- 11 Ocak 2022
- 620
- 772
- 53
- Konu Sahibi Komodo ejderi
Arkadaşlar merhaba kardeşimin geçen doğum günüydü arkadaşları ona çok ayıp ettiler. 3lü arkadaş grubu(kardeşimde dahil) wp den 1 hafta öncesinden sözleştiler toplanalım kutlayalım diye. Doğum gününden bir gün önce yarın buluşacak mıyız diye biri yazıyor diğeri benim plan dışı işim çıktı gelemeyebilirim diye yazıyor kardeşim çok bozuldu ertesi gün oldu, işlerimi hallettim gelebilirim ama fazla oturamam diyor bir diğeri siz saati ayarlayın yazın da ona göre başka plan yapacağım diyor ( bunların hepsini kardeşim okuyor yani kızın siz ayarlayın dediği, kardeşim ve diğer arkadaşı) bu arada kardeşim çok bozulduğu için zorlamaya gerek yok belli ki sizin başka planlarınız var buluşmayalım yazıyor diğeri yok ya ertelemeyelim yazıyor ama siz ayarlayın yazan bir anda internetini kapatıp buluşma saatine kadar açmıyor. Telefonlara da dönmüyor ( diğer kız aramış onu)Kardeşim daha da sinirlendi buluşma saatinde interneti açıp olmadı siz buluşun yazıyor. Bu sefer kardeşim kıza 3 saat telefondan nasıl uzak kalıyorsun bize de öğret diye çıkışıyor. Çok kırıldı başka gün ayarlamış kızlar ama kardeşim ben müsait değilim yazdı gitmeyi de düşünmüyor. Sizce haklı mı ?
Son düzenleyen: Moderatör: