bir koca neden kiskanmazki??

Peki bir koca karisindan habersiz bi şey yaparsa melekler o kocaya ne yaparmis?

niye bi erkek karısını sahiplensin ya kadının aklı gücü yok mu?bir erkek karısını sevsin saygı duysun yeter gersi gelir zaten.
sahiplencek tabi . hem sevcek hemde saygısını duyacak. ne mi yaparmiş Allah hesabini sorarsa sen ne diyceksin Koca kadindan daha üstündür . gece bile kapı çalarsa gidip sen mi açcaksin. tabi eşinizi uyandircaksin. kıyamet yaklaşinca insanlar degişti lanetlediği bile umursamaz oldu Ben allaha meleklere peygamberlere kitaplara inanan biriyim bunu biliyorum. inanip inanmamak sana kalmiş.

koca kadından daha üstündür cümleden sonra sana iyi gunler diler bu mantığını nasıl kazandiysan Allah kabul etsin der giderim bacım.

benim inandığım dinde yani gerçek islamda kadın erkek eşittir!dini hastalıklı düşünceler için alet etmek olmaz.

Benim de eşim kıskanç hatta biraz fazla bile.ama çok güvenir.bununla alakası olmadığını düşünüyorum.

sen nasıl düşünüyorsan öle düşün bacim herkesin mantiği çok farklı. insanlığımız ademden başliyor Allah kadini erkegi eşit yaratmiştir ama vucüt hatları kafa dengileri kesinlikle eşit degildir!

Acik konusucam. Bu kafayla giderseniz bu evlilikte sevgi, saygi kalmaz. Resmen kavga aranan bi kadin gibisiniz. Rahat batmis. Size guveniyor ve kiskanmiyor. O yuzden gonul rahatligiyla uyumaya devam ediyor. Kiskandigi anda sizden suphe etmeye baslayacak. Ve emin olun o zaman yaninizda uyumayacak

kesin domuz eti yemiştir. domuz eti yiyen karısını kıskanmazmış derler
ne salakça şeyler demişler bizimkiler de yahu

birde hiç suçunuz olmadığı halde üstünüze yüklense bu mesaj yüzünden ? öyle düşünün

Evet karıştırmışım paranoid bozukluktu kastetmek istedigim. Neyse yinede düzeltme için tesekkurler

Sanal bi sapık sonuçta napsın ki? Adamı arayıp bulamayacağına göre keşke sizin elinizden telefonu alıp tuşlu telefon verseymiş Sana bi daha telefon yok diyerekten

11 yıldır daha beni hiç kıskanmamış yada bunu belli etmemiş, kıyafetime hareketlerime hiç karışmamış bir adamla evliyim...sevgisinden hiç şüphem yok...ama bunları okuyunca kafamda deli sorular, sevmiyor mu ki acep
Birde alıntı yapmayayım polemik çıkmasın diye, ama bir dini bütün arkadaş baya ağır laflar etmiş, bu durumda ben ve eşim bayağı lanetlenmiş oluyoruz...ha bu arada muhafazakar bir aile sayılırız yani dini bütün denenlerden ama yetmiyor herhalde....

Seven insan kıskanır uydurmasindan kaynaklanıyor hep bu durumlar. Öyle birşey yok. Seven insan kiskanmayabilir, sevmeyen insan da kiskanabilir. Bu tamamen karakteristik bir olgudur. Sizi sevip sevmedigiyle alakalı değil... Bu durumda yapabileceğiniz en doğru şey kiskanilmaktan hoşlanıyorsanız kıskanç biriyle evlenmek olurdu ama onu da yapmamissiniz. Zaten ondan da yakinirdiniz. Eşiniz size güveniyor bundan güzel bir şey yok. Benimkide oyledir ve bu cçok mutluluk verici. Kafaniza takmaktansa sizde mutlu olun bence.

Bana normal gelmedi eşin ne bileyim koca sizi kıskanmıcak sahiplenmicek te kim yapıcak bunları hiç normal gelmedi bana göre koca yerine göre kıskanıcak öyle de Olmalı bizler bile yeri gelince kıskanıcaz ta sahiplenicez de ilişkide kıskanmak kıskanılmak güzel Birşey yaşamanı Ümit ederim

Son düzenleme:
Bence sevmeyen insan kiskanmaz. Mesela erkek arkadasim beni sevmiyodu ve kiskanmiyodu.. Nokta.. Bana gore

iki seçenek var rahatlamanız için. Bu dediklerime uyuyorsa takılacak bişey yok bence
birincisi ilk zamanlardan itibaren kıskançlık huyu yoksa huyu böyledir deyip gemeniz lazım
ikincisi günleriniz güzel geçiyorsa size yaklaşımından dokunuşunda ( bu cinsellikten hariç küçük sarılışlar ve öpüşler) gözlerine bakışında ve kurduğu cümlelerde sizi sevdiğini hissettiriyorsa takılmayın.Siz onun için hala önemisiniz bundan ayrı olarak senelerdir berabersiniz ve sizi çok iyi tanıyor üstelik bir evlat sahibisiniz ve siz bir annesiniz tüm bunlar doğrultusunda size güveni tam

Meleklerin lanet etmesi saçma değil mi ? hurafe olduğu nereden belli,şeytan deseydiniz biraz mantıklı olurdu.

adam napsınki tanımadığı etmediği birinin peşine mi düşsün.internet ortamında çok oluyo böyle şeyler bende hiç önemsememki birde eşimin önemsemesini bekleyim.tek başına olduğum zamanda laf atmalara ona buna bişey söylemez söyleyemez benim nişanlım.ne bana kızabilir nede adamın peşine düşebilir çünkü.ha tanıdığımız biri yanlış bi davranış yaparsa yada nişanlımın yanında yapılırsa o zaman hiç affetmez.daha fazlası aşırı kıskançlık olur.evden çıkarmasın o zaman ki benim hiç hoşuma gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…