Nasipten öteye yol yok.Ben şükür 45 bin öğretmen atamasında atandım. Sıralamam kontenjanın tam ortasına denk geliyordu.Bana batı gelmez gelebler de zorunlu hizmet olmaz diyerek doğu ağırlıklı yazdım.Sonuçlar açıklandıktan sonra da batıda sevgilimin olduğu il dahil trakya vs düşük kapattığını gördüm. Sonradan düşündüm yazsam gelir miydi sıralamamı mı harcadım diye. Urfa siverek geldi bana. Benim Urfa’yı kazanmak nasibim olduğu için mi ben tercih dönemi böyle bir yol izlemiş olduk yoksa tamamen hata mı yapmış oldum. Kendime aşırı yükleniyorum ve üzüyorum. Araştırdığımda da göremedim pek bilgi.İnsanlar hep beni nasibin orasıymış diyerek teselli ediyor.Gerçekten böyle bir şey var mı?
Olan olmuş artık bu saatten sonra önüne bakBen şükür 45 bin öğretmen atamasında atandım. Sıralamam kontenjanın tam ortasına denk geliyordu.Bana batı gelmez gelebler de zorunlu hizmet olmaz diyerek doğu ağırlıklı yazdım.Sonuçlar açıklandıktan sonra da batıda sevgilimin olduğu il dahil trakya vs düşük kapattığını gördüm. Sonradan düşündüm yazsam gelir miydi sıralamamı mı harcadım diye. Urfa siverek geldi bana. Benim Urfa’yı kazanmak nasibim olduğu için mi ben tercih dönemi böyle bir yol izlemiş olduk yoksa tamamen hata mı yapmış oldum. Kendime aşırı yükleniyorum ve üzüyorum. Araştırdığımda da göremedim pek bilgi.İnsanlar hep beni nasibin orasıymış diyerek teselli ediyor.Gerçekten böyle bir şey var mı?
İnsan düşünmeden edemiyorAtanmissin bitmis artik. Hayirlinolsun. Onune bak.
Bunu biraz detaylandırır mısınız rica etsemNasipten öteye yol yok.
Bunu biraz detaylandırır mısınız rica etsem
Bu öfke niye size laf atılmamışken başkasına yazdığım şeye niye atlıyorsunuzNe duymak istiyorsunuz anlamadım ben. Evet ilahi bir el geldi sana Urfa yazdırdı. Senin yapabileceğin bir şey yoktu. Nasibinde Urfa ya gitmek vardı. Böyle rahatlayacak mısınız?
Ben sizin yerinizde olsam en azından sevgilimin olduğu ili yazardık ya tutarsa diye.
Yazdım çanakkale de gelmediBen nasibe inanmıyorum. Nereyi yazarsanız sıralama bellidir orası gelir yani. Ben olsam mutlaka 2 tane istediğim yeri üste yazardım.
Ama atanmak atanmaktır. Kötüsü olmaz. Doğuda da farklı artılar oluyor, daha rahat para biriktirirsiniz, gençlerle güzel arkadaş ortamları oluyor samimi oluyor. Bu ortamlara batıda ilk defa gidilecek bir şehirde ulaşmak zor olabiliyor. Hayırlı olsun artık tadını çıkarın. İlk maaşın, tutacağınız evin hayalini kurun.
Bu öfke niye size laf atılmamışken başkasına yazdığım şeye niye atlıyorsunuz
Ben şükür 45 bin öğretmen atamasında atandım. Sıralamam kontenjanın tam ortasına denk geliyordu.Bana batı gelmez gelebler de zorunlu hizmet olmaz diyerek doğu ağırlıklı yazdım.Sonuçlar açıklandıktan sonra da batıda sevgilimin olduğu il dahil trakya vs düşük kapattığını gördüm. Sonradan düşündüm yazsam gelir miydi sıralamamı mı harcadım diye. Urfa siverek geldi bana. Benim Urfa’yı kazanmak nasibim olduğu için mi ben tercih dönemi böyle bir yol izlemiş olduk yoksa tamamen hata mı yapmış oldum. Kendime aşırı yükleniyorum ve üzüyorum. Araştırdığımda da göremedim pek bilgi.İnsanlar hep beni nasibin orasıymış diyerek teselli ediyor.Gerçekten böyle bir şey var mı?
Hayır herkes nasibin oradaymış ki o süreç öyle düşünmüşsün vs şeklinde konuştu bana ben de bana cevap verene o yüzden soruyorum zaten belliydi vesile mi olması gerekiyordu öyle düşünmem şeklinde. Din adamı değilim ben de bilmiyorum bu konuları detaylı bilgi almak için yazıyorumNiye öfkeleneyim ki be
Şaşırmadım sonrasında yüksek kapatır dediğim yerler düşük kapattı.Anormal şekilde. Ben istanbul yazsa mıydım diye düşünmüştüm o zamanlar sadece sonrasında öğrendim bunu. Ne güzel seviyorsunuz insanları yargılamayıKonu sahibi sen urfa'yı bilerek yazmadın mı? Konu açmıştın burada hatta. Sevgilin doğu'ya gitme demişti, ama tercih sürecinde sana karışmamıştı, hatta tercihlerde sana yardımcı olmadı karışmamıştı diye sen bozuşmuştun, sen de doğu yazmıştın özellikle ve bilerek.
Urfa'nın gelmesine ben şaşırmadım sen niye şaşırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?