- 22 Eylül 2022
- 5.884
- 16.931
- 178
- Konu Sahibi maviboncukmb
-
7 aylık evlisin, utanmadan iş yerinden biriyle yattın ?? Ulan ben konuşurken dahi kafamı kaldırıp yüzüne bakmıyorum insanların. Buda kadın, bende. Kadınlığımdan utandım ahlaksız.Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Yani tek vücut olmuşcasına bir çekim var ben hissettim burdan. Ama yinede sen bilirsinO bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Bu kadar kolay boşan diyebiliyor musunuz gerçektenEşinizi aldattiysaniz boşanın.Aldattiginiz kişiyle de görüşmeyi kesin.Birdaha böyle hataya düşmeyin.Namus bu namus.
Yapacağını yapmışsın zaten..Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Hakikaten bize ne soruyorsa,araya üçüncüyü de mi al diyelim?Zerre utanma yok ki yazdıklarında.Yapacağını yapmışsın zaten..
Desek kabul görür belki deHakikaten bize ne soruyorsa,araya üçüncüyü de mi al diyelim?Zerre utanma yok ki yazdıklarında.
Bu muso kimKocası zenginse musoyla tanıştırsak.
Fıstık ezmesini merak etmeye başladım
O derece
Musakkak.Bdv de konusu var.Bu muso kim
Pembenin konusundan transfer oldum şu kısmı sevişerek evlendik olarak okudum7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik
Hskahsskhshs birazdan yollar sana da hepimizi soğuttu fıstık ezmesinden hepimiziO derecedaha çok merak ettim şu an
Bu konu sahibi başkasıyla da yapıyor.Pembenin konusundan transfer oldum şu kısmı sevişerek evlendik olarak okudum
Devamı daha boktanmışMerhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?