Merhaba Hanımlar,
Canımı sıkan bir derdim var. 3 seneden beri kurumsalcık bir şirkette çalışıyorum. Şuan pandemi nedeniyle evden çalışıyorum. Şuan rahatım ama eylül başında büyük ihtimalle işe dönüş yapacağım ama evden çalışmaya devam etmek istiyorum çünkü başımda bir müdür var kafayı benimle bozdu. Departmanımı bu müdür gelmeden önce çok seviyordum az maaşla kendimi geliştirmeye çalışıyordum. Bu müdür geldi ben işten soğudum tek ben değil şirkette herkes Allah size kolaylık versin demeye başladı. Örnek verecek olursam benim bir erkek arkadaşım olsun sorguya çekiyordu beni ne mezunu bilmem ne diye cevap vermeyince mobing uyguluyordu. Performans görüşmelerinde senin kendini geliştiğiniz tek şey sigarayı bırakman oldu dedi. Artık şirkette yüzüm asık geziyorum. Önceleri haftasonu nöbet usulu şirkete geliyorduk herkes beni bu müdürle başbaşa bıraktı. Adam beni darladıkça darlıyordu bir sürü gereksiz iş yüküde yükledi hergün bir sürü rapor hazırlıyoruz normalde genel müdürün böyle bir talebi yokken herkes beni adamın önüne attı resmen sonra dayanamayanlar çıktı işten bende çıkmak istiyordum ama hem tecrübesizim hemde tazminatım yanmasın diye devam ediyorum taki yan departmandan arkadaşta çıkıp onun işlerininde bana yıkılmasıyla suan departmanda 3 kişi yok arşiv elemanın işinide benle diğer arkadaş yapıyoruz. Çıkan arkadaşlarında işlerini bölüştük yan departmanda çıkan arkadaşın işleride ben yapıyorum ve ben çok daraldım. İşten çıkmak istiyorum ama evlilik hazırlığı hemde aileme bakıyorum bu nedenle cesaret edemedim. Şuan nişanlımla konuştuğumda sen kpssye hazırlan işten çık tazminatını al tazminatını sizinkilere ver maaşım zamlanıncaya kadar çalışıp sonra çıkıyım diyorum. Kendime güvenemiyorum ama büyük çıkmazda hissediyorum kendimi krizde var ben ne yapmalıyım akıl verin lütfen