Bir kulunu cok sevdim o beni hic sevmiyor

Babycatlaq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
6
0
0
Almanya
Selam güzel dünyamin, güzel kadinlari

ilk önce durumumu kisaca iza etmek istiyorum.
ben almanyada yasiyorum ve istanbulda bi sevgilim vardi...
ben ona asiktim ve onunda bana asik oldugunu saniyordum..
bi sene icinde 4 kere onu ziyaret etmek icin istanbula gitim, ve son gidisim ayrilikla sona erdi...
ben bi insana ilk defa kendimi bu kadar kaptirdim ve asik oldum..
hani derler ya, ask imkansizlari sever diye..
sizce ben ona imkansiz oldugu icinmi asik oldum?
bazen kendi kendime, bu iliski devam etseydi gercekten bizi kavusturup mutlu edermiydi diye soruyorum, sizce?

Neden ayrıldınız ki? Onu bilmeden bir şey diyemeyiz.. Yani aldatmışsa size, sonunda mutlu olmanıza imkan yok sonuçta..

ayrilik nedeni, onun aylevi meselesi... cünkü bi evi tek basina gecindiriyor, babasi vefat ettiginden beri, ve benim almanyada yasamam

ayrilik nedeni, onun aylevi meselesi... cünkü bi evi tek basina gecindiriyor, babasi vefat ettiginden beri, ve benim almanyada yasamam

Yaaa bence ayrılıcak sebep değil, evi tek başına geçindiriyor olması.. Yani ayrılırken ne dedi " benim param 2 eve yetmez mi" dedi.. Parasal sıkıntısı varsa ve 2 evi geçindiremeyecekse onu düşünmüştür büyük ihtimalle..

Hiç kimse sonunun nasıl olacağını bilemez.. Belki ayrılmasaydınız mutlu olucaktınız belki de mutsuz olucaktınız.. İleriyi kim bilebilir Allah'tan başka..

evet, kesinlikle kimse sonunu allahtan daha iyi bilemez.. ama bi insan oluruna birakmazsa
sonu ne getirir hic ögrenemez.. beklemeyen dervis muradina erememis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…