Bir konu var sizlere danışmazsam kafayı yicem bebeğimle ilgili..

Aman Allahım demek yoğun bakımdaki babanın öleceğini bildi.. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

Çocuğun ameliyat olacakmış. Tez zamanda iyileşmesini ve sağlıklı bi hayat sürmesini dilerim. Stresini, sıkıntını ve hatta çaresizliğini tabi ki anlayabiliyorum. Ama bu yüzden fal baktırmak neden? Çocuğun için dua etmek, onu güle oynaya ameliyata göndermek ve her daim pozitif kalmaya çalışmak varken neden böyle saçmalıkların seni olumsuz etkilemesine izin veriyorsun?

Dindar biri değilim ama zor zamanlarda Allah’a sığınmak en rahatlatıcı yöntem benim için. Sen de inançlı biriysen fal mevzusunu kapat ve dua et. İyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun. Fal eğlence için açılır. Hayata yön vermek için değil.

Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
çaresizlikten fal baktırmak ,hmmm yorum yaparsam cidden banlanırım.
fakat küçük bir not:fal bakana kadar çocuğunuzun hastalığını ve ameliyatlardaki başarı ve başarısızlık oranlarını araştırsaydınız ufkunuz genişlerdi.

Bebeginize Allah sifa versin .Inanmayin boyle seylere, aklinizi bulandirmaktan baska elinize bir sey gecmez.

Babanizin vakti zamani gelmis rabbim yanina almis .Allah rahmet etsin.Bir dakika sonra ne yasayacagimizi bilemeyiz.

Siz de kendinizi boyle bos insanlarin bos isleriyle mesgul etmeyin .

Rabbim şifa versin sevgili peygamberimiz bile nasıl öleceğini bile bilmiyordu o falcı ya söyleyin o kadar iyi biliyorsa sayısal Loto rakamlarını söylesin :) zamanında ben de çok baktırdım ve çok pişmanım parayı geçtim günah olduğunu bile bile yapmıştım rabbim affetsin.

B
Merhabalar. Bi şey danışıcam sizlere . Bir tanıdığımız var güzel fal bakıyor babam bi dönemde hastaydı yoğun bakımdaydı ben de ne olacak merakimdan fal baktirdim o arkadaşa o da baban kötü ölecek dedi ve iki gün sonra babamı kaybettik bu benim içimden hiç çıkmadı. 7 aylik bebeğim var o da böbrekle alakalı bi hastalığı var bi operasyon geçirdi şimdi tekrar bi ameliyat olacak çok üzülüyoruz ailece . Ben dayanamadım tekrar fal batırdım o arkadaşa bana çok kötü şeyler dedi fal da kötü geçicek ameliyatı organ nakli olcak ölebilir dedi organ nakli olcak bi ameliyat değil ama çok üzülüyorum kahroluyorum inanmalı miyim fala sizce babamın durumunu bildi diye buna da inanmak istemiyorum cahilce gelmesin sizlere çarem yoktu baktırdım ama üzüntüden çok kötüyüm fala inanamadım yanlış düşünce midir fal baktırmak?
Bu işlerle uğrasma

Ne güzel vallahi. Falcı arkadaş Azraille anlaşmamı yapmış, nerden biliyormuş? Yapmayın ya. Allahtan başka kimse geleceği göremez, bilemez. Gördüm diyende, diyene inananda şirk koşmuş olur.

Bolca dua edin. Bi daha da böyle saçma sapan işlere girişmeyin. Geleceği görmek insanlığa fayda sağlasaydı Rabbim zaten buna izin verirdi. Kızınız içinde Allah acil şifalar versin.

Geleceğimizi yalnızca Rabbim bilir
Bebeğin için bol bol dua et
Rabbim acil şifalar versin

Cahilce gelmesin diyorsun ama geldi..
Gaybı sadece Allah bilir. Şifayı Allah'tan istey fallardan medet ummak cahiliye döneminden bu yana var zaten. Ama ayırt edebilecek zeka da bahşedilmiş insanlara.
Allah şifa versin bebeğine inşallah..

Ben de bir ekleme yapmak istedim: Falcilarin bir şeyleri bilmesi de onlara Allah tarafindan verilmiştir... Ama bu özellikleri vesilesiyle tam manasıyla Allah'a iman etmeleri icin. Bunu kullanip dini ve ticari sömürü yapmak icin degil.

Gaybi Allah tan başka kimse bilemez... Fal gibi şeyler de Allahın afeetmeyecegi büyük günahlardan biri...yapmayın gözünüzü seveyim... Rabbim sifasini nasip etsin bebeğinizin..

O da arkadaş mıdır felaket tellalı mıdır nedir? Görüşmeyin bence, bazı insanlar böyle ruh emici gibidir içlerindeki fesatlığı bu yolla dökerler. Kötüyü çağırma olayına inanıyorum, kendinizi fala göre inandırmayın. Etkileniyorsanız da baktırmayın, hele o arkadaşınızla hiç görüşmeyin. İyi niyetli gelmedi bana. Fal ayağına içindeki fesatlığı döküyor resmen. Bebeğinize de acil şifalar dilerim.

Ben de bir ekleme yapmak istedim: Falcilarin bir şeyleri bilmesi de onlara Allah tarafindan verilmiştir... Ama bu özellikleri vesilesiyle tam manasıyla Allah'a iman etmeleri icin. Bunu kullanip dini ve ticari sömürü yapmak icin degil.

Bence kafanız karışmış sizin. Falcılar Allah'ın hikmeti ile değil kafaları şarlatanlığa çalıştığı için bu işi yapıyorlar. Para için yapıyorlar. Bir şey bildikleri falan yok.
En fazla sadık dostları cinleri vardır ama onlar da Allah'ın kullarıdır ve Allah onlara gelecek görme yeteneği bahşetmemiştir..

Kastettiğiniz bazı alim hocalar olabilir ama konu çok başka yere gider o yüzden susuyorum..

Ben de konu kilitlenir diye cok acik yazamadim. Kafam karisik degil, istidrac konusunu bir arastirin, belki biliyorsunuzdur. Hayirli forumlar.

Ben de konu kilitlenir diye cok acik yazamadim. Kafam karisik degil, istidrac konusunu bir arastirin, belki biliyorsunuzdur. Hayirli forumlar.
falcilardaki durumun istidracla alakası yok... Bence siz iyi araştırın ve insanları istemeden de olsa fala yönlendirmiş olmayın...

Derdine çare olmayı bırak daha da üzüleceğim şeyleri neden yapıyosun kendine?

Yoğun bakımdaki hastanın vefatı çokta şok olunacak bişi değil, allah rahmet etsin babanıza.

Bebeğinize de allah şifa versin.

yok be güzelim. falın her dediği çıksaydı ben başbakan olurdum. :eğlence:

Allahın dediği olur üzülme. bol bol dua et herşey düzelir inşallah.

Böyle bir şeye nasıl cesaret ettiniz ki. Ben kötü bir rüya göreceğim diye uyumaya bile korkuyorum. İnsan böyle bir şeyi merak eder mi?

Inancli biriysen fala inanmak yerine dua etmeni öneririm. Insallah iyi gecer ameliyat ve sagligina kavuşur bebegin. Sen bol bol dua et.

Back
X