Bir kv konusuda benden

Kayınvalideniz ilk defa esinizin kardeşi için birşey istemiş, götür diye. Yok bundan sonra da olur mu, kardeşin sevgilisine yaranmak istiyor vs.diye niyet okumayı bırakın bence.
Eşiniz istemese götürmezdi, demek ki ona ters gelmemiş kardeşine sarma götürmek.
Şu kadarcık şeyde eşim art niyet arayıp laf söylese, karşılığını alırdı benden. Anne,kardeş ilişkilerine bu kadar karışmaya, irdelemeye gerek yok.

Öncelikle konu kayınvalideniz değil, eşiniz.
Eşinizin hayır diyememesini o kadar içselleştirmişsiniz ki, öfkenizi yanlış tarafa kusuyorsunuz.

Eşim hayır demeyi, yada yerine göre tepki vermeyi beceremiyor demek yerine, kayınvalide öyle yapsın, yok kaynım negatif , durumu iyi isterse kendisi alabilir diyerek , başkalarının doğru davranmasını bekliyorsunuz.

Hedefinizi eşinize yönlendirin, hayır diyememesinin altında yatan bir sorun vardır muhakkak.

hayır demek istemiyordur
hayır demek istese derdi
mesela gitme deseniz size hayır diyecek gidicem diyecek :KK66:
eğer ne istenirse istensin evet diyorsa bir uzmandan destek falan alsın ama bence eşiniz zaten kendisi gitmek istiyor ...
Konu kaynım olunca asla hayır demez.Gerçekten agır hasta olsalar, bende birşey gönderirdim.Eşim kullanılıyor gibi geldi. O yüzden tepki gösterdim

Kayınvalideniz ilk defa esinizin kardeşi için birşey istemiş, götür diye. Yok bundan sonra da olur mu, kardeşin sevgilisine yaranmak istiyor vs.diye niyet okumayı bırakın bence.
Eşiniz istemese götürmezdi, demek ki ona ters gelmemiş kardeşine sarma götürmek.
Şu kadarcık şeyde eşim art niyet arayıp laf söylese, karşılığını alırdı benden. Anne,kardeş ilişkilerine bu kadar karışmaya, irdelemeye gerek yok.
Gelince laf söylemeyeceğim ona. Kendi kararı.Bundan sonra gene götür derse götürür.

Kaynım negatif, istese gelip alabilir, kızda da araba var, kv sepete saklayabilir sarmayı.ikisinin durumu da çok iyi. İstese kaynım alabilir.

Söylediklerinizle evlat ayırma arasında bir bağlantı bulunmuyor.

Eşiniz de kardeşini görmek istemiş. Belki 2 kardeş özel konuşacakları bir durum vardır.

Öncelikle konu kayınvalideniz değil, eşiniz.
Eşinizin hayır diyememesini o kadar içselleştirmişsiniz ki, öfkenizi yanlış tarafa kusuyorsunuz.

Eşim hayır demeyi, yada yerine göre tepki vermeyi beceremiyor demek yerine, kayınvalide öyle yapsın, yok kaynım negatif , durumu iyi isterse kendisi alabilir diyerek , başkalarının doğru davranmasını bekliyorsunuz.

Hedefinizi eşinize yönlendirin, hayır diyememesinin altında yatan bir sorun vardır muhakkak.
Zaten eşime dedimki senin bu vericiliğini napacagım ben dedim. İnsanlara hayır diyemiyor, maddi manevi çok verici. Borcu olsun, karşı tarafa gene parasını verir.Hayır dediginde ayıp olacagını düşünüyor. Bu yaştan sonra onu ben düzeltemem maalesef. Keşke hayır demeyi ögrense

Kau

Kaynım pozitif olsa tepki göstermezdim ama negatif.Tepkimi saklayamıyorum maalesef 😔Eşim gelince birşey demeyeceğim ama ona.
pick your battle diye bir soz var. savacagin konuyu sec demek. her seye karisir, luzumsuz yere kapris yaparsan sozunun degeri kalmaz. esine iceri girmemesini soyle, gerisine karisma. senin icin onemli olan koronanin bulasmamasi. geri kalan kisimlar esinle ailesi arasinda. o kadar cok karisirsan sen de adam da bunalir.

