Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dügüne kendi kiyafetimle gittim kp rin surati biraz asildi fark ettim bozuldu ben de sanki suc islemisim gibi hissettim kendimi ama baktim süslenip giyindigim için esim mutlu zaten çok israr etmisti gelmem için e ben de bu halimle mutluyum
Bir rica mi ? Tatli gelinim canim cok yaprak sarma cekti rica etsem yapar misin gibi bisey degil ki bu. Kv size dugune gidiyoruz en seksi halinle gelmeni rica ediyorum dese kirmayacaksiniz herhalde. Neticede bir rica ..bende bu zihniyeti anlamiyorum ya kp bi ricadada bulunamazmi ayrica da nazik bir dille bunu soylemis bana cok enteresn gelmedi bu olay. gerisi size kalmis tabiki
dügüne kendi kiyafetimle gittim kp rin surati biraz asildi fark ettim bozuldu ben de sanki suc islemisim gibi hissettim kendimi ama baktim süslenip giyindigim için esim mutlu zaten çok israr etmisti gelmem için e ben de bu halimle mutluyum
bir daha kılığınıza kıyafetinize karışırsa ve gerek eşinizle aranız bozulmasın diye gerek başka bir sebepten dolayı cevap vermeye cesaret edemezseniz hemen konuyu değiştirin ve yine kendi bildiğinizi okuyun, anlasın size karışmasını istemediğinizi.baktınız ki devam ediyor, kendim ne giyeceğime kendim karar veririm, karışmanızı istemiyorum deyin açık açık.ayy bu konuya da çok mesaj yazdım ama kendimi tutamıyorum, çok sinirleniyorum böyle şeylere.adama bak ya, siz, kardeşinin kızları...herkes kendi istediği gibi olsun istiyor.ooldu cınım.arkadaslar keske foto yükleyebilsem bunun için mi konu açtin derdiniz kiyafetimin hiçbir dekoltesi yok bacaklarim görünmüyor sadece kollarim açikta zaten yorumlarinizi okudukça kp rin söylediklerini düsündükçe sunu bir kez daha fark ettim ki onlar benim tamamen kapanmami istiyorlar çünkü ailelerinde açik hiç kimse yok kp rim zamaninda kardesinin çocuklarina da karismis kapanmalari konusunda yani sülalede bir ben açigim ama biz nisanliyken esim bana ben sana kapan demem demisti ben de ona güvendim ki esim demiyor zaten benim hesap edemedigim sey kp
Helalkendim istemedikçe de kapanmayi düsünmüyorum.yasayip görücez bakalim hayat bize neler getirecek
Aileniz sizi ne guzel yetirstirmis ya bravo size hic bi sekilde ne kp nede kv kotulememissiniz helal olsn sana canm benm . valla sevdim seni :)slm arkadaslar. hizlica konumu anlatayim kp ve kv bizdeler memleketten geldiler yarin dügüne gidecegiz topluca dügün için üzerime tam oturan güzel sade bi sey almistim ancak bu aksam kp benle güzel güzel konustu kapanmam konusunda evlendigimiz ilk günden beri de konusurlar bu konuda ancak bu aksam tam olarak açikça dile getirdi bir kadin kapali olmali diye ve dedigim gibi tatli dille söyledi aslinda bunun üzerine bende bu kadar laftan sonra yarin o kiyafeti giyip nasil giderim diye düsündüm esim evdeki normal uzun kollu kiyafetlerinden birini giy diyor ben de dügüne gitmeyeyim diyorum sizce ne yapsam dügün yari öglen 1 de yeni bi kiyafet alamam muhtemelen
Madem kapalı istiyormuş baştan açık olmasın benim gelinim diye şart koysaymış oğluna- kaldıki oğlu rahatsız değil bu durumdan-dügüne kendi kiyafetimle gittim kp rin surati biraz asildi fark ettim bozuldu ben de sanki suc islemisim gibi hissettim kendimi ama baktim süslenip giyindigim için esim mutlu zaten çok israr etmisti gelmem için e ben de bu halimle mutluyum
Tamam dinimizce doğru olanı anlatır ama onun baskısıyla olucak iş değil bu.. zaten iş zıtlaşmaya gider ve bu fikirden iyice uzaklaşırsınız.. bende geçen yıl çok istemiştim tesettüre girmeyi kp evimin önünden bile geçme dedi bana.. ben de size sorucak değilim ben sizin alkolünüze burnumu soktum mu hiç demiştim.. birdaha da ağzını açmadı.. herkes bu hayatı kendi yaşıyor ve hesabını kendi vericek.. size yeterince anlatmış bu konuyu sadece dua etsin artık.. siz konuştukça ben tesettürden soğuyorum deyin bence..arkadaslar keske foto yükleyebilsem bunun için mi konu açtin derdiniz kiyafetimin hiçbir dekoltesi yok bacaklarim görünmüyor sadece kollarim açikta zaten yorumlarinizi okudukça kp rin söylediklerini düsündükçe sunu bir kez daha fark ettim ki onlar benim tamamen kapanmami istiyorlar çünkü ailelerinde açik hiç kimse yok kp rim zamaninda kardesinin çocuklarina da karismis kapanmalari konusunda yani sülalede bir ben açigim ama biz nisanliyken esim bana ben sana kapan demem demisti ben de ona güvendim ki esim demiyor zaten benim hesap edemedigim sey kp
Eşinizde istiyor sanırım,kıyafetinizi değiştirmenizi istediğine göre.kp re bi sey diyemedim pek sessiz biriyim