Bir kv konusuda benden

Bir de neden karşı tarafa bu kadar önyargılısınız ? Tanışmak istiyor ama emin değilim falan demişsiniz .
Hep konularda okuyoruz ya etiler arasında sıkıntı çıkıyor. Sıkıntı yaşamak istemiyorum.4 aydır ilişkileri var. Ben eltimle de kv ile de yüzgöz olmak istemiyorum. Arada mesafe olsun istiyorum. Sonra sorunlar çıkıyor çünkü. Bu yüzden ailesi tanıştıktan sonra ben tanışmayı istiyordum.

Kıza kendini sevdirecek, yaranacak. Evlendikten sonra kıza bir saracak. Maddi manevi yönetmeye kalkacak. Kvmi tanıyorum. Ben Kvmi kıskansam canciger olurdum onunla. Kvden ben uzak duruyorumki bana sarmasın.
bu kayınvalideyle elti adayınızın arasındaki sorun
ona sararsa sarsın onun problemi olur sizlik birşey yok ki

Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker😊
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
Bu kadar evhamlı olma , aynısı senin kardeşinin başına gelse 2 dakikada olsa kapıdan görmek istemez misin ☺️
Kocana bu konularda ters tepki vermemeni öneririm çünkü kimse ailesine laf edilsin istemez istemediğin şeyleri alttan alttan güzel muhabbet ederken gülümseyerek anlat o daha etkili oluyor 🥰

Ama şuan kız korona. Şuan yüzyüze konuşamazlar.

Kaynınız korona değil. Başka bir odada , arabada , kafede oturup konuşabilirler.

Bırakın 2 kardeşin arası iyi olsun. Aralarına girmeyin.

Sorun kocanızın kaynınızın yanına gitmesi değil anlaşılan.

Kafanızda kurduğunuz , sizi rahatsız eden başka bir düşünceniz var sanırım. Onu paylaşırsanız; sorununuzu çözemezsek dahi en azından içinizi döküp rahatlarsınız.

Bu kadar evhamlı olma , aynısı senin kardeşinin başına gelse 2 dakikada olsa kapıdan görmek istemez misin ☺️
Kocana bu konularda ters tepki vermemeni öneririm çünkü kimse ailesine laf edilsin istemez istemediğin şeyleri alttan alttan güzel muhabbet ederken gülümseyerek anlat o daha etkili oluyor 🥰
Ben dan dan söylüyorum maalesef. Kendimi hiç tutamıyorum. 😊

Ben dan dan söylüyorum maalesef. Kendimi hiç tutamıyorum. 😊
hah işte bunun size zararı olur
daha politik daha soğuk kanlı olursanız sizin avantajınıza
demin eşim yapsa da söylemez dediniz ya bana
büyük ihtşmal dan dan bam bam konuşmanızdan o zaman o_O

İlgisi yok. Sadece yaranıyor mu onu merak ettim😊Amacı bu mu oju merak ettim sadece
ya alemsiniz bihter kendine gel repliğindeki gibi sarsmak istedim sizi nedeeen neden :D

ya farzedelim amacı o olsun ? sırf yaranmak için olsun hepimiz yaranıyor diyelim ne olacak ne değişecek ?

Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker😊
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
Bu saatte sarması gider . Hangi devirdeyiz açsın görüntülü arama zabadan konuşsun..
Küçükler büyükten hep değerli olmuştur bu net ayırmam diyen yalan söyler ..

Kaynınız korona değil. Başka bir odada , arabada , kafede oturup konuşabilirler.

Bırakın 2 kardeşin arası iyi olsun. Aralarına girmeyin.

Sorun kocanızın kaynınızın yanına gitmesi değil anlaşılan.

Kafanızda kurduğunuz , sizi rahatsız eden başka bir düşünceniz var sanırım. Onu paylaşırsanız; sorununuzu çözemezsek dahi en azından içinizi döküp rahatlarsınız.
Ben eşimin verici olmasına kızıyorum. Hep ezilen eşim, pohpohlanan kaynım. Ve eşim bu durumdan rahatsız degil.

ya alemsiniz bihter kendine gel repliğindeki gibi sarsmak istedim sizi nedeeen neden :KK70:

ya farzedelim amacı o olsun ? sırf yaranmak için olsun hepimiz yaranıyor diyelim ne olacak ne değişecek ?
Birşey degişmeyecek.Kıza da bendeki gibi sarmaya mı başladı, onu merak ettim. Sadece bilmek istiyorum 🤣

Bu saatte sarması gider . Hangi devirdeyiz açsın görüntülü arama zabadan konuşsun..
Küçükler büyükten hep değerli olmuştur bu net ayırmam diyen yalan söyler ..
eşim ailenin en küçüğü 4 erkek doğurmuş ama şuan 3 oğlu yaşıyor kayınvalidemin
en değerlisi en ayılıp bayıldığı ilk çocuğu açık ara farkla
dışardan herhangi biri bile görse anlar bunu anormal düşkün
bu tezinizi ben çürüttüm :)

hah işte bunun size zararı olur
daha politik daha soğuk kanlı olursanız sizin avantajınıza
demin eşim yapsa da söylemez dediniz ya bana
büyük ihtşmal dan dan bam bam konuşmanızdan o zaman o_O
Tepkimi biliyor. Bu yüzden bana birşey demeye çekiniyor. Kendimi tutamıyorum 🤐🤐🤐Politik nasıl olunur bir türlü ögrenemedim.

Back
X