Bir komşu vakası da benden...

Kötü kalplilikte sınır tanımam:) bence giyindi süslendi belki biraz dekolte kocanızı ondan ayağına çağırdı çünkü o süsle sizin kapınıza gelse siz anlardınız ya da önceden çocuğu gönderdi sizin evde olup olmadığınıxı kontrol etti eşinizin tavrına göre içeri davet edecekti bilemem..özetle şöyle söyleyeyim kadının niyeti o gün hastanede pis olmuş eşinize yansıtmadan(biz buna eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmadan da diyoruz)o kadınla bütün ilişkilerinizi kesin bahanenizde var şöferlik ve para teklifinin yanında ayağa kadar çağırma görüşmemek için yeterli bir sebep

Burdaki konuları okuduktan sonra iyice tedbirli olmak gerektiğini düşünür oldum:rapci: eşinizi komşunuzla falan birebir hastaneye göndermeniz bile iyi niyetli olduğunuzu gösteriyor. Belki mecburdunuz çocuklarınız uyuduğu için ama inanın artık ortalıkta akraba komşu demeden evli erkeklere asılan kadın dolu. Üstelik komşunuz iyi niyetinizi kullanıp yüzsüzce devamını getirmiş. Artık mesafe koyup hastane tarzı işleri olsa bile eşinize yönlendirmeyin. Önceki yorumlarda bir üye çok güzel yazmış ;eşim rahatsız olur mesafeyi sever dikkatli olalım gibisinden. Aynen o tarzda bir konuşma yapın komşunuza, daha fazla size ve özellikle eşinize sarmasın.

Kötü kalplilikte sınır tanımam:) bence giyindi süslendi belki biraz dekolte kocanızı ondan ayağına çağırdı çünkü o süsle sizin kapınıza gelse siz anlardınız ya da önceden çocuğu gönderdi sizin evde olup olmadığınıxı kontrol etti eşinizin tavrına göre içeri davet edecekti bilemem..özetle şöyle söyleyeyim kadının niyeti o gün hastanede pis olmuş eşinize yansıtmadan(biz buna eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmadan da diyoruz)o kadınla bütün ilişkilerinizi kesin bahanenizde var şöferlik ve para teklifinin yanında ayağa kadar çağırma görüşmemek için yeterli bir sebep
film gibi senaryo valla aha haaa

Bende sizin yaptığınızın aynısını yapardım sanırım, çok iyi anladım demek istediğinizi.
Eşiniz çok güzel cevap vermiş, niyetini anlamak için daha erken ama siz mesafenizi koruyun derim.

Ben cok mu iyi niyetli dusunuyorum bilemedim ama direkt aklima kotu bi sey gelmedi ya. Bi kere sokak kedisine gecici yuva olmustum cok hasta diye. Durumu kotuleşti bir suru taksi aradim hepsi ben aracima hayvan almam dedi ben de aklima hangi arabasi olan arkadasim, tanidigim geldiyse onlari aradim panikle. Belki de oyle bi seydir.

Ben zaten artık komşuluk yapmaya korkar oldum arkadaşım benimde karşı tarafıma birisi taşındı tayinciler bunlar, başka bir komşu doğum yaptı görmeye gidelim dediler apartmanda tamam dedim benimde bebeğim var çıkamadım bebek görmesi bişey almaya bu bayan bana dediki benim eşim markete gidecek sana da alsın sen bana verirsin dedi, tamam dedim 6 tl ye meyve suyu almış eşi saolsun aldım meyve suyunu götürdük bebeği gördük, o günün ertesi parasını götürdüm kaç kere bir türlü evde bulamadım sonrasıda memleketine gitmiş geldi bu işte, apartman günümüz var kırk kere anıştırdı 6 tlyi bana bende kaç kere getirdim evde bulamadım seni dedim oda bana neyse verme sen o parayı bana onun yerine benim gün yemeğimi öde dedi ben şok oldum çok sinirledim verdim eline parasını tabi bu bayanın kullanıcı bir insan olduğunu da sonradan anladım mesafe koydum zırt pırt zile basıyordu saçma sapan istekleri vardı yoğurt ister mayalık istediğinin fazlasını bile verirdim çocukları da yesin diye ben ondan bir kere istedim o bana kase getir evinden diye tersledi, ve bana koca tencereden 1 yemek kaşığı yoğurt koyup bu sana yeter dedi! mesela gün pastasını bana yaptırdı bir keresinde yok demedim ama sen kapısına gitsen canı istemezse kapıyı bile açmaz baktım istekleri bitmiyor sınırı çektim araya daha zilime falanda basamıyor insanlık yapıyoruz diye salak da değiliz yani!

Yaptiginiz guzel bisey ama..
Ben asla ama aslaaa komsumla esimi yanliz birakmam ayni arabaya bindirmem.
Evli degilim ama hopladim birden yazinizi okuyunca.
Siz neden gitmediniz yanlarinda??
Essegin agzina karpuz kabugu sokucaksiniz birinden birine, yada ikisinede.
Bence asla tekrarlamayin bu yanliz gondermeleri.

Eşime sordum hazırlanmış mıydı? dedim. Ne bileyim ben veterinere hemen gidecek gibi değildi mont filan yoktu üstünde dedi.

Eşime sordum hazırlanmış mıydı? dedim. Ne bileyim ben veterinere hemen gidecek gibi değildi mont filan yoktu üstünde dedi.

ben öyle 'kocişçi tiplerden' değilim hani ortada bacılar kocalarınıza sahip çıkın modunda dolaşmam ama kk hayatımda öğrendiğim bir şey varsa o da şu aman komşulara dikkat edin ne konular okuduk buralarda

Yaptiginiz guzel bisey ama..
Ben asla ama aslaaa komsumla esimi yanliz birakmam ayni arabaya bindirmem.
Evli degilim ama hopladim birden yazinizi okuyunca.
Siz neden gitmediniz yanlarinda??
Essegin agzina karpuz kabugu sokucaksiniz birinden birine, yada ikisinede.
Bence asla tekrarlamayin bu yanliz gondermeleri.

Olay çok ani gelişti çocuğa inip baktığımda gerçekten kötüydü ateşi çok yüksekti öyle ki gözlerinin beyazları bile kıpkırımzı olmuş ayakta duramıyordu. Benim de evde iki çocuğum var ve ikisi de uyuyordu yani onları da yalnız bırakamadım. Kadın da burada hiç hastaneye gitmedim bilmiyorum deyince eşim yardımcı olsun demiştim ama haklısınız demeliymişim. Bir daha aynı durum olursa hastanenin yolunu en azından adını öğrendiniz nasılsa taksi çağırıp söylerseniz götürür emin olun diyeceğim.

ben öyle 'kocişçi tiplerden' değilim hani ortada bacılar kocalarınıza sahip çıkın modunda dolaşmam ama kk hayatımda öğrendiğim bir şey varsa o da şu aman komşulara dikkat edin ne konular okuduk buralarda

İşte bende hiç öyle olmadım belki de o yüzden eşimle onları hastaneye gönderirken art niyet düşünmedim. Ama dikkatli olmak gerekiyormuş komşum bana bunu öğretti. Zaten eşim de bir daha ben götürmem beni uyandırma boşuna dedi.

Back
X