniz problem yok ama..
Kıskanılmak duygu ama gerçekten dozunu ayarlayabilen bir erkeğe rastlamadım.. Eşimle 2006 dan beri tanışıyoruz ve 2013 te evlendik.. Evlenene kadar neler yaşadım bir ben bilirim.. Geçerli bi sebep olmadan dışarı adım atmazdım, kıyafetlerimin yazısını bile "neden tam orada yazıyor o yazı" gibi saçma sebeplerle bile taktığı olurdu.. Yolda yürürken en ufak bişi hakkında yorum yapsam örneğin saçı uzun bir erkek geçiyorken ay ne kadar uzun nasıl bakıyor o saçlara bi de pis gibi biş idediğim halde sana ne el alemin saçından milleti mi süzüyorsun gibi tepkiler.. Gözlerini çok iyi kullanıyorsun öyle bakma demeler... Çok sıcak kanlısın böyle olma demeler.. Daha anlatamayacağım bir çok şey.. Bunun için çok ayrılma aşamasına geldik ama çok bağlıydık ayrılamadık aramızda kültür farkı uçurum kadardı.. Ben ailemden izin almadığım şeylerde ondan izin alırdım... Sonunda ilk kez ben ayrılmayı denedim bana dediği laf şu "bana çok görme lütfen seni kendimden bile kıskanıyorum"... Nasıl bir mantıksa.... Sonuç olarak evlendik şükür biraz azaldı hala var ama eskisi kadar değil.. Ben birazcık daha rahat olmayı isterdim.. Bu anlattığınız şey bizde olsa evde kıyamet kopardı bana da sayar dururdu... Böyle tepki de verse ben üzülürdüm umursamıyor diye ama sevgisinden eminsen o kadar kurcalama..
Esinizin icine domuz kacmis tabi kiskanmazArkadaşlar herkeze Merhaba evet durum boyle kocam beni kiskanmiyo..enson dun yaşadığım olayi anlatiyim size neredeye 1sene önce tango acmistim kendime fakat sevmeyip acmamla kapamam bir olmustu ama hesabim silinmemis dun bi mesaj geldi resminizi orda gördüm cok beğendim gibisinden bende hemen esime gösterdim uyuyodu ozaman mesaja bakti ve uyumaya devam etti bense kendimi cok kotu hissettim milletin kocasi ortaligi yikar benmki umrunda degil.bende agzima geleni saydim normalda kavga ediyo olmamiz lazim senin yaptigina bak nekadar rahatsin dedim oda napiyim senimi doviyim dedi ki asla yapmz ole bisey benm derdimde o degil zaten.ben sana guveniyorum dedi bende bu guven degil baska bisey sen beni umursamiyosun dedim bu arada 10senedir birlikteyiz 5senedir evliyiz 4yasinda oglumuz var.normaldede cok rahatimdir her yere giderim gezerim hic kisitlamAz.sizce bu gercekten guvenmi yoksa benmi araniyorum
Peki bir koca karisindan habersiz bi şey yaparsa melekler o kocaya ne yaparmis?size bişey söleyim...
bir kadin kocasindan habersiz bir iş yaparsa yada habersiz bir yere giderse Melekler eve dönene kadar lanet edermiş. kocasindan bişey saklamak da iyi degildir. saklarsa soradan çikinca güveni sarsar.... Erkek karisina sahiplencek kıskancak hatta hayvanlar bile eşini kıskaniyor.
Arkadaşlar herkeze Merhaba evet durum boyle kocam beni kiskanmiyo..enson dun yaşadığım olayi anlatiyim size neredeye 1sene önce tango acmistim kendime fakat sevmeyip acmamla kapamam bir olmustu ama hesabim silinmemis dun bi mesaj geldi resminizi orda gördüm cok beğendim gibisinden bende hemen esime gösterdim uyuyodu ozaman mesaja bakti ve uyumaya devam etti bense kendimi cok kotu hissettim milletin kocasi ortaligi yikar benmki umrunda degil.bende agzima geleni saydim normalda kavga ediyo olmamiz lazim senin yaptigina bak nekadar rahatsin dedim oda napiyim senimi doviyim dedi ki asla yapmz ole bisey benm derdimde o degil zaten.ben sana guveniyorum dedi bende bu guven degil baska bisey sen beni umursamiyosun dedim bu arada 10senedir birlikteyiz 5senedir evliyiz 4yasinda oglumuz var.normaldede cok rahatimdir her yere giderim gezerim hic kisitlamAz.sizce bu gercekten guvenmi yoksa benmi araniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?