Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onca kufuru sayan adamin burnu surtmez. Her firsatta soyleyip rezil etmek en guzeli. Adam olur o zaman. Esegin totosu beyHer firsatta söylerse yüz göz olunur. En iyisi muhattap olmayip saglam burnunu surtmeK.
Kendini bilmesi iyi bisey ama dimiher erkeğin içinde bi öküz yatıyo işte bacım çok takılma burnunu sürt tabi ama
ayy eşşeğin g.tüyle evlendin demiş ya orda bi gülme geldi bana![]()
Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye.
Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye.
Merhabalar,
Eşimle 2,5 buçuk yıldır evliyiz. Severek evlendik. O da bende okumuş, elimiz ekmek tutan, çok iyi anlaşan bir çiftiz. 5 yıllık ilişki hayatımızda birkaç sefer dışında öyle büyük kalp kırıcı vakalar yaşamadık. Fakat dün bir şey oldu. Kendisi bana küfür etti. 5 sayfalık bir başvuru formu dolduruyordum ve anlamadığım yerler oldu kendisi de bunu nasıl anlamazsın çok basit bilmem ne diye ağzının içinden konuşmaya başladı. Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye. İşte sana verdiğim numaraları aradın mı dedi. Aradım ama oradakilerde bir şey bilmiyordu dedim. Sana bilmeyeni denk gelmiş dedi nasıl halledemiyorsun alamıyorum bu kadar mı zor dedi. Bende internetten bakıyorum web siteleri takip ediyorum üstüne telefon görüşmeleri yapıyorum o zaman biraz da sen üstüne düş konunun dedim oda kalktı gitti diğer odaya giderken s…...r git ya dedi. Ne diyosun sen ya dedim. Nasıl böyle bir şey diyebilirsin ben nasıl bir adamla evlendim dedim o da eşşeğin g.tüyle evlendin dedi. Terbiyesiz dedim ayrıldım ortamdan. İlk defa böyle gurur kırıcı bir diyaloğa giriyoruz. Ne oldu bu adama anlamadım. Böyle konuşma cesaretini nasıl bulabiliyor? Nasıl bu saygısızlığı yapabiliyor?
Birkaç saat sonra geldi özür diledi elimi tutmaya çalıştı ama izin vermedim. Konuşmuyorum şu an yatağı da ayırdım. Burnu sürtülsün istiyorum. Kalbim kırıldı. Muhtemelen birkaç gün daha muhattap olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ben her firsatta esime soyledimde daha da arsizlasti. Cenesi acilinca susmuyor artik. Firsatini bulayim bosanicaz aileler biliyor o noktaya geldik. Cesaretleniyorlar muhattap alinip laf yerkenOnca kufuru sayan adamin burnu surtmez. Her firsatta soyleyip rezil etmek en guzeli. Adam olur o zaman. Esegin totosu bey![]()
Amanin o yuzsuz cinsiymis. Gecmis olsun. Siz tek basiniza mutlu olun daBen her firsatta esime soyledimde daha da arsizlasti. Cenesi acilinca susmuyor artik. Firsatini bulayim bosanicaz aileler biliyor o noktaya geldik. Cesaretleniyorlar muhattap alinip laf yerken
Ya bir de bu yatagı ayırmayın sakın ha dıyenler,nasıl bu kadar kutsallastırıyorsunuz bu olayı anlamıyorum.. maazallah adamın canı gece seyetmek ıster de kadını bulamazsa mı derdınız? Evlılıgın kutsallıgıysa s.. gıt dıyen adam saygı duymus mu bakalım o kutsallıga? S.. git dedıkten sonra illa kı bırlıkte yatma ısrarı nedır,nedır bu kosulsuz sartsız ve tek taraflı saygı hürmet?? Evet ayırırdım ama salonda yatan kendısı olurdu
Ay bana da bana daher erkeğin içinde bi öküz yatıyo işte bacım çok takılma burnunu sürt tabi ama
ayy eşşeğin g.tüyle evlendin demiş ya orda bi gülme geldi bana![]()
++++++++++++++++++++++++++++++Sizden daha akıllı ve zeki olduğunu söylemeseydiniz bu kadar kendini bi şey sanmazdı belki. İnsanoğluyuz,belki sizden zekidir,olabilir bunu bu doğrultuda kullanması çok yanlış, yani nefis meselesi bi anda gaza gelmiş ne yapmış.
Küfrü asla kabul etmeyin ama yatak ayırmak da bence ciddi bi mesele. Yatak ayırmadan çözmeye çalışın. Hemen affetmeyin ,affedemezsiniz de zaten. Sürtsün burnu.