- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Benim sinir oldugum şey kaynım etliye sütlüye karışmıyor. Hep ezilen eşim oluyor. Kaynım negatif, ikiside turp gibi. Eşim sabah 5te kalkıyor.Kv kızla tanısmaya can atıyor. Sırf yaranmak ıcın gönderıyorum bence. Evlerı de aşırı ters.Kızda araba var. İstese kaynımı çagırır, sepetle sallar sarmayı. Ama bu yüzden çagırsa kaynım kızar kv ye.Bilmiyorum saçma geldi bana bu durumİstiyorsunuz ki erkek anneleri evlatlarından hicbir şey istemesin.
evlendi diye tapulu malınız olmadı bu erkekler. Bu tamamen eşinize bağlı
İstemese götürmezdi
Demek ki o da istiyor
Buna hicbir şey yapamazsınız. Cunku iş eşinizde bitiyorBenim sinir oldugum şey kaynım etliye sütlüye karışmıyor. Hep ezilen eşim oluyor. Kaynım negatif, ikiside turp gibi. Eşim sabah 5te kalkıyor.Kv kızla tanısmaya can atıyor. Sırf yaranmak ıcın gönderıyorum bence. Evlerı de aşırı ters.Kızda araba var. İstese kaynımı çagırır, sepetle sallar sarmayı. Ama bu yüzden çagırsa kaynım kızar kv ye.Bilmiyorum saçma geldi bana bu durum
Biz ede gönderir bence. Ben kv mi tanıyorum. Banada başta hep bu şekilde yaklaştı. Sonra maddi manevi yönetmeye kalktı.Kırıcı şeyler söyledi. Aileme kadar laf söyledi. Şuan ciddi şekilde mesafeliyim ona karşı. İnşallah kızla araları iyi olur kvnin. Buna sevinirim ben. Benden uzak olur en azındanBence sonuna kadar haklısınız. Kayınbiraderiniz kv’nizin çocuğu da sizin eşiniz korkuluk mu? Allah korusun hadi eşinize bulaşsa oradan size gelse. Evladını düşünerek sarma yapıyorsa öbürü de evladı üstelik bir ailesi var. Hastalık olmasa da emri vaki şoförlük kuryelik yaptırılması hoşuma gitmezdi ve eşime çemkirirdim.
Ama ben genelde sakin kalamıyorum artık o kadar doldum ki.Sakin kalamamak bu tiplerin zeytinyağı gibi üste çıkmasına neden oluyor. Hastalığı ön plana çıkararak karşı çıkabilirsiniz. İnşallah sizinle tartışmadan kendisi görür her şeyi. Eşiniz iyi niyetle yaklaşıyor ama bir süre sonra getirip götürme işi göreviymiş gibi olacak. Hep eşinizden ve sizden beklenecek. Bizde öyle oluyordu. En ufak bir mazerette de bizden kötüsü olmuyordu.
Kayınvalideniz sadece kayınbiraderinize mi sarma gönderiyor yoksa size de yapmış mı onu merak ettim ?Yani sadece kaynınıza gönderiyorsa bana da yaranmaya çalışıyor gibi gelir. Yaransın dursun, ilerleyen zamanlarda görürüm onları.
Zamanla bu durum eşimin görevi olacak.Evler yakın olsa hadi kapıya bıraksın gelsin. Ben görev haline gelmesini istemiyorum. Kv nin evi bir uçta, bizimki farklı bir semtte. Kızın evi çok ters biryerde.Buna hicbir şey yapamazsınız. Cunku iş eşinizde bitiyor
Emin olun eşiniz istemese yapmaz. Yapıyorsa da bisi diyemezsiniz
Zamanla herkes payına düşeni alıyor zaten
O yüzden kendi kendinizi yiyip bitirmeyin
Eve girme meselesine gelirsek girmemesi lazım. Girerse kavga cıkarmanız gerek bence. Onun dışında hakli değilsiniz
Bu eşinizin sorunu cunku
Trafik olurmuş, o yüzden bu saatte götürüyor. Semtler dediğim gibi çok ters. Kendine acımıyor. İkiside turp gibi. Araba var altlarında.Hep ezilen eşim oluyor buna kızıyorumYani 5te uyanıp işe gidecek adam saat 22.00de çıkıp yol tepiyorsa kendi bileceği iş. Adam kendine acımıyorsa siz hiç acımayın bırakın belki akıllanır kendini eşşek etmez. BU saatte yemek yiyecek halleri yok ya, yarın götürse olmuyor mu?
