Bir Küçük Masaj Meselesi

Mutlulukgunlugu

Bir mavilik aldı her yerimizi
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
333
404
53
Arkadaşlar merhaba . Yaklaşık 1 hafta önce nefes problemlerimin artık dayanılmaz olması nedeniyle 1 senedir ertelediğim ameliyatımı oldum . Bugün tamponlarım alındı . Doktorum yeniden bantlamadan önce burnun sağ tarafına kemik (yada kıkırdak tam anlamadım bunu ) eklediğini ve o kısma masaj yapmamı söyledi ki kemik tam otursun diyeymiş. Dokununca çok sert olduğunu hissediyorum . Masaj yaparken o kısım acıyor. Yapsam bir türlü yapmasam bir türlü ? Ağrı olması normal mi ? Zamanla geçiyor mu ağrısı ? Siz ne kadar süre masaja devam ettiniz ? Düzelme oldu mu ? Başından benzer durumlar geçenlerin yorumlarını merakla bekliyorum.. sevgiler

Allah Allah..Bana ödem dedi. Acaba kemik mi ödem yapıyor?

Sanırım aynı durumdayız. Nasıl bir masaj yapıyorsun paylaşır mısın benimle? Bana biraz bastırarak yapmamı söyledi ama korktum
Bana da sağ tarafı baş parmağınla bastırarak günde 5 6 defa masaj yap dedi. Sana nasıl söyledi ?
Ayrıca krem ve spreye devam . Tamponlar alındıktan sonra sol tarafta tıkanıklık hissediyorum . Senin öyle birşey oldu mu ?

K
Bana krem vermedi sen ne kremi kullanıyorsun? Evet sol tarafım çok tıkanıklık benimde. Dün dikişlerimden biri düştü/eridi. Ondan sonra biraz rahatladım

Seninki gibi bastırarak yapmam gerektiği. Çoğu kişi benimki geçmedi diye mesaj atmış canım sıkıldı doğrusu.. Burnumu eğri gösteriyor bu şişlik
Ayy deme öyle ya gecer inşallah ikimizin de. Ben dikkatli bakamadım bile ya şiş mi duruyor eğik mi diye . hemen bantladı.. haftaya açarsa inceleyeyim burnumu

Bana nedense yapılmadı
Bence aetık bu süreçte doktora güvenmek lazım. Benim de bir burun deliğimde ödem mi ne olduğunu bilmediğiö bir şey var asimetrik duruyor. Doktor ödemlerin inince tekrar bakarız dedi ben de bunu düşünmemeye çalışıyorum. Bence siz de telaşa kapanmadan psikolojik olarak rahat bir süreç geçirmeye çalışın zaten erkwn dönemde müdehale edilemeyen bir operasyon geçirdik, bu sebeple kendimizi yıpratmamalıyız dşye düşünüyorum.

Ben çok güveniyorum doğrusu, dediklerinizde çok haklısınız. Burun delikleri asimetrisi çok kişide oluyor şansa bende hiç olmadı ama benim burun deliklerim küçültülmedi de. Ödemler burun deliklerini çok etkiliyor gerçekten rahat olun, ödemleriniz geçince eşitlenecek ya da gözünüze çarpmayacak kadar azalacaktır

Tuhaf beyaz bi çıkıntı var bu sebeple ödem olduğunu düşünüyorum ama bakalım, umarım ikimizin de burnu sorunsuz iyileşir :)

Tuhaf beyaz bi çıkıntı var bu sebeple ödem olduğunu düşünüyorum ama bakalım, umarım ikimizin de burnu sorunsuz iyileşir :)
burun içinde mi gördünüz o çıkıntıyı dışında mı? Benim de tamponlar alındıktan sonra eve gelince burun içinde şişlik/ödem olduğunu düşündüğüm çıkıntı gördüm

Burnumun içinde oluşmuştu bir gecede gitti. Bahsettiğim şişlik burun deliğimin tam ucunda yani içerde değil dışarda diyebiliriz.

Burnumun içinde oluşmuştu bir gecede gitti. Bahsettiğim şişlik burun deliğimin tam ucunda yani içerde değil dışarda diyebiliriz.
bantlarımdan dolayı şimdilik sadece içini inceliyorum ikide bir :) baka baka delireceğim tövbe tövbe :)) ödemlerimin azaldığını dıştan hissediyorum ama içi hala şiş ve nefesim yüzde yüz açılmış değil.. zaman ve sabır diliyorum hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…