• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir küçük IPL LAZER meselesi

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Merhaba herkese. Sizden tavsiye istiyorum hanımlar. Sadece genital bölge için evde IPL lazer cihazı önerisi istiyorum. Diğer yerlere güzellik merkezinde lazere gidiyorum zaten bitti sayılır. Ama genital bölge kaldı onu evde kendim halletmek istiyorum. Philips lumea remington braun vb hangi marka model almalıyım sizce?

Bütün araştırmalarımın sonucu philips lumea ama henüz almadım
Peki 4 senede tüyler bitmedi mi? Baya uzun bir süre çünkü
Bitmesini beklemeyin. IPL sonuçta. Azalır incelir ama bitmiyor. Ben lazere gittim. Bacaklarım koltuk altım bitti. Genital ve kollarım bitmedi. Onlar için lumea aldım. Bunu modern ağda gibi düşünmek lazım. Uzun süre çıkmıyor ama bitmiyor da

Bitmesini beklemeyin. IPL sonuçta. Azalır incelir ama bitmiyor. Ben lazere gittim. Bacaklarım koltuk altım bitti. Genital ve kollarım bitmedi. Onlar için lumea aldım. Bunu modern ağda gibi düşünmek lazım. Uzun süre çıkmıyor ama bitmiyor da
Ben de lazere gittim hiç bitme olmadı sadece seyrelme var

lumeanin hangi modelini kullaniyorsunuz
ben yillar once bir tane aldim ama yuzumdeki tuyleri bile yakmiyor

bende glide diye bişey var ama kullanma kılavuzunda genitale yapmayın diyor. bu lumea yapılabiliyo mu?

Bütün araştırmalarımın sonucu philips lumea ama henüz almadım
Peki 4 senede tüyler bitmedi mi? Baya uzun bir süre çünkü

IPL için bitmek söz konusu değil. 10 yıl sonra falan belki. Düzenli kullanımda hiç çıkmıyor ama çıkmasa da kullanmak zorundasınız. Bırakınca %80-90 geri geliyor.

ilk çıkan modellerden biri 2008’miydi neydi kodu.
Screenshot_20200402_134632_com.android.chrome.webp

bendeki modeli bu

Ben 1.5 yıldır alexsandra candela yaptırıyorum hale bitmiyor.Sizin sorduğunuz cihaZ 3 ay uyutup sonra çıkıyor tüyler

Ben braun aldım, atim sayısı daha yüksek ve modu kendisi ayarlıyor diye. Tam 1 sene önce. Önce kendimden bahsedeyim, seyrek, ince ve sarı tüylüyüm. Lazer görmez dedikleri ve mahremiyetten dolayı ev tipi kolayıma geldi. Ilk 1.5 ay düzenli kullandım, haftada 1 ve sonra 1 sene içinde 2 3 kere anca yapmışımdır. Çok çok azalmıştı, fakat hamilelik sürecim basladi ve 5 aydır hiç yapmıyorum. Tüyler eskiye göre az. Kesinlikle ağda kullanmamak gerekiyor ben hala kullanmadım, jilet vurunca 3 4 hafta idare ediyor beni. Şimdilik memnunum. Doğum sonrası tekrar kullanıcam iyi ki almışım dediklerimden

Şimdi asıl merak ettiğim kullandığınız bu cihazların hepsi genital içinde uygun mu ben sadece genital için kullanıcam diğer bölgeler yok bitti benim için tamamen bitmiyor uyutuyor sorun değil yaptığım süreç boyunca pürüzsüzlük sağlaması kafi. Ömrü ne kadar olur bide sadece genital için kullansam

Back
X