Ama görevi haline gelecek zamanla. Hadi bunu kardeşine götür diyecek kv. Eşim hayır diyemiyor kımseye.Karışmamalısın. İçeri girme lütfen diye uyar sadece.
İnsanın fikirleri zamanla değişir, evlat sahibi olduğunuzda bu yazdıklarınıza güler geçersiniz.
İşte ben de diyorum kiZamanla bu durum eşimin görevi olacak.Evler yakın olsa hadi kapıya bıraksın gelsin. Ben görev haline gelmesini istemiyorum. Kv nin evi bir uçta, bizimki farklı bir semtte. Kızın evi çok ters biryerde.
Zaten girerse gerçekten kötü olacak. Çıkarken tembih ettim sakın girme diye
Anası düşünmüyor eşinizi. Görünen o ki eşiniz de şikayetçi değil.. boşverin siz arada kötü olmayınMaalesef girecek. Kız zaten tanısmak istıyor. Bi de şu var. Annesi artık her bahanede ona götür dıye eşime siparıs verecek. Eşime yazık degil mi.
Gerçekten kıskanmadım. Kıskansam kvnin en has gelini olmaya çalışırdım.Uzak duruyorum kvden. Bana da bu şekilde yaklaştı. Sonrası yönetmeye çalışma falan işte. İnşallah canciger olurlar. Sürekli görüşürlerVallahi eşinizin covid pozitif olan birinin evine girmesi akıl alır gibi değil.Kapidan bırakabilir.Ama ne kadar yok desenizde kv ve gelin adayı kiskanilmis o kesin.
Haklısınız. Maalesef tepkilerimi saklayamıyorumİşte ben de diyorum ki
Eşiniz bundan memnunda hicbir şey yapamazsınız. Ancak içiniz içini yer .
Öyle düşünmüyor. Olan eşime oluyor.Anası düşünmüyor eşinizi. Görünen o ki eşiniz de şikayetçi değil.. boşverin siz arada kötü olmayın
Neden kıskanayım. Hatta eşime hep ben diyorum. Eltimle annen çok iyi olsun, benden elini ayağını çeksin. Eger kaynıma dese gel sarmayı al sıkıntı yapmazdım. Eşim ayaklarına götürüyor, sorun bu. Bu adam sabahın 5inde kalkıyor. Onlar ikiside aylakçı, full evdeler. Hep ezilen eşim oluyor. Hep pohpohlanan kaynım oluyorvalla buram buram kıskançlık geldi buraya. Konudaki herkes yetişkin, herkesin ağzı var, alan memnun satan memnun sizi ilgilendiren bir şey yok
Öyleyse Eşiniz yaşamadan öğrenmeyecek mi acaba? İnşallah öyle bir şey olmaz.Biz ede gönderir bence. Ben kv mi tanıyorum. Banada başta hep bu şekilde yaklaştı. Sonra maddi manevi yönetmeye kalktı.Kırıcı şeyler söyledi. Aileme kadar laf söyledi. Şuan ciddi şekilde mesafeliyim ona karşı. İnşallah kızla araları iyi olur kvnin. Buna sevinirim ben. Benden uzak olur en azından
Bu getirip götürme eşime görev gibi olacak. Bunu da kardeşine bırak diyecek. Ben kvye birşey desem kötü gelin olacagım. Eşim maddi manevi aşırı verici bir insan.
Eşim kaynımın yanına gidince içeri de girecek eminim buna. Çünkü kardeşine hayır diyemiyor.
İkisi de aşırı hasta olsa götürsün tabiki. Ama turp gibi saglıklılar. Sadece pozitif çıkmış kız.
Maalesef bende patladım. Eşim sabah 5ten beri ayakta. Kızda kaynımda işsiz. Kendini gram düşünmüyor. Buna kızıyorum. İnsanlara hayır diyemiyor.
Evet evet. Kızı çok merak ediyor, kaynım tanıştırmıyor. Kaynım evlendikten sonra kv kıza öyle bir saracak ki maalesef. Dügünü ertesi günü bile kahvaltıya çagıran biri kv. O yüzden gram kıskanmadım kızı. Böyle bir kvyi idare edebilirse etsin. Ben uzak durmayı seçtimMerhaba :) Eşiniz kaynınızla beraber 2 çocuk mu ? Eğer tek kardeşi varsa oğlundan rica etmesi aslında normal bir durum . Kv kim bilir belki de yaranmaya çalışıyordur . İnanın kayınvalideler ilk zamanlar heyecanlı oluyorlar . Muhtemelen kızı merak ediyor ve kızın onunla iletişime geçmesini bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?