Bir Küfür Meselesi...

Surat asmaya devam edim mi?

• Evet biraz burnu sürtülsün bir daha düzgün konuşsun.

OY: 77 91,7%
  • Hayır bunda büyütülecek bir şey yok.

OY: 7 8,3%

• Ankete Katılan
    84
Konuşmayin, tavrinizi koyun hakkinizdir ama sakinha yataginizi ayirmayin...

adamı neden kendinizden akıllı ve zeki ilan ettiniz ki? siz kendinize hakaret etmişsiniz başta.

ayrıca küfür evet kötüdür ama yatak ayırmak abartı olmuş.

Esekte degik esegin g.ile evlenmisim demek kendini bilmen de güzel derdim...

Kirildiginizi birkaç kez dile getirin. Bazı erkekler böyle yaratik haline gelebiliyor bazen:(

Maddi durumunuz sıkışık mı? Ondan mı bu kadar gergin yani?
Sizde neden adamın zekasını nirvanaya çıkardınız ki? Anlamadıysanız soruyu "ya kafam almadı o kadar soru cevapladım ki" diyip, mırın kırın etmesi üzerine bir daha soru sormamanız gerekiyordu.
Olan olmuş, konuşmamak çok kırıldığınızı belli etmek okey de yatağı ayırmak abartı.

Ahahahaha ablacığım afedersiniz, kusura bakmayın diyeceğim şey için çok özür dileyerek söylüyorum amacım kabalık yapmak değil ama keşke "aaaa ne kadar haklısın eşek g.tü" deseydiniz suratına bakıp :D :D :D

Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye.

Eşinizi hakikaten böyle mi pohpohluyorsunuz? Nasıl kendinize bu muameleyi yapabiliyorsunuz anlamıyorum? :olamaz: Adamın egosunu iyi şişirmişsiniz. :KK48:

Eşeğin bilmem nesi deyince "sen kendini o şekilde tanımlıyorsan benim için de öyle" deseydin daha iyiydi..

Merhabalar,

Eşimle 2,5 buçuk yıldır evliyiz. Severek evlendik. O da bende okumuş, elimiz ekmek tutan, çok iyi anlaşan bir çiftiz. 5 yıllık ilişki hayatımızda birkaç sefer dışında öyle büyük kalp kırıcı vakalar yaşamadık. Fakat dün bir şey oldu. Kendisi bana küfür etti. 5 sayfalık bir başvuru formu dolduruyordum ve anlamadığım yerler oldu kendisi de bunu nasıl anlamazsın çok basit bilmem ne diye ağzının içinden konuşmaya başladı. Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye. İşte sana verdiğim numaraları aradın mı dedi. Aradım ama oradakilerde bir şey bilmiyordu dedim. Sana bilmeyeni denk gelmiş dedi nasıl halledemiyorsun alamıyorum bu kadar mı zor dedi. Bende internetten bakıyorum web siteleri takip ediyorum üstüne telefon görüşmeleri yapıyorum o zaman biraz da sen üstüne düş konunun dedim oda kalktı gitti diğer odaya giderken s…...r git ya dedi. Ne diyosun sen ya dedim. Nasıl böyle bir şey diyebilirsin ben nasıl bir adamla evlendim dedim o da eşşeğin g.tüyle evlendin dedi. Terbiyesiz dedim ayrıldım ortamdan. İlk defa böyle gurur kırıcı bir diyaloğa giriyoruz. Ne oldu bu adama anlamadım. Böyle konuşma cesaretini nasıl bulabiliyor? Nasıl bu saygısızlığı yapabiliyor?

