• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir MELEK diliyorum....!

gunesea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
298
0
116
Ankara
arkadaşlar 4 yıllık 1 özlemim var ve daha nekadar sürecek bilmiyorum 2 aşılama deneyimim ikiside negatif sorunum pko ..çevremden de ne duyduysam denedim yakı bandıymış bardak çekmeymiş incir kürü soğan kürü arı poleni daha hatırlamadığım pek çok şey çok yoruldum artık ve şunu anladım ki vakti zamanı gelmeyince ne yapsak boş bakıyorum bizim durumumuzdan çok kötü olan arkadaşlar var hamile kalabiliyor SABIR diyorum başka diyecek bişey yok birinden umudu kesip diğerine bağlanıyoruz her yol denendi şimdi sıra tüp bebekte haziran ayında tüp bebek yaptıracam allah nasip ederse benim durumumda olan arkadaşlar burdan birbirimize destek ve yardımcı oluruz diye düşündüm:58:

canım bendede pko vardı tüp bebekle hamiş kaldım
şu dr ları anlamak çok zor pkosu olan bi kadına neden aşılama yaparlar anlamam ki
aşılama anlamsız pko da..sakın bidaha aşılama deneme..
ilk tüp denemende kavuşursun ınş
ama sana tavsiyem tüp denemene başlamadan evvel pıhtılaşma testi yaptr

canım bendede pko vardı tüp bebekle hamiş kaldım
şu dr ları anlamak çok zor pkosu olan bi kadına neden aşılama yaparlar anlamam ki
aşılama anlamsız pko da..sakın bidaha aşılama deneme..
ilk tüp denemende kavuşursun ınş
ama sana tavsiyem tüp denemene başlamadan evvel pıhtılaşma testi yaptr

o testin başka bir adı varmı çok test yaptırdım ama onu duymadım belki ismi farklımı acaba önerin için teşkkr ederm inşallah senin gibi bende kavuşurum bebeğimize

Back
X