bir komşumuz anneme kızın nisanlanmis diye duyduk demiş ama nisanli degilim neden demis olabi

melek333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
53
3
98
35
Kocaeli
bir komsumuz kizini nisanlamisin diye duyduk demis htta baska bir komsuda evlendirdin mi kizini demis komsu derken ayni mahalle degil biraz uzak evleri ama goruyorlar beni yani neden demis olabilirler nisanlk deilim okuorum???

ya seni biri ile gördü annene laf çarpıyor ya yanlış duymuş karıştırmış sadece..
niye takıldın bu kadar desin ne olur ki?

evlenmeden once yalnız yasıyordum, ısyerıme yakın herkesın bırbırını tanıdığı bır mahallede yasıyordum. annem yanıma gelmıstı, ögle yemegıne ıs arkadaşlarımı davet ettım annem yemek hazırlıyordu. yaklaşık kız erkek 10 kışı geldık eve, yedık ıctık ıse gerı donduk.
mahallenın yaslı bır amcası bızden sonra annemın yanına gıtmıs ve: hayırlı olsun kızını nısanlamıssın demıs,
annem de : yoo, nişanlı degıl kızım neden ki demiş.
amca da: ne bileyim, az once kızlı erkeklı gelınce nısan yaptılar herhalde dedim demış:KK53:
eger böyle erkek arkadaş vs gördülerse çaktırmadan laf çarpıyorlardır, aklıma böyle geldı.

qormeleri im
evlenmeden once yalnız yasıyordum, ısyerıme yakın herkesın bırbırını tanıdığı bır mahallede yasıyordum. annem yanıma gelmıstı, ögle yemegıne ıs arkadaşlarımı davet ettım annem yemek hazırlıyordu. yaklaşık kız erkek 10 kışı geldık eve, yedık ıctık ıse gerı donduk.
mahallenın yaslı bır amcası bızden sonra annemın yanına gıtmıs ve: hayırlı olsun kızını nısanlamıssın demıs,
annem de : yoo, nişanlı degıl kızım neden ki demiş.
amca da: ne bileyim, az once kızlı erkeklı gelınce nısan yaptılar herhalde dedim demış:KK53:
eger böyle erkek arkadaş vs gördülerse çaktırmadan laf çarpıyorlardır, aklıma böyle geldı.

iste gormeleri imkansiz hep annemle geziorum

bir komsumuz kizini nisanlamisin diye duyduk demis htta baska bir komsuda evlendirdin mi kizini demis komsu derken ayni mahalle degil biraz uzak evleri ama goruyorlar beni yani neden demis olabilirler nisanlk deilim okuorum???
Kafaya takma arada böyle insanlar çıkıyor,bir ara benim annemde demişler kızını nişanladın ama bize haber vermiyorsun diye halbuki nişanlı değilim bekarım.

Aynisini bizim komsularda anneme soylemis ne alaka anlamadim hepsi sevgilimin oldugunu biliyor, senin kizin nisanlandimi evlendimi diye sormuslar halbuki ayni binadayz sacmalik resmen cok snirlendim ama. Annemde agzimi ariyrlar evlenecekmisin yada nisanlanacakmsin diye dedi, baska bir komsumuzda ogullari icin soruyorlar dedi.

Çok konuşan ve haddi olmayan konularda yorum yapan komşuları oldum olası sevmem. Hiç takma, yav he he de geç.

ayy zipzip durumuna düşmek istemem ama harbi yaşın kaç canım? neden takıldın ki sen bu duruma bu kadar. ağız yoklamak derken biraz açar mısın diye sormuşsun nasıl yoklanır ağızz anacım anla işte. hayatında biri var mı söz nşan vs gibi bir durumun var mı diye öğrenmeye çalışıyor olabilirler. zarf atmışlar işte. annen vermiştir cevabını. takılma sende bu kadar

öylesine demiştir.. kadının bir sorusundan evde kaldığınızı düşündüğüne kadar gitmişsiniz..

Boş laklak etmiş.. varsa da birşey annenin dökülmesini istemiş

Back
X