Bir mesajlaşma sorunu da bende

Mesajlaşıp ne yazacak

Günaydın ne yapıyorsun iyi geceler artı nereye gittiğinizi bildirmek vs bence abartılı bile

Değişik bir şey yoksa mesajla ne konuşulur ki hani bir olay oldu anlatırsın da durduk yere neden mesaj atsın diyecek bir şeyi yok demek ki

Annem kahvaltıda börek yaptı öğle yemeğinde çorba mı desin

Bir de naçizane tavsiye beklentiye girmeyin kendi hayatınızı onun dışında da yaşayın bugün var yarın yok

Günaydın da mi demeyelim maglum tatildeyiz gorusemiyoruz aramiyoruz da sadece mesajlasiyoruz. Onu da yapmiycaksak birbirimizden nasil haberimiz olucak?

Günaydın da mi demeyelim maglum tatildeyiz gorusemiyoruz aramiyoruz da sadece mesajlasiyoruz. Onu da yapmiycaksak birbirimizden nasil haberimiz olucak?
Onu gittiğiniz yeri bildirdiğiniz için demiştim de evet mesajla günaydın garip

bence içten gelip diyorsa iki taraf da sesini duyup da demek ister aksi görev yapmak gibi geliyor bana

Ben böyle bakıyorum ama o sizin sevgiliniz ve olaya onun nasıl baktığını da siz bilirsiniz

mesaj azalması soğuma mı yoksa bir şey olmadan mesajlaşma ihtiyacı hissetmemesi mi bu kişiyi tanıyan siz olduğunuz için siz değerlendirebilirsiniz

Zaten aynı okulda aynı sınıftaymışsınız sürekli birliktesiniz demek bu.

Bırak da adam evde biraz yalnız kalsın bir de uzun bir ilişki yani ilişkinin başındaki gibi her saat başı mesajlaşmayı bekleyemezsin.

Hem sürekli konuşursanız sıkılırsınız zaten okulda da birliktesiniz daha ne istiyorsun.

Zaten aynı okulda aynı sınıftaymışsınız sürekli birliktesiniz demek bu.

Bırak da adam evde biraz yalnız kalsın bir de uzun bir ilişki yani ilişkinin başındaki gibi her saat başı mesajlaşmayı bekleyemezsin.

Hem sürekli konuşursanız sıkılırsınız zaten okulda da birliktesiniz daha ne istiyorsun.

Tatildeyiz suanda

ben de mesela mesajlaşmayı severim. ama sesini de duymak isterim. her lişkinin iletişim konusunda farklı dinamikleri vardır, kimi saatlerce yazışır kimi saatlerce konuşur kimi iki günde bir konuşur vs. ben erkek arkadaşını biraz ilgisiz buldum. ailesini bahane ederek yazmıyormuş çok saçma. 7/24 ailesiyle yapışık mı yaşıyor? hiç mi odası yok 2 satırlık bişey yazamıyo mu? bence bahane. yazamıyorsa çıksın dışarı 10 dk hava almaya diye, arasın seni. insan yeter ki istesin bu ne ki? bence yeterli istek de yeterli duygu da yok.

ailesi bu konuda hassas olabilir, anlayış göstermelisiniz bence.
ve üniversiteye giden biri olarak lütfen türkçeyi doğru kullanmaya çalışın.
müteşekkir ne demek?
mağlum ne demek?
ilişkiler bir şekilde yoluna girer de bu arada kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin.

Son düzenleme:
Bence abartıyosn ergen değilsinzki sürekli mesajlasın zırt pırt mesajlasıncada kavga cıkıyor sacma seylerden bemce böyle gayet iyi seviyeli oluyor bizde öyleyiz sabah günydn aksam iyi gecelr yani Bide bizim iliskimz cok yeni normal yani bence kafana takma

ben de mesela mesajlaşmayı severim. ama sesini de duymak isterim. her lişkinin iletişim konusunda farklı dinamikleri vardır, kimi saatlerce yazışır kimi saatlerce konuşur kimi iki günde bir konuşur vs. ben erkek arkadaşını biraz ilgisiz buldum. ailesini bahane ederek yazmıyormuş çok saçma. 7/24 ailesiyle yapışık mı yaşıyor? hiç mi odası yok 2 satırlık bişey yazamıyo mu? bence bahane. yazamıyorsa çıksın dışarı 10 dk hava almaya diye, arasın seni. insan yeter ki istesin bu ne ki? bence yeterli istek de yeterli duygu da yok.

