sahiplencek tabi . hem sevcek hemde saygısını duyacak. ne mi yaparmiş Allah hesabini sorarsa sen ne diyceksin Koca kadindan daha üstündür . gece bile kapı çalarsa gidip sen mi açcaksin. tabi eşinizi uyandircaksin. kıyamet yaklaşinca insanlar degişti lanetlediği bile umursamaz oldu Ben allaha meleklere peygamberlere kitaplara inanan biriyim bunu biliyorum. inanip inanmamak sana kalmiş.Peki bir koca karisindan habersiz bi şey yaparsa melekler o kocaya ne yaparmis?
niye bi erkek karısını sahiplensin ya kadının aklı gücü yok mu?bir erkek karısını sevsin saygı duysun yeter gersi gelir zaten.
koca kadından daha üstündür cümleden sonra sana iyi gunler diler bu mantığını nasıl kazandiysan Allah kabul etsin der giderim bacım.sahiplencek tabi . hem sevcek hemde saygısını duyacak. ne mi yaparmiş Allah hesabini sorarsa sen ne diyceksin Koca kadindan daha üstündür . gece bile kapı çalarsa gidip sen mi açcaksin. tabi eşinizi uyandircaksin. kıyamet yaklaşinca insanlar degişti lanetlediği bile umursamaz oldu Ben allaha meleklere peygamberlere kitaplara inanan biriyim bunu biliyorum. inanip inanmamak sana kalmiş.
Arkadaşın biri şizoid olsaydı daha kotu olurdu demiş. Bu yanlış bilgi.Arkadaş paranoyak şizifreni ile şizoid bozukluk'u karıştırmış. Şizoid'ler hicbir duygu hissedemez. Bu yüzden de kıskanamaz.
İnsanlardan mumkun olduğunca uzak durur. Belki böyle bir durum olabilir bir ihtimal.
Meleklerin lanet etmesi saçma değil mi ? hurafe olduğu nereden belli,şeytan deseydiniz biraz mantıklı olurdu.size bişey söleyim...
bir kadin kocasindan habersiz bir iş yaparsa yada habersiz bir yere giderse Melekler eve dönene kadar lanet edermiş. kocasindan bişey saklamak da iyi degildir. saklarsa soradan çikinca güveni sarsar.... Erkek karisina sahiplencek kıskancak hatta hayvanlar bile eşini kıskaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?