pick your battle diye bir soz var. savacagin konuyu sec demek. her seye karisir, luzumsuz yere kapris yaparsan sozunun degeri kalmaz. esine iceri girmemesini soyle, gerisine karisma. senin icin onemli olan koronanin bulasmamasi. geri kalan kisimlar esinle ailesi arasinda. o kadar cok karisirsan sen de adam da bunalir.
Öyle zaten birbirimize girdik. Eşime sen kurye misin falan bayaa şey saydım.Kvye eşimin yorgun oldugununu, uzak oldugunu bildigi halde eşimi göndermesi konusunda kızdım. Eşim kendini düşünmüyor. Ben eşimi düşünüyorum.
Bundan sonra ne yaparsa yapsın beni etkileyen şeylere karışacagım.

Eve kapanmak zaten psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç. Kapıdan gidip içeri girmeden veriliyorsa bence çok güzel bir jest. Neden bu kadar rahatsızlık duydunuz ki ?
Ayrıca kıza yaranmak olarak neden görüyorsunuz ? Hoş bir jest yapmak istemiş. Ve bence çok güzel.

Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker😊
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
Çok enteresan bir yorum olacak belki ama bana eşinizin yeni gelin adayıyla samimi olmasından korkuyormuşsunuz gibi geldi hani o ortamda siz olmadan güler eğlenirler mazallaaahhh diye:)

Öyle zaten birbirimize girdik. Eşime sen kurye misin falan bayaa şey saydım.Kvye eşimin yorgun oldugununu, uzak oldugunu bildigi halde eşimi göndermesi konusunda kızdım. Eşim kendini düşünmüyor. Ben eşimi düşünüyorum.
Bundan sonra ne yaparsa yapsın beni etkileyen şeylere karışacagım.
Kardeş kardeşe birşey götürmeye gönüllü ise kendini Kurye hissetmez ki . Anne de sarma göndermek istediği için yalaka değil.

Eve kapanmak zaten psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç. Kapıdan gidip içeri girmeden veriliyorsa bence çok güzel bir jest. Neden bu kadar rahatsızlık duydunuz ki ?
Ayrıca kıza yaranmak olarak neden görüyorsunuz ? Hoş bir jest yapmak istemiş. Ve bence çok güzel.
Kv bu şekilde birşeyler gönderir, hediyeler alır. Nikah olduktan sonra insana bir sarar. Evini yönetmeye kalkar. Bunların başlangıcı olarak görüyorum ben. Kızla tanışmak için can atıyor kv. O kadar hevesliki.Sonrasında kıza maalesef öyle bir saracakki.
Eşim içeri girer diye düşündüm. En son konuştuğumda girmeyeceğim dedi. Oraya kadar gidiyorsa girer diye korkuyorum.

Kv bu şekilde birşeyler gönderir, hediyeler alır. Nikah olduktan sonra insana bir sarar. Evini yönetmeye kalkar. Bunların başlangıcı olarak görüyorum ben. Kızla tanışmak için can atıyor kv. O kadar hevesliki.Sonrasında kıza maalesef öyle bir saracakki.
Eşim içeri girer diye düşündüm. En son konuştuğumda girmeyeceğim dedi. Oraya kadar gidiyorsa girer diye korkuyorum.
eşinize neden güvenmiyorsunuz girmeyeceğim demiş
daha önce bu tarz şeyler yaptı mı
yapmam etmem deyip tersi şeklinde davrandıysa ondan endişeleniyorsanız anlarımm

Müstakbel eltinizi kıskanmış gibi duruyorsunuz. Yaranmak istiyorsa yaransın yani sizlik bir durum yok.
Kıza kendini sevdirecek, yaranacak. Evlendikten sonra kıza bir saracak. Maddi manevi yönetmeye kalkacak. Kvmi tanıyorum. Ben Kvmi kıskansam canciger olurdum onunla. Kvden ben uzak duruyorumki bana sarmasın.

Tamam ama bu sizi ilgilendirmez ki ? Bu onların ilişkisi. İsterse sarsın.

Back
X