Belki de oyledir bir sure daha yazmayip hep ondan bekliycem gittigi kadar dayanırım. Bakalım degisme olucak mi

Bence abartıyosn ergen değilsinzki sürekli mesajlasın zırt pırt mesajlasıncada kavga cıkıyor sacma seylerden bemce böyle gayet iyi seviyeli oluyor bizde öyleyiz sabah günydn aksam iyi gecelr yani Bide bizim iliskimz cok yeni normal yani bence kafana takma

Biraz daha rahatladim mesajinizi okuyunca tesekkur ederim dediginiz gibi normal olduğuna kendimi ikna etmeye calisicam

ailesi bu konuda hassas olabilir, anlayış göstermelisiniz bence.
ve üniversiteye giden biri olarak lütfen türkçeyi doğru kullanmaya çalışın.
müteşekkir ne demek?
mağlum ne demek?
ilişkiler bir şekilde yoluna girer de bu arada kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin.

Evet ailesi hassas daha dusunceli olmaya çalışıcam. Artik sizlerde yanlış yazılmış bi kelime görünce hemen atlamayin ve tanımadığınız kisi için "kendini geliştir" tarzi ithamlara başvurmayı bırakın. Benim istediğim durumuma yorum kendime degil

Nerden ve nasıl başlasam bilmiyorum aslında büyük bir dertte değil benim ki ama içimde sıkıntı.

1 yıllık bir ilişkim var, erkek arkadaşımla ayni okul ayni sınıftan olduğumuz için okuldayken genelde hep arkadaslarla beraber takiliriz yada ayri ayrı takiliriz. Beraber oldugumuzda konusacak pek konumuz olmadığından bu durum daha iyi oluyor aslında. Sıkılmıyoruz.

Sıkıntı surdan başlıyor; erkek arkadaşımın farklı bi aile yapısı var (en azından benimkinden farklı) Ailesinin yanında telefonla ugrasmiyor hele babasi evdeyse hic çıt yok. Maglum tatildeyiz sadece sabah gunaydin 6 saat sonra napiyorsun ve gece iyi gecelerden mutesekkir olması canimi sıkıyor. (Bi yere gittigimizde haber veriyoruz elbette) Iliskimizin başında mesajlasma aralığı 1 saatten fazla olmuyordu şimdi mi ailesinin yanında konusmaya dikkat eder oldu yoksa mesajlasmayi istemiyor ve boyle bir bahanemi sunuyor bana. Kafam karışık ve canım sıkkın. (Elbette iliskinin başıyla kiyaslama yapmıyorum o an ki heyecan ve merak farkli degindigim nokta o zamanlar yaparken simdi neden yapamasin en azindan 3 saatte 1)

Arkadaslarinda kaldığında da cok sık mesajlasmayiz maglum arkadaslariyla mesajlasip ortamdan soyutlamak istemiyorum. O yuzden ailesinin yaninda ve arkadaslarinin yaninda diye bi farklılaşma yapamıyorum.

Iliskisinde bu noktaya geleniniz olduğunu biliyorum nasıl kendinizi rahatlatıyorsunuz veya erkek arkadaşınızla konustunuz mu, yorumlarınızı bekliyorum. 7/24 olmasa da mesaj atmasını istiyorum ve kendimi tutamiyorum

Not: Birbirimizi basindan beri aramayiz oyle gegik muhabbeti icin, ondan aramayla ilgili bi sıkıntı yok
Benmde boyle antika sevgilim vardı bi zamanlar. .Ailesinn yaninda yokmusum gibi davranirdi .Yapisindan kaynakliydi temiz saf masum göya.. Ailesin yannda ole takilirdi.Kiz arkadasim yok isimde gücümdeyimm imaji. Cok takilma yani buna öyle olanlarda var. Ailesinn yannda ailesi nasıl istiyosa öyle davrannalar var.. Canjm5

Benmde boyle antika sevgilim vardı bi zamanlar. .Ailesinn yaninda yokmusum gibi davranirdi .Yapisindan kaynakliydi temiz saf masum göya.. Ailesin yannda ole takilirdi.Kiz arkadasim yok isimde gücümdeyimm imaji. Cok takilma yani buna öyle olanlarda var. Ailesinn yannda ailesi nasıl istiyosa öyle davrannalar var.. Canjm5

