Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta dershane çıkışına gitcem kızlar ne dersiniz?
evet canım össye hazırlanıyor
akşam bana mesaj attııııııı
cumartesi günü dershane sınavı varmış çıkışıma gelir misin biraz vakit geçirelim dedi :90:
Bu mesajini okuyana kadar bir baskasi var kesin diye düşündüm ama
demekki yok ki çağiriyor yinede derslerindendir üzerine çok gitme ..
bi de aklima söyle bir şey geldi mantiksiz biraz
ama yine de söyleyeyim
ayrilmak için fln değildir dmi ? öyle olsa vakit geçirelim demez dmi ? Sen tanirsin onu bunu düşün cnm .
Hm bi de gittiginde azda olsa tavrini koy abartmadan ama![]()
çnkü bi msj yazmak bi kaç saniye ayirip arayip hal hatir sormak çok zor birşey değil en zor anda bile bu yapilabilir bi de sevdigin insan yani siradan biride değil ki .
off benimkide öyle, hep bi bahane, çok yoğun çalişiyorum blaa balaa ya insan yemege gidince 2dk nasılsın iyimisin demek için bile aramazmı çok mu zor. ben anlamıyorum bu erkek milletini çok bencil !!!
canım yaa sorunumuz hemen hemen aynı desene :)
geçen hafta sitemli bi mesaj attığım için şimdi yine trip atamıyorum çok trip atarsam bir de bu müthiş stresinin (!) etkisiyle benden uzaklaşır diye korkuyorum... cumartesi günü umarım güzel geçer :82:
msjların hepsini okumadım sormuşlardır belki de sevgilin öss ye hazırlanıyr heralde e sevgiliyseniz sen de onun yaşıtındasın herlde sen sınava hazırlanmıyomusun? daha mı küçüksün yoksa. o geleceği uğruna çalışıyor zamanını derslere veriyor sen de zamanını onu düşünmeye ver bravo!!kendi önceliklerine bakmalısın bence seni dik tutacak şeylere..
ne alaka şimdi hasta olan belki cumartesiye kadar iyileşir..nereden biliyor..
bence cumartesi günü bi plan yaptı seni pazar gününe atıyor..
bu kadar takma inan kendini parçalacağına değmez..