bir masal..

mighty

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
167
299
23
33
bana bir masal anlat baba içinde tüm sevdiklerim, içinde İstanbul olsun...

babam öldürüldü. evet. öldürüldü.

10 yıl önce ayrıldılar annemle, ben annemle kalıyorum. bu 10 yıl içinde belki 7 defa ya görüştük ya görüşmedik. Şimdi yağmur ve kar oldu.

o kadar çekiniyordum ki ondan, görüştüğümüz zamanlar ''baba ne olur sev beni'' diyerek sarılamıyordum bile.

seni çok seviyorum diyemedim hiç. öyle uzaktık.

gözlerinde ben varım, ne olur başkasına bakma hep beni sev, ben hep sensiz kaldım diyemedim.

baba öldürüldüğün günden beri içiyorum, alkolün tadı bile kalmadı diyemiyorum artık.

tek yapabildiğim o şarkıyı dinlemek, o flütün sesiyle kaybolmak diyemiyorum.

mezarına gittiğimde dahi seni sevdiğimi söyleyecek cesaretim yok baba, neden bu duvarlar? sen beni sevdin mi baba?

bana masal anlattığını dahi hatırlamıyorum..

ne olursa olsun babam, sen bensin, ben de senim, bir şekilde duy sesimi, seni çok seviyorum.

aramızda kurtla kuzu yok, hep şekerle bal :)

Kiyamam. Kac yasindasin?
ölduruldumu? gercekmi bu?

Allah rahmet eylesin canım benim
Hayattaki en büyük korkum babamı kaybetmek. Aşırı derecede düşkünüm babama.
Bu zamana kadar sevgini belli edememişsin evet ama onun da payı büyük bunda sanıyorum.
Dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Dua et ve kendini toparlamaya çalış ki baban da huzurlu olsun.

Başın sağolsun.
Acın elbette büyük.
Zamanla kabuk bağlayacak elbette.
Ne kadar süre oldu?
Sen kaç yaşındasın ne iş yaparsın?
Hergün içmekle sadece kendinden kaybedersin biliyorsun.
Acilen kendini toparlamanı tavsiye ederim..
Annenle ilişkin nasıl?

Ne guzel kahvaltimi yapiyordum son bardagimi icip ise gececektim niye uzdun kiz beni damarlarim cekildi.canim babana olan sevgini dualar ederek gonderebilirsin.hem icki cozum olmaz bu uzuntune.kendini toparla hayata devam et.

Günaydın.
Kendinizi neden suclu hissediyorsunuz , siz cocuktunuz ,
sizdiniz ona muhtac olan , onu hissetmesi gereken , aranması gereken, sevilmesi gereken.
Tamam üzülmüş olabilirsin ama bu sebeble 10 senedir (15 yasından beri ) ıcıyor olmanız sızın acınız veya sucunuz oldugundan degıl olamaz yanı bu sekılde gosterıp ınsanların duygularıylada oynamayın bence.

Bu sızın zafınız.

Tekrar babanıza dönüyorum siz suclu değilsiniz, hayatta oldugu sürece 7 kere görüştüğün bir adam ...
Sana zamanımı yoktu sadece , sana mı yoktu yani ? Biraz ayaklarınızın üzerinde dik durun

Derin bi ahh çektirdin bana...
Çok mu zor evladına Şefkat göstermek..
Bü gülümsemek,saçını okşamak ..
Niye bu duvarları örer insan kendi evlatlarına..
Yaşadım, biliyorum..
Allah acını dindirsin canım..
Emin ol çok sevmiştir de anlatamamıştır..

bu şarkıyı bende çok severim çok özel bir anlamı var benim için de.

ancak babanın sana karşı olan ilgisizliği,sevgisini gösteremeyişi,10 yıl içerisinde sadece 7 kez görüşmüş olmanız asla senin suçun değil.belki ölenin arkasından konuşulmaz ama burada birisi suçlanacaksa bu sen olmamalısın.

içmeyi bırak babanı geri getiremeyeceğine göre bari sağlığını feda etme.üstelik baban hayatta olsaydı gerçekten seni böyle yıkılmış,perişan,güçsüz,içkiye sığınan biri olarak mı görmek isterdi bunu bir düşün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…