Peki ozel degilse sorabilir miyim, bu tarz bi nedenden dolayi mi bitti

Peki ozel degilse sorabilir miyim, bu tarz bi nedenden dolayi mi bitti
Yok baska seylerden dolayi. Canm ama ailesinin yaninda ayni sennki gibiydi, hatta ondan beterdi.Sey gibi ailesine usluyum kiz arkadasim yok ailem, evim, işim öncelik gibi gösteriyodu masumu oynuyordu. Nomu kaydetmedigini fark ettim. Ailesinn yannda askim bile demiyodu tlfda normal erkek arkasdasi gibi konusyordu.Ve sey boyle cunku ben sonradan anladim ailesini düşündüğünden yapi meselesi yani.Senleyken davranislarinda sorun yoksa takilma.. Aile tarziyla alakali..

beraber oldugumuzda konusacak pek konumuz olmadığından bu durum daha iyi oluyor aslında. Sıkılmıyoruz.

Telefonla mesajlaşmak sürekli olunca sıkıcı bir şey. Hele erkekler bu konuda daha sıkılganlar. Bence asıl sorununuz yukarıda alıntıladığım cümle olmalı ki gerçekten asıl sorun bu gibi duruyor. Beraberken konuşacak bir şeyiniz yoksa mesaj ile ne konuşuyorsunuz açıkçası merak ettim.

Yarım saat mesajlaşmaktansa 15 dakika konuşmak daha anlamlı bence. Sürekli telefona bağımlı yaşamakta çok sıkıcı. Bir ortamdayken pür dikkat uzun uzun mesajlaşılmasını beklemek bana doğru gelmiyor. :KK51:

ben ailemin yanına gittiğimde değil mesaj yazmak, gelen mesajları bile okumuyorum, telefonumu kaybetmişliğim de çoktur.
hatta eşim der ki bari gidince haber ver, tamam derim, hop gidince unuturum.

genel olarak mesajlaşma ve telefonda konuşma olayını çok sevmem.
o anda ortamdaki kişilere karşı saygısızlık olarak görürüm.
karşımdaki kişi de bu şekilde davransın istemem, hoşlanmam.

ben sizin durumunuzun o yüzden sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum.
sonuçta her gün mesajlaşıyor ve konuşuyorsunuzdur diye düşünüyorum, sadece gün içindeki sıklığı azalmış. yanlış mı?

yoksa sizi tatil boyunca aramıyor, siz arayınca kısa kesiyor, mesajlarınıza samimiyetsiz cevap veriyorsa elbette bir problemden bahsedebiliriz.

Mesajlaşmak istemiyor, siz de üstüne gitmeyin. Anne-babasını öne sürmesi tamamen bahane. Ne yani bütün gece diplerinde mi oturuyor, kendi odası yok mu? Mesaj atmak istese hiç olmadı tuvalete gidince bile atabilir. Yani ailem karışıyor gibi bir bahane olamaz, ne yani eve gidince babası cep telefonuna el mi koyuyor? Evini anne-babasını görmemiş olsan evlidir derdim ama değilmiş.

Yok baska seylerden dolayi. Canm ama ailesinin yaninda ayni sennki gibiydi, hatta ondan beterdi.Sey gibi ailesine usluyum kiz arkadasim yok ailem, evim, işim öncelik gibi gösteriyodu masumu oynuyordu. Nomu kaydetmedigini fark ettim. Ailesinn yannda askim bile demiyodu tlfda normal erkek arkasdasi gibi konusyordu.Ve sey boyle cunku ben sonradan anladim ailesini düşündüğünden yapi meselesi yani.Senleyken davranislarinda sorun yoksa takilma.. Aile tarziyla alakali..

Anladim tesekkur ederim rahatlattiniz

Mesajlaşmak istemiyor, siz de üstüne gitmeyin. Anne-babasını öne sürmesi tamamen bahane. Ne yani bütün gece diplerinde mi oturuyor, kendi odası yok mu? Mesaj atmak istese hiç olmadı tuvalete gidince bile atabilir. Yani ailem karışıyor gibi bir bahane olamaz, ne yani eve gidince babası cep telefonuna el mi koyuyor? Evini anne-babasını görmemiş olsan evlidir derdim ama değilmiş.

Yok artık evlilik mi hic mesaj atmiyor degil dedigim gibi belli mesajlardan ileri gidemiyoruz. Umarim bahane degildir, tesekkurler fikirlerinizi benimle paylastiginiz icin

Sen de mesaj yazma o senin üstüne düşer. Bak o zaman anne babasının yanında nasıl msj lar yazıyor. Merak etsin seni canim

Back
X