İstedikten sonra herşey olur tatil için köpek otelleri var. Bebek dogunca eşiniz akşamları kızınız ile çıkarır dışarı köpeği yada siz biraz nefes alırsınız
Köpekler için bahçeli ev daha iyi olur gibime geliyor. Köpekler ev de pek mutlu olamıyorlarmış gibi geliyor bana.. Ama düşünceleriniz çok güzel.. Eşinizin ve sizin de bu sorumluluğu alacağınıza inanıyorsanız neden olmasın.. Can yoldaşı olur size.. Kızınıza da çok iyi gelecektir..
Ben de köpek besliyorum ve öncelikle canımın bir parçası. Çok bağlıyım çok seviyorum ancak inanın çok zor. Sırf küçük kız hayvan sevgisi kazansın diye almayın yani ona da bir çocukmuşçasına ilgi göstermeniz gerekiyor yani 3. bir kardeş gibi düşünün onu. Kızınıza ne kadar ilgi gösteriyorsanız ona da o kadar ilgi gerekecek. Yürüyüşü, beslenmesi, bakımı... Sırf sevmekle bitmiyor yani.
Haklisiniz.. Zaten özellikle kızımın isteği olmadığını belirttim bu yüzden.. ona alınmıyor.. o bile "annem çok istiyor çok mutlu olacak" diyor babasına :) benim için evlat olacak o yüzden düşünme aşamam uzun sürüyor..
bıızm de aynı sekilde, sitenin bahcesi cok genis alan, gezdirmek sıkıntı olmuyor, sahile de yakınız yuruyuse goturuyorum tek sıkıntı gec saatlerde sokak kopekleri cıkıyor, tabii ki onlar da kopek hicbir ayrım yapmam sadece bizimki yavru su an sıkıntı olabilir die dikkat ediyorum.Apartmanimizin geniş sayilacak bahçesi var en azından koşup oynama şansı var.. sahile çok yakınız her gün yuruyuse gidebiliriz.. Bunlara güvendim açıkçası :) tabiki Bahçeli bir ev olsa çok daha iyi olurdu..
eşin haklıTeşekkür ederim cevabınıza..
Tatil olayi kızımın dikkatinde:)
Ben birlikte de gidilir diye düşünüyorum bırakmak istemem sanki..
2 çocuk büyüsün önce sonra daha kolay olur diyor eşim ama kararı bana bıraktı..
Kendinize güveniyorsanız, çocuğunuza ayırdığınız kadar vakti ona da ayırabilecekseniz, yarı yolda bırakmayacaksanız kesinlikle sahiplenin. O kadar güzel bir duygu ki inanın ben eve koşa koşa gidiyorum sırf miniğimi görebilmek için :) Barınaklardan sahiplenmeniz de kesinlikle çok doğru olur, benim evim keşke daha büyük olsaydı da iki tane sahiplenebilseydim.
Kopeginiz var mi bilmiyorum ama kopekler aslinda insanlarjnin yakininda olmak istiyorlar hep. Kurt kopegi bile olsa. Yani bahceli evim olsun bahcede kalsin demek kopecige iskence asilKöpekler için bahçeli ev daha iyi olur gibime geliyor. Köpekler ev de pek mutlu olamıyorlarmış gibi geliyor bana.. Ama düşünceleriniz çok güzel.. Eşinizin ve sizin de bu sorumluluğu alacağınıza inanıyorsanız neden olmasın.. Can yoldaşı olur size.. Kızınıza da çok iyi gelecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?