Birkaç saat sonra geldi özür diledi elimi tutmaya çalıştı ama izin vermedim. Konuşmuyorum şu an yatağı da ayırdım. Burnu sürtülsün istiyorum. Kalbim kırıldı. Muhtemelen birkaç gün daha muhattap olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

terbiyesizlikte sınır ötesi. kesinlikle burnu sürtülmeli. tabi ki konuşma yanına yaklaştırma iyice hatasını anlayana kadar ama ben bu sebeple yatak ayırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

Ya bir de bu yatagı ayırmayın sakın ha dıyenler,nasıl bu kadar kutsallastırıyorsunuz bu olayı anlamıyorum.. maazallah adamın canı gece seyetmek ıster de kadını bulamazsa mı derdınız? Evlılıgın kutsallıgıysa s.. gıt dıyen adam saygı duymus mu bakalım o kutsallıga? S.. git dedıkten sonra illa kı bırlıkte yatma ısrarı nedır,nedır bu kosulsuz sartsız ve tek taraflı saygı hürmet?? Evet ayırırdım ama salonda yatan kendısı olurdu

Onca kufuru sayan adamin burnu surtmez. Her firsatta soyleyip rezil etmek en guzeli. Adam olur o zaman. Esegin totosu bey :KK66:
Ben her firsatta esime soyledimde daha da arsizlasti. Cenesi acilinca susmuyor artik. Firsatini bulayim bosanicaz aileler biliyor o noktaya geldik. Cesaretleniyorlar muhattap alinip laf yerken

Küfür kötü ama ben daha cok küfürden önce söylediği cümlelere takildim. Adam düşman gibi laf soka soka cani çıkmış...

Yuh yani... bari kısa kesip başından bereciksiz deseydi. Kaynana kılıklı

Ben her firsatta esime soyledimde daha da arsizlasti. Cenesi acilinca susmuyor artik. Firsatini bulayim bosanicaz aileler biliyor o noktaya geldik. Cesaretleniyorlar muhattap alinip laf yerken
Amanin o yuzsuz cinsiymis. Gecmis olsun. Siz tek basiniza mutlu olun da

Ya bir de bu yatagı ayırmayın sakın ha dıyenler,nasıl bu kadar kutsallastırıyorsunuz bu olayı anlamıyorum.. maazallah adamın canı gece seyetmek ıster de kadını bulamazsa mı derdınız? Evlılıgın kutsallıgıysa s.. gıt dıyen adam saygı duymus mu bakalım o kutsallıga? S.. git dedıkten sonra illa kı bırlıkte yatma ısrarı nedır,nedır bu kosulsuz sartsız ve tek taraflı saygı hürmet?? Evet ayırırdım ama salonda yatan kendısı olurdu

++++++++++++++++

Sizden daha akıllı ve zeki olduğunu söylemeseydiniz bu kadar kendini bi şey sanmazdı belki. İnsanoğluyuz,belki sizden zekidir,olabilir bunu bu doğrultuda kullanması çok yanlış, yani nefis meselesi bi anda gaza gelmiş ne yapmış.
Küfrü asla kabul etmeyin ama yatak ayırmak da bence ciddi bi mesele. Yatak ayırmadan çözmeye çalışın. Hemen affetmeyin ,affedemezsiniz de zaten. Sürtsün burnu.

Ne olduğunu bilmen güzel derdim ben olsam seyreyle sonra cümbüşü.

Kendine küfür ettiğinin bile farkında olmayacak kadar zekiymis sahiden..

Sizden daha akıllı ve zeki olduğunu söylemeseydiniz bu kadar kendini bi şey sanmazdı belki. İnsanoğluyuz,belki sizden zekidir,olabilir bunu bu doğrultuda kullanması çok yanlış, yani nefis meselesi bi anda gaza gelmiş ne yapmış.
Küfrü asla kabul etmeyin ama yatak ayırmak da bence ciddi bi mesele. Yatak ayırmadan çözmeye çalışın. Hemen affetmeyin ,affedemezsiniz de zaten. Sürtsün burnu.
++++++++++++++++++++++++++++++
Ayrıca siz karşılık vermeyerek seviyenizi korumuşsunuz tebrikler, bu onun utanması için yeter de artar

Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye.

Bu cümle çok ezikçe olmuş kusura bakma. Adam da ezik bir kadınla evlendiğini gördüğünü için sinirlenmiş galiba.

Back
X