- 9 Mayıs 2015
- 41
- 6
- 6
- Konu Sahibi portakalimon
-
Yaşınız kaç üniversiteye mi gidiyorsunuz liseye mi?
Erkekler mesajlasma konusunda biraz özürlü sanirim. Aranizda bir uyum sorunu yoksa bence çok kafana takma.
Acaba ailesi telefonla uğraşmasını istemiyor olabilir mi? Gerçi küçük de değilmiş.Üniversite
Benim gibi mesajla uğraşmak istemiyordur.
ilgi istenmediğinde ortaya çıkıp, arandığında bulunmayan bişey malesef canım.
düşme üstüne, şımarır.
ben de yapı itibariyle telle uğraşan bi tip değilim.
eşim de uzaktayken çok vefasız olduğumu düşünür.
ama yanımdayken sevgimi çok iyi belli ederim.
herkesin sevgi dili farklı.
Mesajlaşma olayını ben de pek sevmem. Özellikle hayatımın yoğunlaştığı çalışma hayatına başladığım zamanlardan beri böyle.
En fazla bilgisayar başında çalışırken gtalk, skype üzerinden yazışabilirim. Onun haricinde aramayı tercih edenlerdenim.
Sevgiliniz de mesajlaşmayı sevmiyor olabilir. Birbirinizi aramamanız da ilginç. Aranızda bir uyum olmayabilir.
Anlattığınız ilişki tarzı sevgililikten daha çok samimi bir arkadaşlığı hissettirdi.
Bana çok kopuk bir ilişki geldi (yani bana öyle geldi tabiki genel durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz)
Seven adam sesini de duymak ister ,mesajlaşmak için fırsatta kollar ailesinden çekiniyorsa bile birşekilde ulaşır size
Benim ozamanki erkek arkadaşım şimdiki eşimle dışarda buluşurduk örneğin ayrılırdık otobüse binerdik mesaj trafiğimiz başlardı.Tabi bazılarına göre abartı olabilr ama bizim ilişkimiz böyleydi başından beri.Biz böyle alışkanlık yapmıştık.Sizde bu şekilde alıştıysanız sorun yok .
Alışkanlık edinmek istemiyorum çünkü korkuyorum zamanla 0 mesaja düşecek diye
Acaba ailesi telefonla uğraşmasını istemiyor olabilir mi? Gerçi küçük de değilmiş.
AMa SORUN SADECE mesaj olayı değil ki yanlış okumadıysam telefon ilede görüşmüyorsunuz.
Evde olduğu icin aramamisini normal karşılıyorum çünkü annesiyle tanışmak icin evine gittigimde annesi telefonla konusurken yanımda bende bi sureligine telefonuma baktim gozleriyle sinyal çaktı ve "Ne yapiyorsun annemin yanında" dedi. Yani nasil desem ailenin yanında telefonla cidden ugrasmiyor, babasiylayken hic ama annesiyle butun gun basbasa değil ya arada bi yazabilir belli ki yazmamayi tercih ediyor. Benimkinden farklı bi aile yapısı oldugundan belki de bencilce davraniyorumdur
Ne kadar katı bir aile. Bence erkek arkadaşınız da öyle. Annesinin yanında telefona bakmanızda ne var. Hani aman aman abartmadıysanız o sinyal çakma abartı olmuş.
Aile ilişkilerinin zayıflığı size de yansımış.
Bence mesajlaşmadan önce gelecekte bu tarz bir aile içinde ve bu şekilde yetişmiş biri ile yapabilir misiniz onu düşünmeniz laızm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?