Bir Kuflu Peynir

• Konu Sahibi Konu Sahibi hepii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuvvetle muhtemel:KK51:
yani anlattıklarınızdan başka sorunlarınız yoksa böyle olmanıza sebep olabilecek, ts olma ihtimali var. tabi ne süredir böyle hissediosunuz o da önemli
kısa dönemli bişey de olabilir, sonuçta bahar aylarındayız artık, bahar yorgunluğu, depresyonu vs o traz bişey de olabilir

Birkaç senedir hissediyorum bu duyguları ama birkaç gündür çok daha yoğun.

Birkaç senedir hissediyorum bu duyguları ama birkaç gündür çok daha yoğun.
sadece işinizden dolayı bu hisleri yaşıosanız, normal hayatınıza bu mutsuzluk bıkkınlık sirayet etmiosa eğer mümkümse işinizi değiştirmeyi düşünmez misiniz?

sadece işinizden dolayı bu hisleri yaşıo, normal hayatınıza bu mutsuzluk bıkkınlık sirayet etmiosa eğer mümkümse işinizi değiştirmeyi düşünmez misiniz?

Evet, dün itibariyle düşünüyorum.

Ahh canım ben Hatayliyim ve bizde kulu Çökelez vardır çok çok severiz bayılırım tadına hammaddesi değerlidir kendini öyle hissetsende aslında sen çok değerlidir unutma

Kpss Kursu'nda 6-7 sene çalışıp bankadan ayrılmış insan dolu

Bizim sınıfta 3 tane var

Biri kamu bankasından istifa edip gelmiş hem de

Kimse de çok genç değil hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz

Bakın 36 yaşında evli çalışan çocuğu olan ve kpss kursuna giden 90 almak isteyen biriyim

Başlayın bir yerden sizi mutlu edebilecek şeyler yapmaya

her ınsanın zaman zaman cıkmaza dustugu zamanlar olabılıyor. buda hayattan bı kesit

Kpss Kursu'nda 6-7 sene çalışıp bankadan ayrılmış insan dolu

Bizim sınıfta 3 tane var

Biri kamu bankasından istifa edip gelmiş hem de

Kimse de çok genç değil hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz

Bakın 36 yaşında evli çalışan çocuğu olan ve kpss kursuna giden 90 almak isteyen biriyim

Başlayın bir yerden sizi mutlu edebilecek şeyler yapmaya

Yarindan itibaren basliyorum calismaya. Ilham verdiginiz icin cok tesekkur ederim. Sag olun.

En zor anlarimda yorumlariyla yanimda olan tum KK kadinlarini cok seviyorum. Sag olun. :)

Back
X