Bir mesele

Baska kızları eklediğine göre ileride de evdeki kendisinin istegine uyan itaatkar es varken disarida da açık kizlarla aldatir
Şimdiden kıskançlıgi koz olarak.kullanmaya çalışıyor
Ben olsam yolun acik olsun derdim. Ben buyum kabul.ediyorsan devam edelim etmiyorsan git kapali kiz bul.derdim.ikinci kez bile söylemesi saygisizlik terbiyesizlik

Aynen bihterin behlule olan zaafi gibi birşey
Bihter sonunda öldü ve Behlul mezar basında bıle senı seviyorum diyemedi.
Bihter olacagina Firdevs ol, bırak insanlar sadece mucevherlerını konussun.
Kıpsss.

Vallaha ben esimi cok severim, cok sayarim ama onun icin "kapanmam". Allah rizasi icin kapanmadiktan sonra milletin gözünü boyamak icin sekilden sekile girmem. Benim bir tanidigim ilk nisanlisindan acilmasini istedi. Kiz tessettürlüydü zaten bastan. Kiz istemedi ve nisani atti. Böyle adamlardan uzak durun

Vallaha ben esimi cok severim, cok sayarim ama onun icin "kapanmam". Allah rizasi icin kapanmadiktan sonra milletin gözünü boyamak icin sekilden sekile girmem. Benim bir tanidigim ilk nisanlisindan acilmasini istedi. Kiz tessettürlüydü zaten bastan. Kiz istemedi ve nisani atti. Böyle adamlardan uzak durun
Ne sacma ya, allah rızası ıcın ortunmus bırıne ne hakla acil derler bunu da aklım almıyor.
Saygısız insanlar, bu ınsanlarla hayatını birleştirecegıne çürü yalnızlıktan daha iyi

Başlarda bu konular yoktu sonradan coştu beyefendi nolduysa. Başlarda farketsem izin vermezdim böyle davranmasina

Ne sacma ya, allah rızası ıcın ortunmus bırıne ne hakla acil derler bunu da aklım almıyor.
Saygısız insanlar, bu ınsanlarla hayatını birleştirecegıne çürü yalnızlıktan daha iyi

Bende onu anlamiyorum. Bastan herkes her konuda secme hakkina sahip. Ama ilk bastan tanisip, kendini sevdirip birden baski kurmak insanliga sigmiyor. O insan bir birey sonucta. Hani biri cidden bu yolda ilerliyor ve gercekten inanip baski kurmadan tesvik etmek ister haydi neyise. Ama burda konunun dinden cok cevreylen alakali bir durum oldugu o kadar belli ki. Adamin kendisinin dinlen alakasi yok henüz. Ama "baslayacakmis". He tabi.

Back
X