Bir mesajlaşma sorunu da bende

portakalimon

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
41
6
6
Nerden ve nasıl başlasam bilmiyorum aslında büyük bir dertte değil benim ki ama içimde sıkıntı.

1 yıllık bir ilişkim var, erkek arkadaşımla ayni okul ayni sınıftan olduğumuz için okuldayken genelde hep arkadaslarla beraber takiliriz yada ayri ayrı takiliriz. Beraber oldugumuzda konusacak pek konumuz olmadığından bu durum daha iyi oluyor aslında. Sıkılmıyoruz.

Sıkıntı surdan başlıyor; erkek arkadaşımın farklı bi aile yapısı var (en azından benimkinden farklı) Ailesinin yanında telefonla ugrasmiyor hele babasi evdeyse hic çıt yok. Maglum tatildeyiz sadece sabah gunaydin 6 saat sonra napiyorsun ve gece iyi gecelerden mutesekkir olması canimi sıkıyor. (Bi yere gittigimizde haber veriyoruz elbette) Iliskimizin başında mesajlasma aralığı 1 saatten fazla olmuyordu şimdi mi ailesinin yanında konusmaya dikkat eder oldu yoksa mesajlasmayi istemiyor ve boyle bir bahanemi sunuyor bana. Kafam karışık ve canım sıkkın. (Elbette iliskinin başıyla kiyaslama yapmıyorum o an ki heyecan ve merak farkli degindigim nokta o zamanlar yaparken simdi neden yapamasin en azindan 3 saatte 1)

Arkadaslarinda kaldığında da cok sık mesajlasmayiz maglum arkadaslariyla mesajlasip ortamdan soyutlamak istemiyorum. O yuzden ailesinin yaninda ve arkadaslarinin yaninda diye bi farklılaşma yapamıyorum.

Iliskisinde bu noktaya geleniniz olduğunu biliyorum nasıl kendinizi rahatlatıyorsunuz veya erkek arkadaşınızla konustunuz mu, yorumlarınızı bekliyorum. 7/24 olmasa da mesaj atmasını istiyorum ve kendimi tutamiyorum

Not: Birbirimizi basindan beri aramayiz oyle gegik muhabbeti icin, ondan aramayla ilgili bi sıkıntı yok

ilgi istenmediğinde ortaya çıkıp, arandığında bulunmayan bişey malesef canım.
düşme üstüne, şımarır.
ben de yapı itibariyle telle uğraşan bi tip değilim.
eşim de uzaktayken çok vefasız olduğumu düşünür.
kırılır, hiç hatırlamıyosun beni diye.
ama yanımdayken sevgimi çok iyi belli ederim.
yanyanayken de o odun kesilir
herkesin sevgi dili farklı.

Mesajlaşma olayını ben de pek sevmem. Özellikle hayatımın yoğunlaştığı çalışma hayatına başladığım zamanlardan beri böyle.
En fazla bilgisayar başında çalışırken gtalk, skype üzerinden yazışabilirim. Onun haricinde aramayı tercih edenlerdenim.

Sevgiliniz de mesajlaşmayı sevmiyor olabilir. Birbirinizi aramamanız da ilginç. Aranızda bir uyum olmayabilir.
Anlattığınız ilişki tarzı sevgililikten daha çok samimi bir arkadaşlığı hissettirdi.

Evet bende sık boğaz etmemek için yazmıyorum belki de dediginiz gibi onun tarzi budur ama bunu kendime bir sure kabul ettirebiliyorum bir sure sonra yine kafaya takmaya başlıyorum

Bana çok kopuk bir ilişki geldi (yani bana öyle geldi tabiki genel durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz)
Seven adam sesini de duymak ister ,mesajlaşmak için fırsatta kollar ailesinden çekiniyorsa bile birşekilde ulaşır size
Benim ozamanki erkek arkadaşım şimdiki eşimle dışarda buluşurduk örneğin ayrılırdık otobüse binerdik mesaj trafiğimiz başlardı.Tabi bazılarına göre abartı olabilr ama bizim ilişkimiz böyleydi başından beri.Biz böyle alışkanlık yapmıştık.Sizde bu şekilde alıştıysanız sorun yok .

Evde olduğu icin aramamisini normal karşılıyorum çünkü annesiyle tanışmak icin evine gittigimde annesi telefonla konusurken yanımda bende bi sureligine telefonuma baktim gozleriyle sinyal çaktı ve "Ne yapiyorsun annemin yanında" dedi. Yani nasil desem ailenin yanında telefonla cidden ugrasmiyor, babasiylayken hic ama annesiyle butun gun basbasa değil ya arada bi yazabilir belli ki yazmamayi tercih ediyor. Benimkinden farklı bi aile yapısı oldugundan belki de bencilce davraniyorumdur

Alışkanlık edinmek istemiyorum çünkü korkuyorum zamanla 0 mesaja düşecek diye

Mesajlaşıp ne yazacak

Günaydın ne yapıyorsun iyi geceler artı nereye gittiğinizi bildirmek vs bence abartılı bile

Değişik bir şey yoksa mesajla ne konuşulur ki hani bir olay oldu anlatırsın da durduk yere neden mesaj atsın diyecek bir şeyi yok demek ki

Annem kahvaltıda börek yaptı öğle yemeğinde çorba mı desin

Bir de naçizane tavsiye beklentiye girmeyin kendi hayatınızı onun dışında da yaşayın bugün var yarın yok

Ne kadar katı bir aile. Bence erkek arkadaşınız da öyle. Annesinin yanında telefona bakmanızda ne var. Hani aman aman abartmadıysanız o sinyal çakma abartı olmuş.

Aile ilişkilerinin zayıflığı size de yansımış.

Bence mesajlaşmadan önce gelecekte bu tarz bir aile içinde ve bu şekilde yetişmiş biri ile yapabilir misiniz onu düşünmeniz laızm.

Evet bunu cok dusundum ama maalesef mantığım kalbimin önüne gecemiyor ve bende bu konuyu askıya aldım. Telefona bakma surem 1 dakikadan fazla değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…