Bir mesajlaşma sorunu da bende

Yok dogru anlamissiniz mesajlarimiz azaldi sadece. Böyle bi yapim olmadığı icin anlamakta zorlaniyorum hic mi zamani olmaz diye dusunuyorum. Haklisiniz yapi meselesi, tesekkurler yorum için

Co

Cok doğru bir noktaya deginmissiniz bende bu durumun farkindayim. Bu farkli bi sorun benim burda sıkıntı olarak gördüğüm; 6 saat icinde ne yaptığımı merak edip sormamasi, sonuc olarak bende muhabbet uzun surmuyor diye mesaj atmiyorum surekli ne konusulabilir sonucta ama merak ediyorum ve arada bir yokluyorum

Canım ben eşimle ilk tanistogimda msjlar falan çok yoğunluk içindeydik. İşyerinde o kadar zaman ayırir msj lar yazardım. Birkaç ay sonra bunda bir havalar üç beş saat sonra cvp veriyordu hatta bir gün kızdım da İsim gücüm var diye terslemisti. Ben de o an kendime geldim hiç msj yazmadım baktım adam muma döndü çünkü merak etti beni ne oluyor diye. Erkekler böyledir çantada keklik deyince umursamaz olurlar. Dediğimi yap bak nasıl mum olacak

Vay be ne güzel işe yaramış umarim benimkinden de boyle geri dönüş alırim

Vay be ne güzel işe yaramış umarim benimkinden de boyle geri dönüş alırim

4,5 yıllık ilişkimin ilk ayları sürekli mesajlaşma sabaha kadar konuşma olarak gidiyordu. Şimdilerde günaydın nasılsın ne yapıyorsun. Gün içerisinde ancak bu kadar mesajlaşılıyor. Ancak akşam telefonda konuşuyoruz. Bizimkisi uzak mesafe ilişkisi sayılır. Ben yazmazsam mutlaka yazar hatta beni unuttun der. Sende dene ama seninki seni arayıp sormazsa, merak etmezse ilişkini bir daha düşün derim.

Bu Türkçeyle üniversiteyi iyi kazanmışsın

Öyle yapıcam canım kendimi tutup demeyeceğim ona göre yolumu cizecegim

Erkeklere mesajlasmak sıkıcı gelmez mesajı attığı kişiye bağlı bi durum örnek olarak ilk zamanlar böyleydi demişsin zaten

Erkeklere mesajlasmak sıkıcı gelmez mesajı attığı kişiye bağlı bi durum örnek olarak ilk zamanlar böyleydi demişsin zaten

Ilk zamanlarda ki mesajlaşma oranını beklemiyorum ki zaten bekleyemem de özellikle bana mesaj atmak istemeyecegini sanmıyorum, umarımda oyle değildir

Beraber oldugumuzda konusacak pek konumuz olmadığından bu durum daha iyi oluyor aslında. Sıkılmıyoruz.

Ot gibi ilişki, kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…