Bir Konuyu Paylaşacak Bir Dinleyicim Bile Yok!Ben Napabilirim Siz Söyleyin?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Küçük bir ilin küçük bir köyünde yaşıyorum.Üniversiteye kendi ilimde gitsemde yurtta kalmıştım.4 sene evden uzak geçti.Köye 2018 de geri geldim üstelik bu sefer evde iki tane yatağa bağımlı hasta bakıyorken.Biri alzheimer biri kalp yetmezliği derken tam 2 sene olacak bez alıp yemek yediriyoruz.Biraz köyden bahsetmek istiyorum. Köyde kimsenin evinde bir düzen yok buna bizimkide dahil ahırlar ,odunlar ,traktörler her şey etrafta dağınık.Müstakil ev olsa bile evimizın bahçesinde her herde yarım kalmış tuğla örüntüleri.Ve evimiz o kadar küçükki 80m2 ve boy olarak 2 metre 13 cmdır.Tam 2 sene oldu hasta babananeye dedeye bakmaktan çok yorulduk.evde annem babam ben yaşıyoruz. Bizden başka kimseleride yok. Çünkü Çocukları yok. Bu sureçte arkadaşlarımda yok böyle anlatayım dinlesin birlikte kafa dağıtalım.Bir sevgilim var üniversitede tanıştık hala devam ediyor 2 sene oldu. tartışsakda oda benden uzakta yaşıyor.Derdimi başta anlatıyordum baktım sıkıldığını hissettim.Anlatsamda fazla yorum yapmıyor.dinler beni ama tek taraflı ben anlatıyorum o hiç bir şeyini paylaşmıyor genellıkle.Bütün gün evdeyim Kpss sınavına hazırlanıyorum üstelik.2 senedir kafamı toplayıp odaklanamıyorum bile. Tam mutlu oluyorum bu sefer sevgilimle sorun yaşıyoruz. Allaha şükür ailem çok iyi.Annem çok sakin bir kadın. babam anlayışlı.Şimdi eve balkon çalışması yapılacak . Ekimin sonuna geldik ders çalışmam lazım şimdi evde yine inşaat işi başlayacak. kaç milyar para gidecek.Ben gercekten yoruldum. Köyde yaşamıyor olsak belki bu kadar bunalmazdım.Etraf gereksiz insanlarla dolu.Bunalımdan nasıl çıkarım bilmiyorum. Okudugun İçin teşekkür ederim

Bölüm ne ataması olan bir bölüm mü

Maddi durumda çok sıkıntı yoksa ile KPSS kursuna git

Yurt apart vs bir yer ayarlayıp asıl sınava

Hastalara destek oluyorsun vs de Zaman aleyhinde işliyor

Yarınlarda anne baban hasta olduğunda daha sağlam destek olabilmek için garantili iş sahibi olmalısın

Kpps yi kazanir giderson biran önce ne diyelim..köy hayatı güzel ama zor yarin sen iş bulup yada evlenip gidersin nasılsa annene üzuldum ben o da hep yanliz ve yorgun galiba

Canım bazı insanlar şanslı doğar bazıları da şansı kendi yaratır. Belli ki sen ikinci gruptan olacaksın. Tabii ki şehirde yaşasan, eviniz geniş olsa, babaanne ve dede yükü sizin omuzlarınızda olmasa her şey daha kolay olurdu fakat sen durumu olduğu gibi kabullenip, buna uygun çözümler bulmadıkça sadece mutsuz olursun. Sen zannediyor musun ki başarılı insanların hepsi muhteşem ortamlarda yetişti? Hiç öyle değil. Sen otur dersini çalış. Erken kalk ya da geç yat. İnşaat başlayınca kulağına tıkaç al tak. Zaten bir sene. Çabucak geçer. Şimdiden başarılar.

çok teşekkür ederim güzel görüşün için çok haklısın

Kpps yi kazanir giderson biran önce ne diyelim..köy hayatı güzel ama zor yarin sen iş bulup yada evlenip gidersin nasılsa annene üzuldum ben o da hep yanliz ve yorgun galiba
annem o kadar sessiz bir kadınki hep mutlu hiç isyan etmez halinden

kesinlikle çok haklısınız güzel bir iş şart

Asıl sizin kafanızı toplamanız lazım anladığım kadarıyla yaşam olarak sıkıntılı ama kafa olarak rahatsınız pskolojik olarak canınızı sıkacak bi durum yok eğer bulunduğunuz ortamı sevmiyorsanız dişinizi sıkın oturup çalışın atanın

KPSS'yi kazanıp kendi yolunuzu çizmeniz şart, yoksa yaş ilerledikçe daha da zorlaşıyor malum.. Yaşadığınız ilde bir apart tutsanız KPSS kursuna gitme bahanesiyle? Hem kendi evinizde daha iyi konsantre olursunuz, hem de kursunuza gidersiniz rahat rahat. Erkek arkadaşınıza gelince, madem bu zorlu süreçte sürekli yolunuza taş koyuyor, sınava kadar ilişkinize ara vermeyi teklif edin. Sonuçta tüm geleceğinizi belirleyecek bir süreç bu, kurtuldunuz kurtuldunuz, yoksa kalırsınız maalesef orada

Hem çalışıp hem kpss ye hazırlansanız ?? Bir arkadaş çevreniz olur kafanız dağılır , sevgiliniz neden size hiç bir şeyini anlatmıyor buda garip geldi bana. Köydeyim kim ne der diye düsünmeyin hayatınızı istediğiniz gibi yönlendirerek yaşayın... O tıp insanlar her yerde var takılmayın. Umarım sınav muhteşem geçer ❤

teşşekkür ederim yorumun için

ço
çokk teşşekkür ederim görüşün için

sevgilimle sorunluyuz bu konuda . teşekkür ederim görüşünüz için :)

ıse gırıp kendınıze ev tutun , calısırken kpss ye hazırlanın

En yakın il yada ilçede kalma şansınız yok mu?öğrenci evi olur yurt olur. Part time işe bakıp hemde kpss çalışabilirsiniz. Sizin geleceğiniz söz konusu neticede.

bolumunuz nedir,
2 yildir kpss ye hazirlaniyorsaniz, belki bir de ozele yonelmeyi deneyebilirsiniz.
4 yil yanliz yasadiktan sonra aileyle yasamasi zaten zor olur, bir de koy hayati, evdeki hastalar derken daha da zor gelir insana haklisiniz.

bolumunuz nedir,
2 yildir kpss ye hazirlaniyorsaniz, belki bir de ozele yonelmeyi deneyebilirsiniz.
4 yil yanliz yasadiktan sonra aileyle yasamasi zaten zor olur, bir de koy hayati, evdeki hastalar derken daha da zor gelir insana haklisiniz.
inşallah bu günlerde geçer ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…