Bir Kv vakasi daha

Çarşafları değiştirin tamamdır.
Kendi eviniz olsa anlarım ama aynı evmiş, odayı kitleyip gitseydiniz bu kadar hassassanız.

ayy yok artık yaaa....koltukta yok evde...insan utanır sıkılır....
gelince sorman daha iyi olur bence...

Msj yazdim kvdeye. Yatagimda tesbih vardi o nerden geldi? Cocuklarmi girdi odama diye. Sonra cvp yazdi;nasil tesbih ben koymus olabirim diye. Simdi ne yazim ben bu kadina? Anne tesbih yatagin icindeydi disinda degil. O yüzden cocuklarmi odama girdi diye sordummu yazsam? Ltf yardim edin. Öyle kirarakta söylemek istemiyorum ama anlasin istiyorum.

sorsan ne olacak
lafı dolandırma direkt söylen

bir çiftin yatağında yatılmasına sinir oluyorum

Başkasının yatağını bırak, annem başkasının yatak odasına girdim diye küçükken beni azarlayıp ağlatmıştı. O günden sonra kimsenin odasına girmem asla. Millete bak, bir de yatakta yatıyorlar.

Açıkça söyleyin o halde.
"Anne, bak darılma bana ama bazı konularda hassas biriyim.
Yatağın içinde gördüm tespihi, haliyle böyle olunca yatağımda yatıldığını düşündüm.
Benim esas sorum bu, biz yokken yatağımızda yatıldı mı? Ona göre çarşafları değiştireceğim"

diyebilirsin.

"Ben yattım - yatıldı" vs. derse de artık ona göre ikazını yaparsın.

Yatağımda mı yattın diyeceksin.

size ait olmayan bir evin muhabbetini yapmanız ne kadar saçma ...

Beraber oturmuyoruz. Izine geldik kvdemde bende. Normalde yurtdisindayiz. Simdilik mecbur onlarla ayni evde kaliyorum cünkü daha ev almaya veya yaptirmaya gücümüz yok

ee sizin eviniz değil ki izne gelmişsiniz ayda yılda bir kaldığınız yer. siz yokken de kalıyorlardır, geçen de neden odama eşya koydular diye kızmıştın. saçma bence. kendi evine gelip kalsalar tamam dicemde

Kendiside yurtdisinda kaliyor. Seneden seneye izine bu eve geliyor. Ben onun bunun yataginda yatmayayim diye geldim türkiyeye kendime ait odam oldugunu bildigim icin yatak odasi takimi aldim kendime. Millet yatsin diye almadim. Oda bana ait olmayacaksa dicekti kizim buraya arada misafir gelincede burda kalir yani sizin degil ama demedi. Ben yatarimda demedi. Ne münasebet. Herkesin kendi odasi. Ayrica siz farkli düsünüyor olabilirsiniz bana sacma diyeceginize saygi duymasini bilin ltf.

Geçen konunuza da kapınızdaki kilidin göbeğini değiştirin ve kapınızı kilitleyin yazmıştım ama

Sanırım buraya gelip ağlamak daha çok hoşunuza gidiyor.

Çok pahalı bir şey değil kapı göbeği.

Alakasi yok birkere yapti birdaha yapmaz diye düsündüm ama anlasilan birkere ypz verince ucuyorlar. Esime bugün söyledim zaten öyle yapacagim. Bu seferde söyler ne terbiyesizlik insan odasini kitlermi bilmem ne ama banane

Alakasi yok birkere yapti birdaha yapmaz diye düsündüm ama anlasilan birkere ypz verince ucuyorlar. Esime bugün söyledim zaten öyle yapacagim. Bu seferde söyler ne terbiyesizlik insan odasini kitlermi bilmem ne ama banane

Sordunuz mu,yatağınızda yatmış mı ?

Sordunuz mu,yatağınızda yatmış mı ?
Evet sordum anne yanlis anlama ama tesbihin yatagimda olduguna göre orada yattiginizi düsünüyorum. Böyle seylerden hoslanmiyorum ne ben baskasinin odasinda yatip oraya karismayi severim nede kendi odama karisilmasini istemem aikcasi yazdim. Verdigi cevap ise gelince konusuruz -.- artik ne konusacaksa bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…