- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bakmadım bileUtanmış değilde bakıslarınzdan rahatsız olmuş olmasın.usumuşsundur sen diye battaniye verseydin ustune![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakmadım bileUtanmış değilde bakıslarınzdan rahatsız olmuş olmasın.usumuşsundur sen diye battaniye verseydin ustune![]()
Herkes ayrı dünya burda zaten :) konu sahibini duvardan duvara çakıyolar
Ben şimdi çiftetelli oynayacam delirttiniz hepiniz
Bıktırdınız tek başıma Buradakilere laf yetiştrmye uğraşıyorum yardım etceksen kapris ypmıyımBuram buram kapris kokuyorsunuz.
Banlasın anasını satıyım sizden kurtulurum
Hep duvardan duvara çakıyolartabi canım
buraya herkes konu açanları duvara çakmak için üye oluyor zaten
konu sahibine hak verince üyeler iyi, hak vermeyince üyeler kötü
Delirttilerrr ondan yazıları oku cinnet geçirirler insana gelen laf sokuyor giden aymı
Seni ilgilendirmez hadi cnm çık konumdan hasta etme beni sabrım taşıyorBöyle dersin ceza bitince yine dönersin sahalara
Buradan kurtulmak için forumdan çıkış yap, niye banlanmaya heves ettin.Banlasın anasını satıyım sizden kurtulurum
Biri kocanın yanında götünü açsın görürüz seni deO kadar kuzenim var, hiçbir zaman aklıma gelmez şöyle mi oturayım böyle mi oturayım diye, dikkat bile etmem. Ailemdeki başka erkeklerin yanında da aynı şekilde. Benim ailemden kimse beni yadırgamaz veya yargılamaz zaten de, korkuyorum artık dışarıda böyle insanlarla karşılaşmaktan. İleride evlenirsem vs, giydiğimden, oturmamdan, kalkmamdan mana çıkaran densizler olur mu diye düşünüyorum. Allah korusun böylelerinden.
Böyle dersin ceza bitince yine dönersin sahalara
Küfüre başlıycm az kaldı sizin için demiyorum genel. bi ben mi yapıyorum saygısızlık yorumları okudunuz mu hşçBuradan kurtulmak için forumdan çıkış yap, niye banlanmaya heves ettin.
Saygısızlık yapıyosun.
Belki sana yarar yollıyımmıSana misafir yaramamiş![]()
Banlasın anasını satıyım sizden kurtulurum
Yorumları okuarkadaşım sen bu kadarcık şeyle cinnet geçiriyorsan bence tiroidlerine falan baktır
ciddi söylüyorum
aşırı sinir olabilir sende
ciddiyim, kötü anlamda yazmadım
Niye kocanız hiç mi popo görmedi acaba?? Özgüvensiz deyince kızıyorsunuz etrafa saldırıyorsunuz.Biri kocanın yanında götünü açsın görürüz seni de