Bir Küçük Eski Sevgili Meselesi

peradelisi

Anı Yaşa.
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
30
11
34
Geçen yıl okulumuzdan biriyle çıkmıştım fakat 5 gün olmadan ayrılmak istediğini söyledi hatta bunu yaparken yüzüme bakmayı tenezül etmeyip arkadasımla haber gönderdi bi hafta kalmadanda sınıfımızdan yakın bir arkadaşımla çıkmaya başladı ben de bunun etkisiyle psikolojik olarak bir dönem çöktüm aynı okulda olduğumuz için her gün gözlerimin önündeydiler ve eski sevgilim hala bana umut veriyordu aradan bir yıl geçti bu süreçte onlarda ayrıldı hatta eski sevgilim pek çok kızla daha çıktı bizse arkadaşımla aramızı düzelttik fakat hala eski sevgilime karsı boş değilim bugünlerde de sık sık karsılasiyoruz ve ikimizde yalnızız herşeye rağmen tekrar denemek istiyorum onunla ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin 1 buçuk yıldır bu durumdayım

Bence ayrılmak istediğini yuzune söylemeye tenezzul etmeyen bi insanla vaktini boşa harcama.

Bes gunde ayrilmis arkadasinla sevgili olmus cocuk seni uzecem diye bagiriyo resmen. bu israr neden?
Nedeni
Geçen yıl okulumuzdan biriyle çıkmıştım fakat 5 gün olmadan ayrılmak istediğini söyledi hatta bunu yaparken yüzüme bakmayı tenezül etmeyip arkadasımla haber gönderdi bi hafta kalmadanda sınıfımızdan yakın bir arkadaşımla çıkmaya başladı ben de bunun etkisiyle psikolojik olarak bir dönem çöktüm aynı okulda olduğumuz için her gün gözlerimin önündeydiler ve eski sevgilim hala bana umut veriyordu aradan bir yıl geçti bu süreçte onlarda ayrıldı hatta eski sevgilim pek çok kızla daha çıktı bizse arkadaşımla aramızı düzelttik fakat hala eski sevgilime karsı boş değilim bugünlerde de sık sık karsılasiyoruz ve ikimizde yalnızız herşeye rağmen tekrar denemek istiyorum onunla ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin 1 buçuk yıldır bu durumdayım
Olaylar öyle bi haldeki şuan çok kafam karısık

İşte ben de o yüzden yeniden denemek istiyorum elele bile tutuşmadık daha ve ben hala seviyorum oda bana karşı ilgili ama adım atmıyo birisi ayarlasa kimseye güvenemiyorum

güven olmayacak bir insan için uğraşmaya değmez ki.

Başladın diyelim bu sefer seni yine yarı yolda bırakırsa daha çok üzülmeyecek misin ?

Birde adam diyecek ki zaten ben istemiyordum sen ısrar ettin,

kendini küçük düşürmeye değer mi

ilgisi olan gelip konuşurdu zaten ,bile bile lades yapma.

Bu erkeklerin
Tek zerresine degmez ablacim
Tek bir zerresine degmezzzz
Benim ona kadar böyle aşkla maşkla alakamda yoktu nasıl girdi hayatıma bilmiyorum geçen yıl özür dilemek için falan da aradı şu günlerdeyse her köşe başında karşılaşıyoruz daha dün voleybol oynuyoduk kızlarla o geldi sahaya diğer tarafta erkekler var o da orda maç yaptı ikide bi bakiyo seviyormu bilmiyorum ama umutlandirıyor

Benim ona kadar böyle aşkla maşkla alakamda yoktu nasıl girdi hayatıma bilmiyorum geçen yıl özür dilemek için falan da aradı şu günlerdeyse her köşe başında karşılaşıyoruz daha dün voleybol oynuyoduk kızlarla o geldi sahaya diğer tarafta erkekler var o da orda maç yaptı ikide bi bakiyo seviyormu bilmiyorum ama umutlandirıyor
Sevmiyo canim
Aklini kurcaliyo
Zayif noktandan vurmaya calisiyo
Son sinifsin sanirim
Seneye bi uniye git bakalim sen sadece bu kadar diyorum :KK66:

Nerede serseri soytari, sizden ayrilip hemen arkadasinizla cikmaya baslayan kötü ahlakli biri varsa nedense ona aşık oluyorsunuz.
Aci cekmek hosunuza gidiyor bence.
Bi insan neden kendine bunu yapar?
Cocugun ne mal oldugu ortada.
17 yasinda ne aşkı ya? Sen daha cok aşık olursun..

Adım atarsa size mesaj falan atarsa sizde öyle konusun cok üstüne düsmeyin onu cok sevdiginizi belli etmeyin.O da sizi seviyorsa acılır zaten sizde cok sevdiginizi belli etmezseniz daha cok üstünüze düser sizin.Böyle olursa iyi bir acıdan.Bide 17 yas bu yaslarda erkekler biraz güvenilmez oluyor :21:Siz güvenmeyin ama yerinizde olsam bunu yapardım cünkü en yakın arkadasınızla cıkmasının sonucu sizden de bir tavır görür.Aslında suanda kafam karıstı benzeri bir sürü olay yasadım kafam karıstı bir saniye

yasında kucuk sakın ama sakın barısma..ondan ona gezsın bosta kalınca sana mı donecek sakınnn.sans verme bı abla tavsıyesı olsun.lıse askları masumca duygularla baslıyo ama sonra keske dıyebılıyorsun boyle durumlarda..hem olakı evlendın ılerde aldatmayacagı ne maglum bu cocugun..ya da unıde baska yerlerdesınız aldatmayacagı..o sımarık cocuga yuz verme dıcem ama kesın cıkıcaksın ve bı kac hafta sonra uzuleceksın...sevse deger verse arkadasınla cıkmaz en azından..

X