Bir kv konusuda benden

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?

Evladından istemiyecek de kimden isteyecek. O onun oğlu ayrıca kiskanmadm demişsiniz çok çok net kiskanmissiniz sarmayı dolaba atan demissiniz zaten amaç hastayken yesin pozitif olan hastaya da yemek dağıtıyor personel demem o ki anlattgnz şeyler normal.kv de yeni gelin adayina jest için de yapmış.olablr ne güzel işte herkes keşke böyle olsa

Ama diger evladı sabah 5te kalkıp işe gidiyor.o evlada yazık degil mi?

Sarma : ben ne alaka

Kapıdan bırakıp dönsün yahu içeri girmek zorundamı ? İnsanlar hastalanabilir yakınları yemek götürebilir bu bir yaranma mevzusu değil olamaz kendinizi gereksiz doldurmayın...
Kaynım hasta degil, negatif. Turp gibi ikiside. Hasta olsa inanın götürsün. Hatta ben göndereyim.Ben kv mi tanıyorum. O yüzden böyle düşündüm birde devamı gelecek, hep eşime götür getır dıyecek.

Bence sonuna kadar haklısınız. Kayınbiraderiniz kv’nizin çocuğu da sizin eşiniz korkuluk mu? Allah korusun hadi eşinize bulaşsa oradan size gelse. Evladını düşünerek sarma yapıyorsa öbürü de evladı üstelik bir ailesi var. Hastalık olmasa da emri vaki şoförlük kuryelik yaptırılması hoşuma gitmezdi ve eşime çemkirirdim.

Ama ben genelde sakin kalamıyorum artık o kadar doldum ki. Sakin kalamamak bu tiplerin zeytinyağı gibi üste çıkmasına neden oluyor. Hastalığı ön plana çıkararak karşı çıkabilirsiniz. İnşallah sizinle tartışmadan kendisi görür her şeyi. Eşiniz iyi niyetle yaklaşıyor ama bir süre sonra getirip götürme işi göreviymiş gibi olacak. Hep eşinizden ve sizden beklenecek. Bizde öyle oluyordu. En ufak bir mazerette de bizden kötüsü olmuyordu.

Kayınvalideniz sadece kayınbiraderinize mi sarma gönderiyor yoksa size de yapmış mı onu merak ettim ? Yani sadece kaynınıza gönderiyorsa bana da yaranmaya çalışıyor gibi gelir. Yaransın dursun, ilerleyen zamanlarda görürüm onları.

Merhaba :) Eşiniz kaynınızla beraber 2 çocuk mu ? Eğer tek kardeşi varsa oğlundan rica etmesi aslında normal bir durum . Kv kim bilir belki de yaranmaya çalışıyordur . İnanın kayınvalideler ilk zamanlar heyecanlı oluyorlar . Muhtemelen kızı merak ediyor ve kızın onunla iletişime geçmesini bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…