bir komşumuz anneme kızın nisanlanmis diye duyduk demiş ama nisanli degilim neden demis olabi

bir komsumuz kizini nisanlamisin diye duyduk demis htta baska bir komsuda evlendirdin mi kizini demis komsu derken ayni mahalle degil biraz uzak evleri ama goruyorlar beni yani neden demis olabilirler nisanlk deilim okuorum???
Başka biriyle karıştırmis olabilir

Sevgilin varsa ve sizi beraber gördüyse hatta sevgilin değil de normal bir erkek arkadaşınla gördüyse sırf annene laf yetiştirmek amaçlı yapmıştır.

ohoo bu insanlar evli olmayanları bile evlendiriyorlar kendi akıllarıyca.kaç kez başıma geldi.sadece konuşmak için konuşuyorlar bu insanlar.takma kafana.

Buraya sorana kadar komşuna sorsan ya teyze benim nişanlandığımı nereden cıkardın diye

Arkadaşım merhaba;
Bu olaylar genellikle klasiktir.Biri laf atar diğeri üzerine katar ve ortalık karışır.Birkaç kez benim başımada geldiği için çok iyi biliyorum.Ben biraz da hayatında yada aklında biri var mı yok mu öğrenmenin daha kolay yolu böyle ortaya laf atmak olduğuna karar verdim,takmıyorum,Sana da tavsiye ederim:)

Back
X