Bir küçük piknik meselesi!!!

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.003
1.006
333
Kizlar merhaba,

Esimle az once buyuk bir kavga ettik. Kavga sebebi her ne kadar piknik olsa da birikimdi.
13 aylik oglum var ve 13 aydir evdeyim, maddi sikintimiz var daha onceki konularimda belirttim ailem destek oluyor diye.

Soyle anlatayim;
Bugun izinliydi karsiya gececektik aksilik oldu gidemedik. Sonra evimize yakin bir mesire alani var gidip piknik yapacaktik ama girisi ucretli masa vs 50 60 tl kadar. Ramazanda bir yere cikamayacagimiz icin rica ettim gidelim nasil olsa evdeyiz bayram sonrasina kadar diye.
Neyse herseyimiz hazir tam cikacagiz kapidan yok ramazandan sonra gidelim vs demeye baslayinca beni tuttu bir aglama zaten cok bunalmisim 13 aydir dogru duzgun bir yere cikmiyorum.
Yani 1 yildir ne kadar sosyaliz desem evimize cok yakin bir avm var en fazla oraya gideriz ve ben cok bunaldim.
Sunun surasinda 1 kerecik birsey istemisim 7 yildir evliyiz. Bunu bile cok goruyorsun dedim. Bayagi kavga ettik.
Esim her ne kadar durumu kotu olsada kendi tabirince kaliteden odun vermez. Ornegin ogluma bisikletmi alacagiz gider 300 400 tl verir bebek bisikleti alir. 100 tl olanlari begenmez.Ayakkabimi alacak ogluma gider 150 tl verir. Bu ve bunun gibi. Ayagimizi yorganimiza gore uzatiyoruz zaten 1 kere dememisimdir esime şunu istiyorum diye 7 senedir. Hep bir sekilde oteledim isteklerimi.
Artik okadar sikildimki.. Her haftasonu hadi haftasonu kacamagi yapalim oraya gidelim buraya gidelim üstuma basima sunu al diyen insan degilim.

Acaba parası mı yoktu ki, ama olmasa bilirdiniz herhalde bilemedim ki can sıkıcı gerçekten,

Sürekli para hesap kitap çalışsanda elin para görsede yoruyor.
Bazen diyorum kendime. kızım ne plan yapıosun. bırak dünyaya bidahamı gelicez.

Eşimde eşin gibi. Ama bazen törpülüyorum.Çünkü onlarla bizde çekiyoruz o maddiyatsızlığı.

Nasıl bi mesire alaniymis merak ettim 50-60 liralık.
İstanbul da piknik yapmak bile bu kadar pahalı mı?
Belki de sıkışık olduğunuz için isteksizlesti. Çok ustelemeseydiniz keşke.

en baştan yok dese neyse herşey tamam iş yola çıkmaya kalmış bende sinir olurdum açıkçası..

Ya aslinda uzun zamandir tartismalarimiz cok sık oluyordu. Ben bagirip aglayinca hadi gidelim demeye basladi bu sefer. Ee istekmi kaldi insanda sevkimi kirdi. Suan odada uyuyorr okuz!!!!!

Kötü olmuş hakkınız tabi
Ama eşiniz tarafından bakınca acaba çok yorgun olabilirmi diye düşünüyrum
Belki ev içinde çıkmadan sizinle kaliteli vakit geçirmek istiyor olabilir
Son zamanlarınızdaki kavgalarınız sebebi maddiyat mı ?

Nasıl bi mesire alaniymis merak ettim 50-60 liralık.
İstanbul da piknik yapmak bile bu kadar pahalı mı?
Belki de sıkışık olduğunuz için isteksizlesti. Çok ustelemeseydiniz keşke.

Ya kapidan çıkarken soylemesi beni cildirtti okadar hazirlanmisim. Ayrica 40 yilin basinda birsey istemisim gercekten cok daraldim evde. Park vs yesillik de var oglum icinde iyi gelirdi.

Kötü olmuş hakkınız tabi
Ama eşiniz tarafından bakınca acaba çok yorgun olabilirmi diye düşünüyrum
Belki ev içinde çıkmadan sizinle kaliteli vakit geçirmek istiyor olabilir
Son zamanlarınızdaki kavgalarınız sebebi maddiyat mı ?

Bugun izinliydi genelde ailesi sebep bizim tartismalarimiza evimize cok mudahale etmeleri ile ilgilidir genelde.

Bugun izinliydi genelde ailesi sebep bizim tartismalarimiza evimize cok mudahale etmeleri ile ilgilidir genelde.

oooo başlı başına sorun zaten
Mutlu olmanız için önce o dış kuvettleri bukadar içinize sokmaması gerekiyor
Arayı bulamıyor demekki

Sen haklısın tabiki ama piknik yerine girmek için ben de kalkıp 50-60 tl para vermem. Çok güzel ücretsiz yerler varken sadece masasına niye para vereyim ki giderim o parayla biraz daha et alırım :). Eşinin hatası,tam evden çıkarken söylemesi olmuş. Planda yer açısından değişiklik yapılabilirdi.

Sen haklısın tabiki ama piknik yerine girmek için ben de kalkıp 50-60 tl para vermem. Çok güzel ücretsiz yerler varken sadece masasına niye para vereyim ki giderim o parayla biraz daha et alırım :). Eşinin hatası,tam evden çıkarken söylemesi olmuş. Planda yer açısından değişiklik yapılabilirdi.

Ya bizde dusunduk ama mangali vs de almak gerekiyor + tasimak gerekiyor cocuk bebek arabasi cantasi ivir zivirla zor oluyor diye dusundugumuz icindi. Birde aile yeri temiz guzel biryerdi.

Bazen erkekler oyle olabiliyorlar. Son dakika akillarina birikim gelmekle birlikte sizin ne kadar daraldiginizi anlayamayabiliyorlar.

Gereksiz yerlere harcama yapip piknige gitmemeniz kotu olmus sizin aileniz yardim ediyormus para idaresini siz alip harcamalari siz yapsaniz.

Yerinizde olsam, baştan hayır dense sorun etmezdim belki pek ama herşeyi hazırlanmış tam çıkarken söylendiğinde, o zamana kadar hiç sıkılmamış dahi olsa çokkk sinirlenirdim ve kavga çıkarırdım.O yüzden size 2 katı daha fazla hak veriyorum.

Back
X