Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşinin fikri önemli birazcık. Haricinde kimse için kapanmamalısın kendini gerçekten hazır hissediyosan Allah için kapan. Düğüne gitmemek sanki ayıp olur kayinpederin trip tavır gibi algılayabilir oda güzel dille konuşmuş kırma derim ölümlü dünyaslm arkadaslar. hizlica konumu anlatayim kp ve kv bizdeler memleketten geldiler yarin dügüne gidecegiz topluca dügün için üzerime tam oturan güzel sade bi sey almistim ancak bu aksam kp benle güzel güzel konustu kapanmam konusunda evlendigimiz ilk günden beri de konusurlar bu konuda ancak bu aksam tam olarak açikça dile getirdi bir kadin kapali olmali diye ve dedigim gibi tatli dille söyledi aslinda bunun üzerine bende bu kadar laftan sonra yarin o kiyafeti giyip nasil giderim diye düsündüm esim evdeki normal uzun kollu kiyafetlerinden birini giy diyor ben de dügüne gitmeyeyim diyorum sizce ne yapsam dügün yari öglen 1 de yeni bi kiyafet alamam muhtemelen
Ne kadar art niyetli insanlar var böyle
Topa tutmuşsunuz resmen yere çalmışsınız kim oluyor da şöyle de böyle de ne yorumlar gelmiş
Ne kötü dil kullanan k.p ler var.
Bayan da söylüyor her seferinde yumuşak davranır söylenir diye.
Öneri istemiş danışmak istemiş ama siz kötü olsun diye aman adamın sözünü başına çalsın d
ye demediğinizi bırakmamışsınız
Yazık gerçekten...
Oyle yorumlar yapilmiski sanki ayni toplumda yasamiyormusuz gibi.
kibarca tesettürlü (kapalı değil) gelin istiyordunuz neden benim kanıma girdiniz babacığım diyebilirsiniz.slm arkadaslar. hizlica konumu anlatayim kp ve kv bizdeler memleketten geldiler yarin dügüne gidecegiz topluca dügün için üzerime tam oturan güzel sade bi sey almistim ancak bu aksam kp benle güzel güzel konustu kapanmam konusunda evlendigimiz ilk günden beri de konusurlar bu konuda ancak bu aksam tam olarak açikça dile getirdi bir kadin kapali olmali diye ve dedigim gibi tatli dille söyledi aslinda bunun üzerine bende bu kadar laftan sonra yarin o kiyafeti giyip nasil giderim diye düsündüm esim evdeki normal uzun kollu kiyafetlerinden birini giy diyor ben de dügüne gitmeyeyim diyorum sizce ne yapsam dügün yari öglen 1 de yeni bi kiyafet alamam muhtemelen
4yıllık evliyim kp çıkarken bile kapanmamı istiyordu fakat bunu bana hiç söylemedi görümcemden haber yolladı sürekli. geçen akşam konuşurken müslüman biri kapanır benim çevremde hiç açık yok geliniminde çevreme uymasını isterim ddedi. bende siz alkol kullanırken farklı bir dinemi mensuptunuz dedim. ben kapanırsam ne sisin için nede sülaleniz için kapanırım kapanırsam kendim ve Allah için kapanırım buna siz karışamazsınız şuanda da kapanmayı düşünmüyorum siz böyle yaptıkça da kapalılıktan soğuyorum dedim. adamda bende şok olduk çünkü ilk kez ona karşı böyle konuştum ama çokda rahatladımkp re bi sey diyemedim pek sessiz biriyim
Ne kadar art niyetli insanlar var böyle
Topa tutmuşsunuz resmen yere çalmışsınız kim oluyor da şöyle de böyle de ne yorumlar gelmiş
Ne kötü dil kullanan k.p ler var.
Bayan da söylüyor her seferinde yumuşak davranır söylenir diye.
Öneri istemiş danışmak istemiş ama siz kötü olsun diye aman adamın sözünü başına çalsın d
ye demediğinizi bırakmamışsınız
Yazık gerçekten...
Yumuşak dil kullanamayanların önemini bu sitede anladım bendeYumusak dil kullanmanin onemini anlayamadim bu noktada.
Zaten adam size gore yumusak? bir dille adeta dikte etmis. Kadin dedigin kapali olur demis. Bu abuk sabuk bir beyan tek basina zaten.
Onun disinda kayinpeder gelinin yasam tarzina, kiligina kiyafetine elbette karisamaz. Ya ne olmaliydi size gore?
Mesela kayinpederiniz size gelip yumusak bir dille, memelerini acar misin biraz yavrucugum, kadin dedigin biraz meme gosterir dese, elini opup tesekkur mu edersiniz?
Ve evet ayni sey, sizin birini daha anlamli bulmaniz ayni sey oldugu gercegini degistirmez.
Yumuşak dil kullanamayanların önemini bu sitede anladım bende
Höt höt , kaba saba isteklerini dile getirenleri burda okudum ben
Dediği kelimeleri tasvip etmekten değil, iyi niyetini ortaya koyan birinden bahsedilmiş.
Hiçbir kayınpeder memelerini açar mısın demez gelinine, verdiğiniz örnek ütopik olmuş
Anlatmak istediğimi konu sahibi anlayıp cevap verdi zaten sıkıntı yok.