- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ama diger evladı sabah 5te kalkıp işe gidiyor.o evlada yazık degil mi?Evladından istemiyecek de kimden isteyecek. O onun oğlu ayrıca kiskanmadm demişsiniz çok çok net kiskanmissiniz sarmayı dolaba atan demissiniz zaten amaç hastayken yesin pozitif olan hastaya da yemek dağıtıyor personel demem o ki anlattgnz şeyler normal.kv de yeni gelin adayina jest için de yapmış.olablr ne güzel işte herkes keşke böyle olsa
İçeri girecek eminim buna. Bayadır da kardeşimi görmüyorum dedi.Karantinada değiller mi nasıl çıkıp alacaklar sarmayı? Eşinize tembihleyin götürsün kapıya bıraksın içeri girmesin ne var bunda anlamadım.
En iyisi siz götürseydinizAma diger evladı sabah 5te kalkıp işe gidiyor.o evlada yazık degil mi?
Maalesef girecek. Kız zaten tanısmak istıyor. Bi de şu var. Annesi artık her bahanede ona götür dıye eşime siparıs verecek. Eşime yazık degil mi.Onu bunu geçtim, asıl sorun eşinizin kardeşimi uzun zamandan beri görmüyorum deyip içeri girecek olması. Evlerden ırak
Hasta dedigim kötü degiller. Kaynım negatif zaten. Kız gayet iyi durumda.Hani öyle kötü olsa götürsün tabıkı. Cok iyi durumuOğluna gönderiyor olabilir mi? Hasta insana bir şey götürülür içeri girmeyiversin. Hatta zili çalip kapıya bırakıp gitsin.
Annesi sizden çok düşünüyordur emin olunAma diger evladı sabah 5te kalkıp işe gidiyor.o evlada yazık degil mi?
Maalesef girer, tanıyorum eşimiOğluna gönderiyor olabilir mi? Hasta insana bir şey götürülür içeri girmeyiversin. Hatta zili çalip kapıya bırakıp gitsin.
Annesi evlat ayırıyor işte.Bana kıza yaranmak gibi geldi. Kız iyi durumda. Kötü olsa göndersinAnnesi sizden çok düşünüyordur emin olun
Kaynım hasta degil, negatif. Turp gibi ikiside. Hasta olsa inanın götürsün. Hatta ben göndereyim.Ben kv mi tanıyorum. O yüzden böyle düşündümSarma : ben ne alaka
Kapıdan bırakıp dönsün yahu içeri girmek zorundamı ? İnsanlar hastalanabilir yakınları yemek götürebilir bu bir yaranma mevzusu değil olamaz kendinizi gereksiz doldurmayın...
Bence sonuna kadar haklısınız. Kayınbiraderiniz kv’nizin çocuğu da sizin eşiniz korkuluk mu? Allah korusun hadi eşinize bulaşsa oradan size gelse. Evladını düşünerek sarma yapıyorsa öbürü de evladı üstelik bir ailesi var. Hastalık olmasa da emri vaki şoförlük kuryelik yaptırılması hoşuma gitmezdi ve eşime çemkirirdim.Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
Merhaba :) Eşiniz kaynınızla beraber 2 çocuk mu ? Eğer tek kardeşi varsa oğlundan rica etmesi aslında normal bir durum . Kv kim bilir belki de yaranmaya çalışıyordur . İnanın kayınvalideler ilk zamanlar heyecanlı oluyorlar . Muhtemelen kızı merak ediyor ve kızın onunla iletişime geçmesini bekliyorSiz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?