Bir konu var sizlere danışmazsam kafayı yicem bebeğimle ilgili..

Allah aşkına Geleceği Allahtan başka kimse bilmemez
Nasıl inanıyorsunuz fallara
O falcıların zırvalıkları Evrende dolaşıp çağırıp sizi buluyor
Yapmayın Allah aşkına hiç kimse yeryüzünde hiç kimseye bahşedilmedi
Geçecek karşıma şu olacak bu olacak tövbe tövbe inanmayın falllara lütfen

Lütfen inanmayın şöyle felaket tellallarına...
Gaybı Rabbim den başka kim bilebilir? Çok iyi iş yapıyosa o kadın kendi geleceğine baksın , ne diye fal bakıp para kazanmaya çalışıyoki...
çok üzücü ve sinir bozucu bence yıl olmuş 2018

Ustteki arkadasin aynisini yazcaktim bu nasil bir falcidir ya direkt olcek diyebiliyor.bu nasil bir benliktir egodur kendini ne saniyor bu insanlar sen kimsin ya gelecege dair heleki boyle hassss noktalarda nasil yorum yaparsin sunlsra para kaptirmayin Allahaskina kendi 3 harflileriyle gunumuz ve gecmisten size birkac bilgi verip etkiliyorlar sonra da utanmadan gelecekte su olcak diye salliyorlar sonrs da bazi cahiller tarafindan tovbe hasa ilahlastiriliyorlar yazik giden paraya ve umutlara
Ben sizi kinayamiyorum cunku bir arksdssimda boyle fala takilmisti ne paralar verdi bu sanirim baktirdikca insani girdaba sokan birsey ama lutfen bir daha asla fal baktirmayin inanin Allahtan baska kimse hicbirseyi bilemez denk gelir onun dedigi gibi olur ama bu gelecegi bildigini gostermez
Yavrunuza acil sifalar sakin enerjinizi inanma yonunde kullanmayin
Katılıyorum size
Hz Süleyman’ın emrine verilmiş olan üç harflilere ve hz Süleyman’a dahi bahşedilmemiş bu
Gelip insanın duygularını sömüren falcıyım ayağında dolanan insanları allah bildiği gibi yapsın
Ban yemiyekte :işsiz:

Yogun bakimdaki hastayi sallayip tutturmasi anormal birsey degil.

Olumsuz dusunup kotuyu cagirmayin Allah sifa versin bebeginize.

Fal isinden de vazgecin siz ciddiye aliyorsunuz.

Gaybi Allah bilir sadece. Ayrica dualarla sadakalarla insanin onundeki olumsuzluklari bile kaldirabilir. Kendi 5 dk sonra ne olacagini bilemeyecek bir gafilin laflarini gidip gidip dinlemeyin. Şifa icin caba sarf edin. Şifayi verebilecek olan'dan isteyin.

Bir saglik sorunu olunca doktor doktor gezilir, falci falci gezilmez.

Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
Fal da nedir ya töbe töbe... O falı bakan da kötü niyetli , kötü kalpli bir insanmış.... Töbe ya... Bırakın bunları Allah aşkına , bebeğinize özenli bakın , ilaçlarını diyetini aksatmayın ve bol bol dua edin.

İnsan ya hayır konuşmalı ya da susmalı ya hu!
Bu ne biçim felaket tellalı bir arkadaşmış. Sırf onun dediklerine inanıp onayladığın için bile gerçeğe dönmüş olabilir. İnanmayın, hakkımızda hayırlısı olsun diye dua edin gerisini Allaha bırakın

ağır saçmalamışsınız. o falcılar önce kendi geleceklerine bakıp düzen kursunlar. hepsinin açlıktan ağzı kokuyor.
siz Allah' a sığının. hayırlısıyla bebeğiniz bu imtihanı verecektir. bol dua.
şayet inançlıysanız fal baktırmak çok büyük günah yani. tövbe edip böyle işlere girmeyin daha.

Allahım ne büyüksün!
Şu falcı şarlatanların dediklerini çıkartıyorsunki kulun imtihan olsun!
Ama kulun anlamıyor işte.........

Size neler yazardım da yasak..
Sadece bundan aklı selim bir insan olarak hayatınıza devam etmenizi umuyorum.
Allah şifa versin bebeğinize.

Fala baktirmanin bedelini ödüyorsunuz şimdi uykusuz günler sizi bekliyor...en büyük günahlardan biri bu hanımefendi.hemde alışkanlık yapar lütfen böyle falcilarin ekmeğine bal sürmeyin.

Fal bakanda baktiranda lanetlenmis:) ben ban yemeden susiim

konu kesin kapanacak ama yazayım
gaybı Allah tan başka bilen olmaz
Rabbim bebeğinize acil şifalar versin
İnşallah iyi geçer ameliyatı

Özelden en az 20 kişi “canım falcının telefonunu ve yerini yazar mısın?” Demiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

Viral falcı reklamı değilse bebeğinize şifa dilerim.

Şarlatanlara daha fazla inanıp para kaptırmaktansa inançlıysanız sadece dua etmenizi ve tıbben tüm tetkikleri ve tedavileri zamanında yaptırmanızı tavsiye ederim.

Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
Gaybı ancak Allah bilir. Başka çarem yoktu demişsiniz. Fal baktırmak ne gibi bir çare olabilir. Lütfen böyle saçma şeylerle vakit kaybedeceğinize duaya yönelin. Allah evladınıza şifa versin inşaallah

Fala inanma, falsız da kalma. Suçluluk duymayın, Allah o kadar vade biçmiş. İçinizi ferah tutun, güzel düşünün güzel olsun her şey. Allah şifa versin.

bebeğinizi falcıya götürün , doktora değil .
Ne de olsa galipten haber alıyor , işte tutarsa
Doktor ne anlar canım 8 sene okumuş İnsanlar nereden bilecek değil mi:işsiz:

gelecegi Allahtan baska kimse bilemez o üç harflilsriyle bilgi alıyordur . gecmişten ve simdiden somra da olası sonuclar atıyordur . baban zatn hastaymıs

Back
X