- 6 Aralık 2021
- 471
- 77
- 53
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
Üstümdeki yükü atabilmek için yazıyorum herkesten farklı suçlayıcı yorumlar yiyorum. Ben geçmiş dönemlerimde suçlanarak terkedildim aylarca vicdan azabından kendime gelemedim. Aynı şeyleri bir daha yaşamaktan korkuyorum. Yok şımarıklık yaptığın bilmem be. Benim geçen yıl çevremdeki yakınlarım bir bir atandılar üstünde yaptıkları nispetleri yaşadım. İnsanlarla atanma konusunu bile konuşmuyorum üzülür incinirler diye. Bir nankçr olmadığım kaldı. Benim meslekle bir şüphem yok ben ablatamadım galiba. Benim korktuğum şeylerin meslekle atanmakla alakası yok.Mesafe bazı şeylere sebep olacak mı. Farklı yaşanabilecek olayları düşünüyorum. İçim darlandıio bir vakit buraya yazdım. İstifa et diyen bile var bu ne biçim konuşma tarzı.Ne kadar alınganlarınız kimse sizi linçlemiyor.
Olan olmuş biten bitmiş. Urfa da geçireceğiniz günler için heyecanlanın. Mutlu olun. Hayatınızın bir döneminde böyle bir deneyim olmuş olacak. Belki de bu ilişkiniz bitecek farklı yollara savrulacaksınız iyi olmuş diyeceksiniz. Şu an saçma davranıyorsunuz.