Bir kriz

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.664
141.717
Esimin abisi sabahtan beri bizde koltuklarda uyudu kalkti yemek yedi bu saat oldu hala daha kalkmadi oturuyor evli birde baska olaylardan dolayi zaten adama ifritim evine gittigimde hicbir sebep yokken tokalasmak icin elimi uzattigimda elim havada kalmisti ,yuzume bakmaz hosgeldin demez helede birde tavirlari konusmalari var ki "senden nefret ediyorum" diyor bende bidaha evine gitmedim

Neyse esim mutfakta abisine cay koyuyordu sabahtan aksama yatiyor bi cayini koymuyor bende esimin koydugu cayi alip lavaboya boşalttim sinirle buda elindeki sicak suyu lavaboya atip gitti .. baska odaya .. ABISI HALA BURADA kalkmiyor
Illa kovmak mi gerek belli degil mi ne oldugu ..

Ben kafayi yiyecegim ve baskasinin yaninda tartismak istemiyorum bende cekildim bir köşeye bosanmak istiyorum ama ortada adam gibi sebep yok burda neler okuyorum ailem esime bayilir cokta iyidir ama gorumce,anne,abi muhabbetine boyle kavgamiz oluyor .. ben sıkıldım iyice bunlarla ugrasmaya kafamda bosanmak var ama eminde degilim iyi bir adam anneme vs kimseye bir sey anlatmiyorum oyuzden ..
Ama kafam karıştı abi bey kalkip giderse bu konuyu esime acacagim..

Edit: suan icerde kadinlarin calismasi haram vaazi veriyor ben ise baslayacagim ekimden sonra
Boyle adam benim evimin icinde ya yüzüme tukuresim geldi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Esimin abisi sabahtan beri bizde koltuklarda uyudu kalkti yemek yedi bu saat oldu hala daha kalkmadi oturuyor evli birde baska olaylardan dolayi zaten adama ifritim evine gittigimde hicbir sebep yokken tokalasmak icin elimi uzattigimda elim havada kalmisti ,yuzume bakmaz hosgeldin demez helede birde tavirlari konusmalari var ki "senden nefret ediyorum" diyor bende bidaha evine gitmedim

Neyse esim mutfakta abisine cay koyuyordu sabahtan aksama yatiyor bi cayini koymuyor bende esimin koydugu cayi alip lavaboya boşalttim sinirle buda elindeki sicak suyu lavaboya atip gitti .. baska odaya .. ABISI HALA BURADA kalkmiyor
Illa kovmak mi gerek belli degil mi ne oldugu ..

Ben kafayi yiyecegim ve baskasinin yaninda tartismak istemiyorum bende cekildim bir köşeye bosanmak istiyorum ama ortada adam gibi sebep yok burda neler okuyorum ailem esime bayilir cokta iyidir ama gorumce,anne,abi muhabbetine boyle kavgamiz oluyor .. ben sıkıldım iyice bunlarla ugrasmaya kafamda bosanmak var ama eminde degilim iyi bir adam anneme vs kimseye bir sey anlatmiyorum oyuzden ..
Ama kafam karıştı abi bey kalkip giderse bu konuyu esime acacagim..
Abi belli odunda Boşanmayı düşündürecek kadar mı delirtti seni insan kalk git de diyemiyor ama imalarla belli et bari

ne yapıyor kı orada sabahtan beri? hanzo oldugu bu saate kadar evi varken siz de oturmasından belli.

Birsey yapmiyor bir bakiyorsun uyuyo bir bakiyorsun kalkmis sabbahhtannnn beri .. 2 tane cocugu var biri bebek kadin evde butungun umrunda degil firsat buldukca kaciyor .. hafta icleride gecenin bilmem kacina kadar isten gelince biyer var gittigi oraya gidiyor esimide bikac kere israrla cagiriyorduda gitmedi ben biktim bunlardan artik iyi oldum olsan olmuyor adamla hic bir tartismam problemim yoktu tavri niye ondan dahi haberim yok
Bende cok ssessiz sakin degilim ama canım sıkıldı iyice bu anasi danasi derken .. bırakıp gidesim var

A şaka gibi..hem evli hem ramazan ve sabahtan aksama kadar sizde koltukta uyuyor...kimse hoopp demiyor mu buna...
sabah neden geldi,elini kolunu sallaya sallaya gelmiş olamaz...bi açıklama yapmış olması lazım...Sizin de esin nerde falan gibi şeyler sormanız lazım...
yani kapı aralık kalmış da içeri süzülüp kedi gibi uyudu mu?

