Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler. Bekliyoruz neler olduğunu anlat gelince.sizden aldigim destekle elbiseyi giydim sacimi makyajimi yaptim dügüne gidiyorum hadi hayirlisi
Kp sizin kapanmanız hususunda ki düşüncesi düğünde giyeceğiniz elbise yerine uzun kollu bir elbise giymenizle değişecekmi? Yada siz düğünde uzun kollu elbise giyerek muhterem kp nizin isteğine karşılık "evet babacığım kapanmaya karar verdim ilk adımı da düğün için aldığım açık elbise yerine uzun Kollu elbise giyerek atıyorum" mu diyeceksiniz?slm arkadaslar. hizlica konumu anlatayim kp ve kv bizdeler memleketten geldiler yarin dügüne gidecegiz topluca dügün için üzerime tam oturan güzel sade bi sey almistim ancak bu aksam kp benle güzel güzel konustu kapanmam konusunda evlendigimiz ilk günden beri de konusurlar bu konuda ancak bu aksam tam olarak açikça dile getirdi bir kadin kapali olmali diye ve dedigim gibi tatli dille söyledi aslinda bunun üzerine bende bu kadar laftan sonra yarin o kiyafeti giyip nasil giderim diye düsündüm esim evdeki normal uzun kollu kiyafetlerinden birini giy diyor ben de dügüne gitmeyeyim diyorum sizce ne yapsam dügün yari öglen 1 de yeni bi kiyafet alamam muhtemelen
Iyi yapmissin aferin sana on ustunden on nelee olduğunu gelince yazarsin biz de meraktayiz :) :)sizden aldigim destekle elbiseyi giydim sacimi makyajimi yaptim dügüne gidiyorum hadi hayirlisi
ya bakın, böyle bir görüş olamaz işte, yanlış yani.bir insan saygılı olmalıdır dersiniz, bir insan dürüst olmalıdır dersiniz...ama bir kadın kapalı olmalıdır diyen bir insan cinsiyetçidir(kadınları mal gibi gören kısıma giriyor bu kp büyük ihtimalle) ve cinsiyetçi bir insan da cahildir ve saygısızdır ve terbiyesizdir.biz de ölsün demiyoruz ama bunun hoş görülecek bir yanı yok.ayrıca adam kendine göre kafasındaki ideal kadını söylese neyse ama burada çok kesin ve genel bir cümle kurmuş ve bunu gelinine dayatmaya çalışıyor.Hymm tabiki torunlarina gösterse o ilgiyi cok hos olurda... Adamin burda cehaletse cehalet.. Kendince dogru bildigi benimsedigi bir durum var.. Adamin kafasindaki ideal kadin "örtülü kadin".. Adam ölsünmü simdi .. ?
Gelinine düsüncesini beyan etmis.. Uygulayip uygulamak konusahibine kalmis.. Kimse zorlamiyor.. Benmi anlamadim konuyu Ney???
zaten olması gereken de buydu.lütfen bir daha kp(veya herhangi başka bir insan) sizden böyle kendisini zerre kadar ilgilendirmeyen konularda isteklerde bulunduğunda, sakın ama sakın acaba dinlesem mi düye düşünmeyin bile.sizden aldigim destekle elbiseyi giydim sacimi makyajimi yaptim dügüne gidiyorum hadi hayirlisi
De hadetaslayin penuuu..
![]()
dikkat ederseniz konu sahibi evlendiği ilk günden beri kapanma mevzusunun konuşulduğunu söylemiş, düğünde giyeceği kıyafet de açık bir kıyafet değilmiş zaten, sadece üstüne göreymiş ama onlar bol olmasını, uzun kollu olmasını vs istiyorlarmış; yani tesettürlü kadınların kıyafetleri gibi.ama konu sahibi kapanmak istemiyor mesajlarından anladığım kadarıyla.şimdi bunu kabul etse zaten kapanmasını isteyen kp ve kv iyice yüz bulup devamını isteyecekler, ki istiyorlarmış da zaten.ve tekrar üstüne basa basa söylüyorum, bir kadın kapalı olmalı gibi bir cümleyle bir şey rica edilmez, rica süsü verilir.ayrıca bazı arkadaşların da dediği gibi, kapalı bir kadından açılması "rica edilse" böyle dermiydiniz acaba.bende bu zihniyeti anlamiyorum ya kp bi ricadada bulunamazmi ayrica da nazik bir dille bunu soylemis bana cok enteresn gelmedi bu olay. gerisi size kalmis tabiki
bende bu zihniyeti anlamiyorum ya kp bi ricadada bulunamazmi ayrica da nazik bir dille bunu soylemis bana cok enteresn gelmedi bu olay. gerisi size kalmis tabiki