- 15 Mart 2023
- 2
- -5
- 1
- 26
- Konu Sahibi maviboncukmb
-
Burası müge anlıya döndüBoşanmaya ne dersin?
Burdakiler ne yaşıyor Allah aşkına.
Arsızlık diyor ve linçleri okumaya gidiyorum.Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Arsızlık diyor ve linçleri okumaya gidiyorum.
Bu arada dip not geçeyim, eşinize üzüldüm adam ne hevesle seviyordur seni. Yazık.
Bunlar yüzünden besssbekar yaşımda çıpçıtırr halimle aşka küstüm. Evlilikten korktum.Burası müge anlıya döndü
konu yüzde bin fake benceBoşanmaya ne dersin?
Burdakiler ne yaşıyor Allah aşkına.
Evet okurken beni sıkıntı bastı o detayı atlamışım.Ben birlikte olduğu adamın eşine de üzüldüm
Ondan soğumamın sebebi de onun beni sevmemesi olabilir belkide. Sevgisini hissedemiyorum artıkArsızlık diyor ve linçleri okumaya gidiyorum.
Bu arada dip not geçeyim, eşinize üzüldüm adam ne hevesle seviyordur seni. Yazık.
Sevmiyorum diye başkasına mı koşman gerekiyor? Nasıl bir arsızlık Allah aşkına nasıl yüzüne bakıyorsunuz?Ondan soğumamın sebebi de onun beni sevmemesi olabilir belkide. Sevgisini hissedemiyorum artık
Ondan soğumamın sebebi de onun beni sevmemesi olabilir belkide. Sevgisini hissedemiyorum artık
Bunlar yüzünden besssbekar yaşımda çıpçıtırr halimle aşka küstüm. Evlilikten korktum.
Üzülme, bizler de anlı şanlı bir düğünle alnımız ak gelin olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?