Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var

Tarifedilemez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
195
180
33
Arkadaşlar daha fazla yara almadan, incitilmeden samimi yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var

Sorum biraz saçma ama beni anlamanızı umuyorum çünkü ateşime odun atan, yarama tuz basan çok var. En kötüsüde benim bunları çok dert etmem kendime engel olamam.

Çocuk sahibi olamadığımız yakın zamandada olamayacağımız için size sorum "Nasıl üzülmüyormuş, dert etmiyormuş, kafama takmıyormuş, bu konuyu umursamıyormuş imajı verebilirim çevremdeki herkese?"

Aslında hiç rol yapamayan yalan söyleyemeyen biriyim ama yinede bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ve kendj iyiliğim için bunu yapmak zorundayım. Inşallah bir gün bu gerçekten olur rol ve yalandan değilde gerçekten umursamam ama şu an için elimden gelmiyor çok kafama takıyorum o yüzden çevreme rol yapmam gerek yoksa insanı diri diri mezara koyacaklar. Öyle ölmem füze at diyesim geliyor insanlara

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim

hiç bisey anlamadım.Daha açık yazsan, burda şöyle rol yap diyebilecek biri yoktur çünkü soruyu anlamadık

Rol yapmaya gerek yok. Kimse sizin özel hayatiniza karisamaz. "Bu konuda konusmak istemiyorum, sizin haddinize degil". Bu kadar.

Haddime olmamasina ragmen yine çok istiyorsan, umudunu yitirme demek istiyorum. Yakin zamanda ögrendik demen ile bence söz konusu azospermi yada yumurtalarin azalmasdir diye düsünüyorum. Iki konudada umutsuzluga gerek yok. Artik tip o kadar gelisti ki.

Umarim istedigin yinede olur. Etrafi umursama ama. Onlar konusur, dedikodu eder, hiiiç kafana takma. Yeter ki esin ile aran iyi olsun, huzurlu ve mutlu bir eviniz olsun.

Vala yarana tuz basan andavalliklardan kacin, görüsmeyin
Bilerek yapanlari kast ediyorum
Normal hayatta ee cocuk ne zaman düsünüyorsun sorusunu sormak normal de bile bile üzerine gelenlerle görmeyiver, kafan rahat eder

Bir çocuğun sorumluluğunu almamız için zamana ihtiyacımız var.
öyle seviş hamile kal doğur kolay da,
İyi,örnek,verimli birer anne baba olmak mesele.
bunun için çok düşünüp iyi karar vermemiz gerekiyor.
en iyisini biz biliriz. Öyle yap demekle olmuyor.
diyebilirsiniz.

kaç yıldır hamile kalmakla uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama öyle çok çok uzun seneler değilse eğer,
Gerçekten kafanıza takmayın.
yani bunu hep söylüyorum ama,
Sağlık dileyin. Herşeyin başı kendi sağlığınız,
Kısmetse sağlıkla gelsin herşey.

Etrafı memnun edemezsiniz. Çocuğunuz yoktur niye yok derler, vardır niye ikinciyi yapmıyorsun derler. Kimseyi düşünmeyin bu konuda, hayatı başkaları için yaşamayın. "Düşünmüyoruz, istemiyoruz"; yeterli.

etrafdaki baski insani bitiriyor zaten yaşamis birisi olarak soyluyorum diyin ki eşim istemiyor cunki ben oyle diyordum benim tipimden istedigim belliydi eşinize atin topu

Suan icin düşünmüyoruz cocugumuza daha iyi bir gelecek sağlamak icin biraz yatirim yapmak ve anne baba olmak icin biraz daha kendimizi bu konuda hazırlamamız gerek. Suan icin herşeyin hayirlisi ama planımız da simdilik çocuk yok .. bunu söyleyin gitsin ben boyle kurtuluyordum

"Henüz düşünmüyoruz" vs derseniz iş büyür. Bu sefer "nasıl düşünmezsiniz" diye üstünüze gelecekler. Bulduğunuz her mazerete gittikçe saldırganlaşan alternatif çözüm önerileri getirecekler. Açıklama yapmak zorunda değilsiniz, nazik bir şekilde terslemenin bir yolunu bulun ki tekrar tekrar sorup canınızı sıkamasınlar

Konu sahibi insanlara karsi kendini hep biseyleri aciklamak zorunda gibi mi hissedersin ??? Olmuyorsa olmuyor deyin istemiyorsaniz istemiyorum deyin... Neden boyle feyk bir arayistasiniz bunu cok merak ettim ozel degilse?

Kendini bu kadar onemsemesen mi acaba? Bütün dünya senin cocugun olmamasına odaklanıp gece gündüz bunu mu düşünüyor?

Arkadaşlar daha fazla yara almadan, incitilmeden samimi yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var

Sorum biraz saçma ama beni anlamanızı umuyorum çünkü ateşime odun atan, yarama tuz basan çok var. En kötüsüde benim bunları çok dert etmem kendime engel olamam.

