bir mesaj bile atmıyor

dershane de bahane belliydi..
artık eve gelince bari mesaj at demene de bir bahane buldu..
bu böyle gider..

ayrıldığım an beni bencillikle suçlar "bir hafta anca sabrettin" der
şehir dışına gidiyorum bugün dershanesi evime epey uzak tekrar geldiğimde ilk iş "sürpriz yaptım" bahanesiyle dershane çıkışına gitmek olcak.

şehir dışına gittiğimde ben teyzemlere geldim diye mesaj attım o mesaja da çok geç cevap verdi "tamam kendine iyi bak dikkat et" dedi o son mesajıydı zaten ondan sonra ben de hiç mesaj atmadım o da atmadı...

Bi insan 24 saat meşgul olamaz.Ben günde 13 saat çalışırken bile arkadaşıma mesaj atabiliyodum.Meşgulüm bahanesiyle geçiştirdiklerimse konuşmak istemediklerimdi ki herkesin böyledir.Benim eski sevgili bozuntusu(kelimenin tam anlamıyla bozuntu:19:) da böyleydi, şutladım.2 hafta sonra iyice bi fırça çekip tamamen ayrılacam:10:

kızlar yarın diş doktoruna randevum var diş doktorum da onun dershanesinin yakınında bi gidip öğrencem derdini yazık bana yaa
dershanesi başlamadan bir gün öncesine kadar her gün aşk mesajları atan çocuk bu hale nasıl geldi inanın anlayamıyorum :84:

össye hazırlanıyo galıba..o süreçten gecmek cok zor ona anlayış gostermelısın erkekler bızım gıbı olmaıyor malesef.ısrf bu öss yuzunden sevgılım benden ayrılmk ıstemıstı ara verelım demişti.ona nalayış goster destek ol

össye hazırlanıyo galıba..o süreçten gecmek cok zor ona anlayış gostermelısın erkekler bızım gıbı olmaıyor malesef.ısrf bu öss yuzunden sevgılım benden ayrılmk ıstemıstı ara verelım demişti.ona nalayış goster destek ol

evet canım össye hazırlanıyor
akşam bana mesaj attııııııı :69:
cumartesi günü dershane sınavı varmış çıkışıma gelir misin biraz vakit geçirelim dedi :90:

off benimkide öyle, hep bi bahane, çok yoğun çalişiyorum blaa balaa ya insan yemege gidince 2dk nasılsın iyimisin demek için bile aramazmı çok mu zor. ben anlamıyorum bu erkek milletini çok bencil !!!

evet canım össye hazırlanıyor
akşam bana mesaj attııııııı :69:
cumartesi günü dershane sınavı varmış çıkışıma gelir misin biraz vakit geçirelim dedi :90:

Bu mesajini okuyana kadar bir baskasi var kesin diye düşündüm ama
demekki yok ki çağiriyor yinede derslerindendir üzerine çok gitme ..
bi de aklima söyle bir şey geldi mantiksiz biraz
ama yine de söyleyeyim
ayrilmak için fln değildir dmi ? öyle olsa vakit geçirelim demez dmi ? Sen tanirsin onu bunu düşün cnm .
Hm bi de gittiginde azda olsa tavrini koy abartmadan ama :34:
çnkü bi msj yazmak bi kaç saniye ayirip arayip hal hatir sormak çok zor birşey değil en zor anda bile bu yapilabilir bi de sevdigin insan yani siradan biride değil ki .

Bu mesajini okuyana kadar bir baskasi var kesin diye düşündüm ama
demekki yok ki çağiriyor yinede derslerindendir üzerine çok gitme ..
bi de aklima söyle bir şey geldi mantiksiz biraz
ama yine de söyleyeyim
ayrilmak için fln değildir dmi ? öyle olsa vakit geçirelim demez dmi ? Sen tanirsin onu bunu düşün cnm .
Hm bi de gittiginde azda olsa tavrini koy abartmadan ama :34:
çnkü bi msj yazmak bi kaç saniye ayirip arayip hal hatir sormak çok zor birşey değil en zor anda bile bu yapilabilir bi de sevdigin insan yani siradan biride değil ki .

tatlım annesi ayrılmamızı istiyor sanırım geçen sene kısa bir ayrılık yaşadığımızda yine annesi sevgilime "üniversite sınavın var barışma" filan demişti sevgilim aramıza bu yüzden mesafe koymak istiyor filan olabilir hatta sana bişey daha söyleyim annesi bizim okuldaki öğretmenlerden (annesi de öğretmen) 3ünü bizim peşimize ajan olarak takıyor :D yani annesi oğlu için baya endişeleniyor benim yüzünden oğlunun istikbalini karartacağımı filan düşünüyor
belki de sevgilime baskı yaptı o da bu süreçte biraz uzaklaştı benden... cumartesi günü öğrencem işte :)))

off benimkide öyle, hep bi bahane, çok yoğun çalişiyorum blaa balaa ya insan yemege gidince 2dk nasılsın iyimisin demek için bile aramazmı çok mu zor. ben anlamıyorum bu erkek milletini çok bencil !!!

canım yaa sorunumuz hemen hemen aynı desene :)
geçen hafta sitemli bi mesaj attığım için şimdi yine trip atamıyorum çok trip atarsam bir de bu müthiş stresinin (!) etkisiyle benden uzaklaşır diye korkuyorum... cumartesi günü umarım güzel geçer :82:

canım yaa sorunumuz hemen hemen aynı desene :)
geçen hafta sitemli bi mesaj attığım için şimdi yine trip atamıyorum çok trip atarsam bir de bu müthiş stresinin (!) etkisiyle benden uzaklaşır diye korkuyorum... cumartesi günü umarım güzel geçer :82:

hadi bakalım tatlım dualarım seninle :) benim ilişki yaş gibi.

ne alaka şimdi hasta olan belki cumartesiye kadar iyileşir..nereden biliyor..
bence cumartesi günü bi plan yaptı seni pazar gününe atıyor..
bu kadar takma inan kendini parçalacağına değmez..

msjların hepsini okumadım sormuşlardır belki de sevgilin öss ye hazırlanıyr heralde e sevgiliyseniz sen de onun yaşıtındasın herlde sen sınava hazırlanmıyomusun? daha mı küçüksün yoksa. o geleceği uğruna çalışıyor zamanını derslere veriyor sen de zamanını onu düşünmeye ver bravo!! :45:kendi önceliklerine bakmalısın bence seni dik tutacak şeylere..

msjların hepsini okumadım sormuşlardır belki de sevgilin öss ye hazırlanıyr heralde e sevgiliyseniz sen de onun yaşıtındasın herlde sen sınava hazırlanmıyomusun? daha mı küçüksün yoksa. o geleceği uğruna çalışıyor zamanını derslere veriyor sen de zamanını onu düşünmeye ver bravo!! :45:kendi önceliklerine bakmalısın bence seni dik tutacak şeylere..

ben ondan 1 yaş küçüğüm ama ben de çalışmaya başladım össye. onun kadar yoğun çalışmıyorum ama

ne alaka şimdi hasta olan belki cumartesiye kadar iyileşir..nereden biliyor..
bence cumartesi günü bi plan yaptı seni pazar gününe atıyor..
bu kadar takma inan kendini parçalacağına değmez..

cumartesi günü sınavdan sonra doktora gitcekmiş güya.. bana da inandırıcı gelmedi madem o kadar hasta niye dershaneye gitti ki bugün çok fenayım filan demişti amaan neyse sen haklısın sanırım

Back
X