Abi belli odunda Boşanmayı düşündürecek kadar mı delirtti seni insan kalk git de diyemiyor ama imalarla belli et bari

Tartismisiz yolunda gitmeyen bisey var orda ayri koselere cekilmisiz koskoca 40 yasinda adam anlamaz mi demez mi kalkayim illa git demek gerekmiyor isine gelmiyor daha once annesiyle cok ugrastim ablalar ayri birde bu cikti buna ne yaptiysam onuda anlamadim

Birsey yapmiyor bir bakiyorsun uyuyo bir bakiyorsun kalkmis sabbahhtannnn beri .. 2 tane cocugu var biri bebek kadin evde butungun umrunda degil firsat buldukca kaciyor .. hafta icleride gecenin bilmem kacina kadar isten gelince biyer var gittigi oraya gidiyor esimide bikac kere israrla cagiriyorduda gitmedi ben biktim bunlardan artik iyi oldum olsan olmuyor adamla hic bir tartismam problemim yoktu tavri niye ondan dahi haberim yok
Bende cok ssessiz sakin degilim ama canım sıkıldı iyice bu anasi danasi derken .. bırakıp gidesim var
ayıp ama
o kardesıyle sen el kızısın
rahatsız olabilirsin yani.. ne yapıyorlar eşinle şuan?
senın bu kaynın kötü arkadaşlara benzıyor.

Kendi evi varken ne işi var sabahtan akşama kadar sizde anlamadım.Üstelik sana karşı tavırlı mesafeliyse ne diye gelip senin evine yatıyo.Belliki biraz dengesiz.Eşine söyle bence.Zaten eminim o da rahatsız olmuştur.

A şaka gibi..hem evli hem ramazan ve sabahtan aksama kadar sizde koltukta uyuyor...kimse hoopp demiyor mu buna...
sabah neden geldi,elini kolunu sallaya sallaya gelmiş olamaz...bi açıklama yapmış olması lazım...Sizin de esin nerde falan gibi şeyler sormanız lazım...

Daha once ablasida emrivaki yaptilar eve almadim hatta burda konum var herkes beni taşladi ama iste oyle yapmayincada boyle oluyor bu seferde kalk git diyemedin mi deniyor kapiya geleni kovsan terbiyesiz oluyorsun ben bu isi nereden tutayim karsimda insan gibi insan mi var ki hal boyle

ayıp ama
o kardesıyle sen el kızısın
rahatsız olabilirsin yani.. ne yapıyorlar eşinle şuan?
senın bu kaynın kötü arkadaşlara benzıyor.

Esim gecti yanina simdi kulustur arabasinin parca seylerini konusuyor suan cidden saat kacta gitmeyi planliyor bilmiyorum ama bu gece ya birseyler kopartacagim ya tam baglayacagim ugrasamam ben bunlarla

belki sahura kadar kalır :=)

Bilmiyorum yapar mi yapar bir konumda ablasinin emrivaki dogum gunu kutlamasini geri cevirip eve almadim diye dunya kadar taş ve psikolojik rahatsiz oldugum konusunda sakin olmam konusunda seyler aldım sagolsun kk uyeleri :KK70: esimede aciyorlardi

Ben başıma geleceği biliyorum cunku karsimdakiler melekte ben zavalli insanciklara zulm etmiyorum

Durum bu oldu iste törpülenmek cok ise yarayan biseymis sormayinnn -.-

Hayirlisi be gulum.
Edit: hala cok korkuyorm profil resminizden.
Icime bi sogukluk geliyo.

Hayirlisi be gulum.
Edit: hala cok korkuyorm profil resminizden.
Icime bi sogukluk geliyo.

Siz bana psikolojin bozuk agresif diyonuzda bak bisey demeyince nasil oluyor birazdan :KK70: migferimi gecircem kafama ^^ olmuyor boyle iyilik iyilikten anlayana yapilir tepene biniyorsa sikinti var

Tamam anladım ofkelisiniz, haklıda olabilirsiniz de eşinizin abisine çay vermesine müdahale etme hakkınız yok bence.

Abisininde sabahtan aksama kis ayisi gibi salonun ortasinda yuvarlanip uyumaya hakki yok bence .. saat 11 oldu ya
Bunu yapmakta sakinca gormedim oyuzden .. duzgun davranmaya ugrastikca tepeye biniyorlar daha abisine bisey demisligim yoktu ama bu gece oda bitti artik ..

Bence esin ile konus ve eger o abisini evden kovmuyorsa, sen o evden gidecegini ve uzun zaman dönmeyi düsünmedigini söyle. Sonuçta orada senin bacin olsa kendisini nasil hiseder?

Boşanmayacaksam ev terk etmem ben kendi kuralimdir ve abisinin yaninda kavga etmek istemedigim icin beyefendi giderse esimi cekicem ozaman belli olacak ak kara bakacagiz

Edit: suan icerde kadinlarin calismasi haram vaazi veriyor ben ise baslayacagim ekimden sonra
Boyle adam benim evimin icinde ya yüzüme tukuresim geldi...
memleket müftü doldu mübarek, gelin de ona mahrem gitsin evinde zıbarsın uyusun o zaman, evli barklı adam, ne işi var genç kadının evinde uyuyor..
eşiniz de bir garip, hani gaz vermek gibi olmasın da, neden müdahale etmiyor, gençsiniz, eşiniz çalışıyor, bir hafta sonunuz var onu da beraber geçirin, ne münasebet pazar akşamı mecbur musunuz kaynınızla vakit geçirmeye.
boşanmak için başka bir sebebiniz var mı bilmiyorum, eşinizi seviyorsanız, saygınız devam ediyorsa, pire için yorgan yakmayın derim. sakin sakin konuşun isterseniz.

X