Bir komşu meselesi

Sana kek borek getiren komsuyu davet etmediğin kabahat...hayır yani daha ne yapsın kadın
Onun haricinde lutfen catkapi gitme veya kendini zorla davet ettirme muhtemelen ilk ve son davetleri olur sana

Rahat mı battı tatlım. :) 1,5 senedir aynı yerdeyim alt kat komşu ve karşı komşu hariç evime gelmediler apartmanda 13 daire var diğerlerini zaten sokmam eve. Alt komşu da pek iki yüzlü odadan çıktıktan sonra dedikodumu yaptı duyduğumu anlayınca da kıvırmaya çalıştı. Allahtan yazlık olarak kullanıyorlarda muhataplık azaldı.

komsunuz sıze kek pasta getırmıs mesela
o hafta yerlestıgınızde sızde tabagını pastayla doldurup verıp musaıt bır zamanda kahveye beklerım dıyebılırdınız

tatlı yapın herkesı bır kahveye cagırın derım ben olsam oyle yapardım
yada kısır kek borek ıle caya alabılırsınız

Geçen sene Bi yere taşındım Allahımm bir musallat oldu yandaki kurtulamadım hepsi vıcık vıcık ilişki içinde ne gerek var ki 6 ay sonra hoşgeldine gelcez sana dediler 2 hafta evvelden alt komşu gelip haber verdi kem küm ettim zorla yarım ağız gelin dedim

Kadın başladı ağzını şapırdatarak kek yap börek yap baklava poğaça sayıyor da sayıyor aş evi sanki benim evim..

Yaptım 3 5 çeşit ayyy çocukları geldi her yer yastıklarım bile çikolata oldu yetmedi okuldan gelen bebelerini bile benim evimde doyurdular eşim gelene kadar kalkmadılar. Sonrası ayrı felaket alttaki yandaki her gün çat kapı gelir oldu kapıyı açmam açana kadar basarlar sabah akşam demeden ayyyy kabus gibi

Çok şükür komşuluğun sıfır olduğu bir muhite taşındım hiç hoşlanmıyorum ne gerek var aynı apartmanda oturuyoruz diye neden Bi insanın evine gitme gereği duyar ki bu insanlar sırf bu yüzden uzun yıllar taşınmayı düşünmüyorum burdan

Ben müstakil evde mahalle ortamında büyüdüm, severim komşuluğu. Şimdi ise oturduğum yerde sadece bizim blok 130 küsür daire ama insanlar o kadar birbirinden uzak ki, koridorda bile ses olmuyor çoğunlukla. Sanki bizden başka yaşayan kimse yok, inanılmaz bunaltıcı bir ortam. Siz 4 daireli bir apartmana taşınmışsınız, komşularınızı tanımak için fırsatınız var. Belirlediğiniz bir günde hepsini evinize çaya davet edebilirsiniz. Sonrasında sizinle görüşmek isteyenler zaten evlerine çağıracaktır. Ben arkadaşların dediği gibi çat kapı sürekli gelen olacağını düşünmüyorum çünkü kimsenin o kadar boş vakti zaten yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…