Msj yazdim kvdeye. Yatagimda tesbih vardi o nerden geldi? Cocuklarmi girdi odama diye. Sonra cvp yazdi;nasil tesbih ben koymus olabirim diye. Simdi ne yazim ben bu kadina? Anne tesbih yatagin icindeydi disinda degil. O yüzden cocuklarmi odama girdi diye sordummu yazsam? Ltf yardim edin. Öyle kirarakta söylemek istemiyorum ama anlasin istiyorum.Size ayrılan yatakta - sizin yatağınızda izinsiz bir şekilde nasıl yatabilir? Odanızın kapısını çektikten sonra o odaya bu kadar rahat nasıl girebilir ya? Değil kv, kendi annem olsa ikaz ederim. Arayın sorun "Yatağımdan çıkan tespih size mi ait acaba, onun orada ne işi var?" diye ve uyarın yapmasın böyle.
Sizin eviniz olsun-olmasın, o oda, o yatak size ayrılmışsa tamam bitti, dokunamaz kimse.
Kişinin şahsi alanını çiğnemek, taciz etmek bu.
Don külot prezervatif ne varsa vs dışarıda olsa... Mahrem diye bi şey var ya.
Yatak ne kelime, mecbur kalmadıkça odaya girilmez.
Msj yazdim kvdeye. Yatagimda tesbih vardi o nerden geldi? Cocuklarmi girdi odama diye. Sonra cvp yazdi;nasil tesbih ben koymus olabirim diye. Simdi ne yazim ben bu kadina? Anne tesbih yatagin icindeydi disinda degil. O yüzden cocuklarmi odama girdi diye sordummu yazsam? Ltf yardim edin. Öyle kirarakta söylemek istemiyorum ama anlasin istiyorum.
Yatağımda mı yattın diyeceksin.Msj yazdim kvdeye. Yatagimda tesbih vardi o nerden geldi? Cocuklarmi girdi odama diye. Sonra cvp yazdi;nasil tesbih ben koymus olabirim diye. Simdi ne yazim ben bu kadina? Anne tesbih yatagin icindeydi disinda degil. O yüzden cocuklarmi odama girdi diye sordummu yazsam? Ltf yardim edin. Öyle kirarakta söylemek istemiyorum ama anlasin istiyorum.
Ne alakasi var? Bize ayirilan bir oda var. Icerisini donattigim yatak odami kendim aldigim bir oda var.size ait olmayan bir evin muhabbetini yapmanız ne kadar saçma ...
Iste nasil diyecegim bilmiyorumYatağımda mı yattın diyeceksin.
E söylüyorum ya, yatağımda mı yattın yaz. 17 harf yalnızca. Zor değil.Iste nasil diyecegim bilmiyorum
Beraber oturmuyoruz. Izine geldik kvdemde bende. Normalde yurtdisindayiz. Simdilik mecbur onlarla ayni evde kaliyorum cünkü daha ev almaya veya yaptirmaya gücümüz yok
Kendiside yurtdisinda kaliyor. Seneden seneye izine bu eve geliyor. Ben onun bunun yataginda yatmayayim diye geldim türkiyeye kendime ait odam oldugunu bildigim icin yatak odasi takimi aldim kendime. Millet yatsin diye almadim. Oda bana ait olmayacaksa dicekti kizim buraya arada misafir gelincede burda kalir yani sizin degil ama demedi. Ben yatarimda demedi. Ne münasebet. Herkesin kendi odasi. Ayrica siz farkli düsünüyor olabilirsiniz bana sacma diyeceginize saygi duymasini bilin ltf.ee sizin eviniz değil ki izne gelmişsiniz ayda yılda bir kaldığınız yer. siz yokken de kalıyorlardır, geçen de neden odama eşya koydular diye kızmıştın. saçma bence. kendi evine gelip kalsalar tamam dicemde
Alakasi yok birkere yapti birdaha yapmaz diye düsündüm ama anlasilan birkere ypz verince ucuyorlar. Esime bugün söyledim zaten öyle yapacagim. Bu seferde söyler ne terbiyesizlik insan odasini kitlermi bilmem ne ama bananeGeçen konunuza da kapınızdaki kilidin göbeğini değiştirin ve kapınızı kilitleyin yazmıştım ama
Sanırım buraya gelip ağlamak daha çok hoşunuza gidiyor.
Çok pahalı bir şey değil kapı göbeği.
Alakasi yok birkere yapti birdaha yapmaz diye düsündüm ama anlasilan birkere ypz verince ucuyorlar. Esime bugün söyledim zaten öyle yapacagim. Bu seferde söyler ne terbiyesizlik insan odasini kitlermi bilmem ne ama banane
Evet sordum anne yanlis anlama ama tesbihin yatagimda olduguna göre orada yattiginizi düsünüyorum. Böyle seylerden hoslanmiyorum ne ben baskasinin odasinda yatip oraya karismayi severim nede kendi odama karisilmasini istemem aikcasi yazdim. Verdigi cevap ise gelince konusuruz -.- artik ne konusacaksa bakalimSordunuz mu,yatağınızda yatmış mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?