Çocuk sahibi olamadığımız yakın zamandada olamayacağımız için size sorum "Nasıl üzülmüyormuş, dert etmiyormuş, kafama takmıyormuş, bu konuyu umursamıyormuş imajı verebilirim çevremdeki herkese?"

Aslında hiç rol yapamayan yalan söyleyemeyen biriyim ama yinede bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ve kendj iyiliğim için bunu yapmak zorundayım. Inşallah bir gün bu gerçekten olur rol ve yalandan değilde gerçekten umursamam ama şu an için elimden gelmiyor çok kafama takıyorum o yüzden çevreme rol yapmam gerek yoksa insanı diri diri mezara koyacaklar. Öyle ölmem füze at diyesim geliyor insanlara

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim
gezip tozacam de.. hayallerim var şu an hayatımızı yaşamak istiyoruz, biz rahatına düşkün insanlarız de olsun bitsin

çocuk yapmayı düşünmüyormusunu
cocuk yapmıyormusunuz
çocugunuz olmuyormu diye soranlar

çok gevşek bir ağızla

valla sevişiyoruz ama çocuk yapmıyoruz diyeceksin , bak birdaha sorabiliyorlar mı ,

onlar yüzsüzse sen onlardan daha yüzsüz ol ,

bu soruyu kv sormuştu hemde kp yanında bende bu cevabı verdim korunup korunmadıgım sevişmemizi sormak ona düşmüyordu heleki daha 3 aylık evliyken ,

Kendini bu kadar onemsemesen mi acaba? Bütün dünya senin cocugun olmamasına odaklanıp gece gündüz bunu mu düşünüyor?
Kendini önemsemek ne alaka, böyle bir konuyla mi önemsiyorum kendimi
Destek olmayacaksanız köstekte olmayın lütfen
Bu yorumu yazmaya neden gerek duydunuz neden saniyelerini harcadınız acaba
Yardımınıza ihtiyacım var dedim yargılarınıza değil
Sadece benim konum için demiyorum bunu, lütfen başkalarının konularınada yorum yaparken bu dediğim faydalı mı, gerekli mi, yardımı olur mu diye düşünerek yazın
Çevremdeki hadizce yorum yapıp bu ruh haline girmemde payı olan ve bu konuyu açmama sebep olan insanlardan bir farkınız kalıyor mu acaba ...

Kendini önemsemek ne alaka, böyle bir konuyla mi önemsiyorum kendimi
Destek olmayacaksanız köstekte olmayın lütfen
Bu yorumu yazmaya neden gerek duydunuz neden saniyelerini harcadınız acaba
Yardımınıza ihtiyacım var dedim yargılarınıza değil
Sadece benim konum için demiyorum bunu, lütfen başkalarının konularınada yorum yaparken bu dediğim faydalı mı, gerekli mi, yardımı olur mu diye düşünerek yazın
Çevremdeki hadizce yorum yapıp bu ruh haline girmemde payı olan ve bu konuyu açmama sebep olan insanlardan bir farkınız kalıyor mu acaba ...

İnsanlar senin cocuk kınusunu 1sn soyler gecer hayatında onemli biyere koymaz bunu farket

Konu sahibi insanlara karsi kendini hep biseyleri aciklamak zorunda gibi mi hissedersin ??? Olmuyorsa olmuyor deyin istemiyorsaniz istemiyorum deyin... Neden boyle feyk bir arayistasiniz bunu cok merak ettim ozel degilse?

Belkide kendimi doğru ifade edememişimdir
Çevremdeki bazı kişiler sorunca henüz düşünmüyoruz desem ( ki Allah biliyor çok istiyorum anne olabilmeyi) kaç yıl oldu daha ne bekliyorsunuz, evlat dünyanın en güzel nimeti, bir doğur bak öncesini boşuna yaşamışım dersin bla bla bla bu tarz konuşmalar zaten yıpranmış olan beni dahada yıpratıyor.. bazı cümleler tokat gibi çarpıyor

Daha yakın hissettiklerime gerçeği söylüyorum bu sefer kuzenim birinin hamilelik haberini verirken beb daha tepki bile vermeden üzülmeee seninde olur diyor, diğeri çıkıp sen güzelleştin sanki bu ay sende kesin var birşey diyor, işe geç kaldım masa arkadaşım kesin doktora gitmiştir bebek mi geliyor yoksa diyor vs vs vs ve bütün bu durumlar psikolojimi etkiliyor ki örneklerin sonu yok inanın

Şimdi kendimi biraz ifade edebilmişimdir umarım

İnsanlar senin cocuk kınusunu 1sn soyler gecer hayatında onemli biyere koymaz bunu farket

Teşekkürler tabiki bunun farkındayım beni yıpratan bile isteye üzüp can yakmaları, zaten bir sürü iç dünyamda durumlarla boğuşurken biri gelip kanadımı kırınca demoralize edince dahada psikolojim bozuluyor
Allah kimseyi kimsenin diline düşürüp mahçup etmesin

Back
X