Bir Küçük Masaj Meselesi

Bugün 15.günüm . Dün bantlarımı çıkartıp ilk defa uzun uzun inceleme şansım oldu burnumu . Burun ucum top gibi şiş . Önden burnum Kocaman görünüyor . Moralim bozuldu doktora özellikle burun ucum top gibi olmasın demiştim.. kontrole gideceğim . gecer mi bu şişlik ? Sizde durumlar nasıldı K kavinx usagi123

Benim 10.gün fotoğrafım konumda bi bakar mısınız benim de sorum ödemler ne zaman gecer yonundeydi?

Benim de çok şişti ama gerçekten birinci aya kadar burun ucu toplumun hafif hafif azalmaya başladı bile. Fakat şu yan taraftaki kemik kadar sert şişlik geçmedi.. Üstüne bir de sol tarafımın içi hala kapalı, o yüzden sol tarafım çöktü de kapattı mı acaba diyorum

Ayy ne çektik be geçiyor di mi o top gibi görüntü? İkide Bi aynaya bakıyorum kafayı yiyeceğim .
Aynen benim de sağ tarafa kemik eklemiş oraya masaj yap dedi ama dokununca burnum sızlıyor. Aynı tarafın içi de şiş , kapalı. Ödem olduğunu düşünüyorum ama sen deyince ben de şüphe etmeye başladım . Acaba orayı öyle mi bıraktı

İkimiz de zor bir ameliyat geçirmişiz belliki...Benimki 4 saat sürmüştü, et, kemik eğriliği her şey vardı.. Çok takmamaya, bir hata olsa bile 1 yıl olmadan müdahale edilemeyeceğini kabullenmeye çalışmalıyız. Canını sıkma, eminim ki çok güzel olacak, burun ucu en zor iyileşen yerdir

Bence burnunuz çok güzel ki siz de beğenmişsiniz zaten. Şu an 15. gününde kendi burnunu beğenmeyen birini konunuza davet etmeniz doğru değil. Sizinkiyle kendininkini kıyaslayıp üzülebilir
Sadece yakın zamanlae oldugu için bilgisi olabileceğini dusundum odemler hakkında cunku net cevap gelmedi benim soruma kusura bakmayın yanlıs bir sey yaptıysam

Bu arada bantlardan sonra şiş olması gayet normal canım herkeste öyle oluyordur

Sadece yakın zamanlae oldugu için bilgisi olabileceğini dusundum odemler hakkında cunku net cevap gelmedi benim soruma kusura bakmayın yanlıs bir sey yaptıysam
Estağfirullah ama bizim sürecimiz belliki sizinkinden biraz daha sancılı :) Burnunuz çok güzel, 6 aya kadar burundaki ödemler kaybolur. Fakat cilt yapınızla alakalı, eminimki sizinki aşırı küçülüp sizi mutsuz edecek bir şeye dönüşmeyecektir. Canınızı sıkmayın tadını çıkarın

Tamamdır çok teşekkür ederim umarım hepimizin gönlüne göre olue ve çok guzel olur sizlerinki de

Evet beni de öğlen 13.30 da aldılar çıktığımda saat akşam 19.00mus . Saatlerce sürmüş . Et alındı kemik eğriliği vardı açık ameliyattı . Eskisine göre daha rahat nefes alıyorum Bi tarafı kapalı gibi olsa da sağa sola dönemesek de . Yandan istediğim gibi oldu doğal. Sadece önden çok şiş . Bi ara özelden resim atarım sana. Öncesi sonrası şeklinde .
Ameliyattan beri yazdıkların bana moral oldu , teşekkür ederim

7 yastıkla beraber yatıyorum sağa sola dönmeyeyim diye..Hatta aileme bi yanım çökük bir yanım çıkık diye baskı yapıyorum, bıktılar. Anlaştık, ben de atarım. Kendine dikkat et. Bu arada ben kendi tarifimle ödem suları yapıyorum. Gerçekten işe yarıyor gibi geliyor. Senin de bildiğin tarifler varsa muhakkak yap. Rica ederim

Sizin ödeminiz hiç yok denecek kadar . Gerçekten bu konuyu aklınıza bile getirmeyin . K kavinx dediği gibi bizimki çok zorlu ve uzun sürdüğü için iyileşmemiz , ödemlerin geçmesi de daha sancılı... geçmiş olsun

Sizin de geçince mutlaka yazın buraya emin olun geçecektir o zaman

Ben de 4 yastıkla yatıyorum boynum tutuluyor ama olsun çekilmeyecek çile değil
Ödem sularına ben de başlayacaktım . Yalnız tansiyon problemi oluşursa kanama riski olabilirmiş o yüzden bir süre yanaşmayacağım . Şimdilik sadece birkaç damla limonu sıkıp su içiyorum. Tarifler için konuşuruz yine..

Ben de 5 haftayı inanın benim de ödemli hatta ödemler burun ucuna indi şu an işk çıktığından bi tık daha uzun duruyor burnum. Ama geçecektik benim de çok yeni olduğu için şu kadar zamandan sonra geçer diyemiyorum ama herkesin geçtiğine göre bizimki de geçecektir :)

Evet normal ağrı. Bende ameliyat oldum. Dokundupımda bile korkuyordum. Ama 7 ayım bitti ameliyat olduğumu bile unutuyorum. O kadar normale dönüyor yani 2 ayda anca alışılyo r

Evet normal ağrı. Bende ameliyat oldum. Dokundupımda bile korkuyordum. Ama 7 ayım bitti ameliyat olduğumu bile unutuyorum. O kadar normale dönüyor yani 2 ayda anca alışılyo r
Çok geçmiş olsun . Peki ödeminiz /şişliğiniz ne kadar sürede geçti ? Bazı arkadaşlarım 1 yıla kadar burnun tam oturacağını söylüyor .

Çok geçmiş olsun . Peki ödeminiz /şişliğiniz ne kadar sürede geçti ? Bazı arkadaşlarım 1 yıla kadar burnun tam oturacağını söylüyor .
Benim doktor gayet iyiydi o tampon kullanmıyor bu yüzden gözüm hafif şişit morluk olmadı şişjinlikler 1 haftada geçti ama burnundaki şişlik 4 ayı falan buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…