Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenmeden once yalnız yasıyordum, ısyerıme yakın herkesın bırbırını tanıdığı bır mahallede yasıyordum. annem yanıma gelmıstı, ögle yemegıne ıs arkadaşlarımı davet ettım annem yemek hazırlıyordu. yaklaşık kız erkek 10 kışı geldık eve, yedık ıctık ıse gerı donduk.
mahallenın yaslı bır amcası bızden sonra annemın yanına gıtmıs ve: hayırlı olsun kızını nısanlamıssın demıs,
annem de : yoo, nişanlı degıl kızım neden ki demiş.
amca da: ne bileyim, az once kızlı erkeklı gelınce nısan yaptılar herhalde dedim demış
eger böyle erkek arkadaş vs gördülerse çaktırmadan laf çarpıyorlardır, aklıma böyle geldı.
qormeleri im
iste gormeleri imkansiz hep annemle geziorum
Kafaya takma arada böyle insanlar çıkıyor,bir ara benim annemde demişler kızını nişanladın ama bize haber vermiyorsun diye halbuki nişanlı değilim bekarım.bir komsumuz kizini nisanlamisin diye duyduk demis htta baska bir komsuda evlendirdin mi kizini demis komsu derken ayni mahalle degil biraz uzak evleri ama goruyorlar beni yani neden demis olabilirler nisanlk deilim okuorum???
Aynisini bizim komsularda anneme soylemis ne alaka anlamadim hepsi sevgilimin oldugunu biliyor, senin kizin nisanlandimi evlendimi diye sormuslar halbuki ayni binadayz sacmalik resmen cok snirlendim ama. Annemde agzimi ariyrlar evlenecekmisin yada nisanlanacakmsin diye dedi, baska bir komsumuzda ogullari icin soruyorlar dedi.bir komsumuz kizini nisanlamisin diye duyduk demis htta baska bir komsuda evlendirdin mi kizini demis komsu derken ayni mahalle degil biraz uzak evleri ama goruyorlar beni yani neden demis olabilirler nisanlk deilim okuorum???
Madem imkansız niye kafaya takıyosun?
evde kalmisim gibi muamele