- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Sen kahve ıcelım dedın diye evleniriz sandım ondan gelinlıkle geldım parodısı gıbı olay![]()
Ya gülmekten karnım ağrıdı. Deli gacılarNe bileyim sen tanışalım diyince bende gelinlik seçtim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kahve ıcelım dedın diye evleniriz sandım ondan gelinlıkle geldım parodısı gıbı olay![]()
Ya gülmekten karnım ağrıdı. Deli gacılarNe bileyim sen tanışalım diyince bende gelinlik seçtim![]()
Aynen bihterin behlule olan zaafi gibi birşeySiz kavga edince tesettürlü kızları ekliyor mu gerçekten ? Ve siz buna rağmen halâ bu şahısla birliktesiniz ...Pesss birde gelinlik modelleri için fikir alışverişi yapıyorsunuz şaka gibisiniz gerçekten.
İlk buluşmaya gelinlik giyip gitmek....Ya gülmekten karnım ağrıdı. Deli gacılar![]()
Bihter sonunda öldü ve Behlul mezar basında bıle senı seviyorum diyemedi.Aynen bihterin behlule olan zaafi gibi birşey
Hikaye bitti ama nasıl bitti ?Aynen bihterin behlule olan zaafi gibi birşey
Levent ve ela olma suat ve zenan ol diyonuz yaniYa gülmekten karnım ağrıdı. Deli gacılar![]()
Ayrıldım bacı. Ondan dalga geçiyoruzAyrıl bu çocuktan yoksa 2 sene sonra bdv bölümünde kocandan dert yanarsın( şimdi de olduğu gibi) bile bile lades demeee gülüm
Biri bekledgm soruyu sormus yeni tanışılan birine gelinlik fotosu atmak da ne bileyim yaniiSen kahve ıcelım dedın diye evleniriz sandım ondan gelinlıkle geldım parodısı gıbı olay![]()
Suat ve zenan da olma asırı duzduler.Levent ve ela olma suat ve zenan ol diyonuz yanibenneyanginlargordum
Ya öyle konu açıldı çok kötüsünüzBiri bekledgm soruyu sormus yeni tanışılan birine gelinlik fotosu atmak da ne bileyim yanii![]()
Guluyoruz zaten ya dalga geçmiyoruz biliyosunYa öyle konu açıldı çok kötüsünüz![]()
Ürkütme ceylanıYa öyle konu açıldı çok kötüsünüz![]()
Hıcbısey yaprak sarma tıkınırken "ada ben ayrılmak istiyorum" kadar kotu olamazYa öyle konu açıldı çok kötüsünüz![]()
Ooooooo geçmiş olsun o zaman bacı ..Ayrıldım bacı. Ondan dalga geçiyoruz
Ne sacma ya, allah rızası ıcın ortunmus bırıne ne hakla acil derler bunu da aklım almıyor.Vallaha ben esimi cok severim, cok sayarim ama onun icin "kapanmam". Allah rizasi icin kapanmadiktan sonra milletin gözünü boyamak icin sekilden sekile girmem. Benim bir tanidigim ilk nisanlisindan acilmasini istedi. Kiz tessettürlüydü zaten bastan. Kiz istemedi ve nisani atti. Böyle adamlardan uzak durun
Başlarda bu konular yoktu sonradan coştu beyefendi nolduysa. Başlarda farketsem izin vermezdim böyle davranmasinaVallaha ben esimi cok severim, cok sayarim ama onun icin "kapanmam". Allah rizasi icin kapanmadiktan sonra milletin gözünü boyamak icin sekilden sekile girmem. Benim bir tanidigim ilk nisanlisindan acilmasini istedi. Kiz tessettürlüydü zaten bastan. Kiz istemedi ve nisani atti. Böyle adamlardan uzak durun
Ne sacma ya, allah rızası ıcın ortunmus bırıne ne hakla acil derler bunu da aklım almıyor.
Saygısız insanlar, bu ınsanlarla hayatını birleştirecegıne çürü yalnızlıktan daha iyi