- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.811
- 158
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Sorunlarınızın bahanesi gibi bu saç olayı????Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. Oğlumuzun saçını kestirmeye taktı kafayı yine. Oğluma hiç yakışmadığı/ istemediğim halde yılda 3 kez kestiriyorum. En son benden habersiz kestirirsen boşanırız dedim. O da tamam oğlumun iyiliği icin yaparım dedi, kız gibi olmasından iyidir dedi. Sana bir kaç gün süre ya kısalt ya da müdehale edeceğim kız olsaydı sen ama erkek olduğu icin benim dediğim olacak dedi.
Saçı uzun değil yanlış anlaşılmasın kulaklarını kapataçak kadar.
Daha bir sürü sorun var onları sonra anlatırım belki.
Eşiniz son ara popüler olan ‘cinsiyet atama, cinsiyet rolleri..’ mi deniyor? O konuda hassas sanırım. Hani cinsiyet ayrımı net olsun diye. Bu konuda bir algı yönetimi olduğu konusunda ciddi takık kimisi (bem sezmiyorum misal bunu). Yani böyle anladım ama bu konudan mı hassas eşiniz?Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. Oğlumuzun saçını kestirmeye taktı kafayı yine. Oğluma hiç yakışmadığı/ istemediğim halde yılda 3 kez kestiriyorum. En son benden habersiz kestirirsen boşanırız dedim. O da tamam oğlumun iyiliği icin yaparım dedi, kız gibi olmasından iyidir dedi. Sana bir kaç gün süre ya kısalt ya da müdehale edeceğim kız olsaydı sen ama erkek olduğu icin benim dediğim olacak dedi.
Çok güldüm bu yorumakonunuz çok saçma geldi ama görüşümü belirteyim eşinize katıldım çocuğu kulağını kapatacak uzunlukta mantar gibi gezdirmeyin bence ortada
Eşinizin de karar verme halkı var diye düşünüyorum,siz çok beğeniyor olabilirsiniz o da beğenmiyor,illa sizin dediğiniz olacak yani yoksa boşanacaksınızEşimin beni sevmediğini düşünüyorum. Oğlumuzun saçını kestirmeye taktı kafayı yine. Oğluma hiç yakışmadığı/ istemediğim halde yılda 3 kez kestiriyorum. En son benden habersiz kestirirsen boşanırız dedim. O da tamam oğlumun iyiliği icin yaparım dedi, kız gibi olmasından iyidir dedi. Sana bir kaç gün süre ya kısalt ya da müdehale edeceğim kız olsaydı sen ama erkek olduğu icin benim dediğim olacak dedi.
Herkesin fikri önemli ama babasının fikri önemli değil çok garipEvet istemiyorul çünkü hic yakışmıyor kısa sac kimse yakıştırmıyor. Ben ogluma yakışanı istiyorum
Bir babanın oğlunun saçını istediği gibi kestirmesinde hiçbir sakınca göremedim. Babası sonuçta, kimsenin değil onun fikri önemli, kendi kendinizden hamile kalamadığınıza göre 1 ayda eski haline dönecek şey için bu kadar kapışmak çok anlamsız. Görmemişlerin çocuğu olmuş, tutup saç kesimi için kapışmışlar, pes yaniEşimin beni sevmediğini düşünüyorum. Oğlumuzun saçını kestirmeye taktı kafayı yine. Oğluma hiç yakışmadığı/ istemediğim halde yılda 3 kez kestiriyorum. En son benden habersiz kestirirsen boşanırız dedim. O da tamam oğlumun iyiliği icin yaparım dedi, kız gibi olmasından iyidir dedi. Sana bir kaç gün süre ya kısalt ya da müdehale edeceğim kız olsaydı sen ama erkek olduğu icin benim dediğim olacak dedi.
Evet istemiyorul çünkü hic yakışmıyor kısa sac kimse yakıştırmıyor. Ben ogluma yakışanı istiyorum
Saçı uzun diye kız gibi olması ?? Zihniyete bakEşimin beni sevmediğini düşünüyorum. Oğlumuzun saçını kestirmeye taktı kafayı yine. Oğluma hiç yakışmadığı/ istemediğim halde yılda 3 kez kestiriyorum. En son benden habersiz kestirirsen boşanırız dedim. O da tamam oğlumun iyiliği icin yaparım dedi, kız gibi olmasından iyidir dedi. Sana bir kaç gün süre ya kısalt ya da müdehale edeceğim kız olsaydı sen ama erkek olduğu icin benim dediğim olacak dedi.
Öyle düşündüğün gibi değil aslında, küçük yaşlarda cinsiyet ayrılamayabiliyor. Oğlum 4. Sınıfta uzatmıştı saçlarını, 5te tanımadıklarından öğretmenler kızım diye seslendiği için kestirdi. Küçük yaşta saç cinsiyet ayrımında ihtiyaç gibi oluyor okullardaSaçı uzun diye kız gibi olması ?? Zihniyete bak
Yalnız bu çocuk çok tatlıymış.Eki Görüntüle 3341405
E uzun oluyor iste
Kullanmasi zor ve daginik oluyor
Daha kisa ferah modeller mevcut
Bi ton model var
Esinizle inatlasmak istiyorsaniz baska konu bulun cocugu malzeme etmeyin
Evet ya yakismis bu haylaza ama suratini görmezsek cansever modeliYalnız bu çocuk çok tatlıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?